رئیس پلیس آگاهی در استان قم اعلام کرد که یک زوج سارق که مدتیست طلافروشیهای واقع در هسته مرکزی شهر را هدف سرقتهای خود قرار داده بودند، در یک عملیات غافلگیرانه توسط پلیس آگاهی قم در تهران دستگیر شدند.
سرهنگ جعفر عباسعلیپور با اشاره به وقوع چندین مورد سرقت از جواهر فروشیهای هسته مرکزی شهر گفت: این سرقتها نگرانی زیاد اصناف و ساکنان منطقه را به همراه داشت، بنابراین کارآگاهان پلیس آگاهی استان قم بهطور جدی پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: با صدور دستور از سوی مقام قضائی و در راستای انجام وظایف ذاتی پلیس، پرونده به تیم تخصصی پلیس آگاهی استان سپرده شد و هویت سارقان که شامل یک مرد و همسرش بود، شناسایی گردید.
عباسعلیپور بیان داشت: پس از شناسایی محل اختفای متهمان در استان تهران و اخذ نیابت قضائی، تیم عملیاتی پلیس آگاهی استان قم با انجام یک عملیات برقآسا موفق به دستگیری آنان شدند.
به نقل از پایگاه خبری پلیس و گزارش ایسنا، وی در ادامه گفت: در بازرسی از محل اختفای متهمان مقادیر قابل توجهی از طلاجات مسروقه و لباسهایی که در صحنههای سرقت استفاده شده بودند، کشف و ضبط گردید و متهمان پس از تنظیم پرونده، به منظور انجام مراحل قانونی به استان قم منتقل شدند.
