یکشنبه 10 آبان 1405

محمد جعفری قنواتی مدیر شد


محمد جعفری قنواتی، مدیریت دانشنامه «فرهنگ عامه» را برعهده گرفت.

  به نقل از مرکز دایره‌المعارف بزرگ اسلامی، کاظم موسوی بجنوردی، رئیس مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی طی حکمی «محمّد جعفری قنواتی» را به مدیریت دانشنامه فرهنگ مردم ایران منصوب کرد.

در حکم کاظم موسوی بجنوردی آمده است: «با توجه به حضور فعال علمی شما از ابتدای شروع طرح ملی دانشنامه فرهنگ مردم ایران بدین‌وسیله مدیریت آن به عهده شما واگذار می‌شود.»

جعفری قنواتی که پیش‌تر در مرداد ١٣٩١ به ویراستاری ارشد دانشنامه فرهنگ مردم ایران انتصاب یافته بود؛ در شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، شورای علمی و هم‌چنین هیئت مشاوران دانشنامه فرهنگ مردم ایران و شورای علمی دانشنامه خلیج فارس عضویت دارد.

نخستین جلد دانشنامه فرهنگ مردم ایران در اسفند ۱۳۹۱ منتشر شد، جلد ششم آن، برگزیده سی‌وهشتمین دوره جایزه کتاب سال در بخش کلیات، ذیل دائرةالمعارف‌ها و فرهنگنامه‌ها شد و جلد هفتم نیز آن در آینده نزدیک منتشر می‌شود.

انتصاب مدیر کل کتاب‌های خطی و نادر سازمان اسناد و کتابخانه ملی

همچنین روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی اعلام کرده است: علیرضا مختارپور، زهرا مدرّسی را به عنوان مدیرکل کتاب های خطی و نادر این سازمان منصوب کرده است.

در متن حکم مدرسی آمده است: «سرکار خانم زهرا مدرسی با عنایت به پیشنهاد معاون کتابخانه ملّی و نظر به تجارب و سوابق سرکارعالی به موجب این حکم به عنوان «مدیرکل کتاب های خطی و نادر» منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و توسل به امام عصر(عج) و با بهره‌گیری از توان کارشناسی همکاران متعهد و متخصص، تمام همت و قابلیت‌های خویش را در جهت خدمت به پیشرفت ایران اسلامی به کار گرفته و محورهای ذیل را در برنامه ریزی و اقدامات مطمح نظر قرار دهید: فراهم نمودن شرایط ایمن و استاندارد با بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات به روز جهت نگهداری و حفاظت مطمئن از منابع خطی و نادر سازمان اهتمام در معرفی و ترویج منابع خطی و نادر بهره‌مندی از نظرات و تجارب اساتید حوزه نسخ خطی و تعامل، همکاری و همفکری سازنده در راستای صیانت، پژوهش و شناساندن این منابع ارزشمند ارتباط مؤثر با فرهیختگان، اندیشمندان، شخصیت‌ها، خاندان‌ها، مجموعه‌داران و خانواده‌های اصیل در داخل و خارج کشور و ترغیب و تشویق آنان جهت اهدای اسناد، منابع خطی و نادر و تلاش در جهت فرهنگ‌سازی اهدای منابع خطی و نادر به عنوان داشته‌های فرهنگی و ارزش‌های ملّی تلاش در جهت استفاده از نیروهای متخصص، متبحر و مستعد در حوزه کتاب‌های خطی و نفیس و صیانت و نگهداری از این آثار فاخر و ماندگار به عنوان میراث مکتوب و هویت ملّی ایران اسلامی برگزاری منظم جلسات کارشناسی و تخصصی کمیته ارزیابی، قیمت‌گذاری و خرید نسخ خطی و چاپ سنگی با تیم مجرب از نخبگان و نسخه‌شناسان بر اساس شیوه نامه کمیته ارزیابی، قیمت‌گذاری و خرید نسخ خطی نظارت بر نحوه صحیح فراهم‌آوری، سازماندهی و اطلاع‌رسانی منابع خطی و نادر توفیقات روزافزون شما را از خداوند منّان مسئلت دارم.»

و من الله التوفیق»

 



منبع

آخرین اخبار

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

تبعیض جنسیتی در عصر الگوریتم‌ها

زمانی که در حال طراحی جلد کتاب خود...

تبلیغات متنی