جمعه 15 آبان 1405

سرمایه شستا تا سال ۱۴۰۵ به ۱۰۰۰ همت می‌رسد

مدیرعامل شستا گفت: امروز سرمایه شستا ۲۷۰ همت است که براساس برنامه‌ریزی ها باید در سال ۱۴۰۵ به ۱۰۰۰ همت برسد و این شدنی است.

ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) در همایش هم اندیشی مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های تابعه که با موضوع افق بهره وری و اشتغال برگزار شد، با اشاره اهمیت مردمی کردن اقتصاد گفت: نسخه شفابخش اقتصاد کشور، اقتصاد مردم پایه است. امروز ۱۰ درصد GDP کشور تحت مدیریت شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. اگر ما بتوانیم در طول مدت ۴ سال به سمت مردمی شدن اقتصاد تحت مدیریت مجموعه برویم یعنی ۱۰ درصد GDP کشور را مردمی کرده‌ایم.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رییس جمهور در خصوص تحول و برنامه تحولی تشریح کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند تحول یعنی تغییر عمیق. ایشان در جلسات متعددی بر بازسازی انقلابی تاکید داشتند و با توجه به مفاهیمی که بیان داشتند، بازسازی انقلابی یعنی حرکت بنیادی، عقلانی، خردمندانه و مبتنی بر اندیشه همه‌گیر نه حرکت بی هوا و بی حساب. اگر بر این محور حرکت نکنیم بازنده خواهیم بود. این مهم باید در همه عرصه مدیریت‌های کشور باید انجام شود.

وی افزود: بازسازی انقلابی و تحول بر ۳ پایه آسیب‌شناسی، برنامه‌ریزی و هدایت صورت می پذیرد.

مدیرعامل شستا با اشاره به لزوم برنامه ریزی تحولی اظهارکرد: آسیب‌شناسی خوبی ناظر به فرصت‌ها،ضعف‌ها، تهدیدها و قوت‌ها در بدنه وزارت خانه صورت پذیرفته است اما برنامه‌ریزی مناسبی برای برون رفت از چالش‌ها به صورت مستند پیش روی ما نیست.این هدایت باید متمرکز و متوجه تحول اقتصادی در قابل برنامه تحولی صورت پذیرد.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی تحولی در شستا گفت: در شستا در مدت ۱۰ ماه اخیر با همکاری مقام عالی وزارت و معاونین ایشان، یک برنامه تحولی با گام های یک ، دو و پنج ساله ناظر به تغییر، تحول و تعالی آماده شده است. اگر چه از روز نخست پذیرش مدیریت این شرکت بزرگ کار را آغاز کردیم اما اجرای تمام و کمال آن نیاز به تاکیدات و همکاری‌های نزدیک در سازمان و وزارت خانه دارد.

مدیرعامل شستا افزود: ۲۱ راهبرد تحولی مشخص شده است و مبتنی بر این راهبردها به ۳ مقوله چیستی، چرایی و چگونگی پرداخته شده است. امروز سرمایه شستا ۲۷۰ همت است که براساس برنامه‌ریزی‌ها باید در سال ۱۴۰۵ به ۱۰۰۰ همت برسد و این شدنی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، بازیان با اشاره به چالش‌ها و معضلات پیش روی شستا تصریح کرد: عدم ثبات مدیریت در بنگاه های ما یکی از معضلات اساسی است. همه مدیرانی که به شستا آمده و رفته‌اند همه مدیران قابلی بودند و باید پرسید علت این حجم از تغییرات چیست؟ شستا نباید سیاسی اداره شود. ما بنگاه‌های اشتغالزا هستیم نه اقتصاد محور. ما باید دنبال تولید محصولات استراتژیک بریم نه هر محصولی؛ همچنین فرایند انتصاب در وزارت خانه بسیار طولانی بوده است در حالی که این مسئولیت به شرکت‌ها و هیئت مدیره‌ها تعلق دارد.

شایسته ذکر است اولین همایش هم اندیشی مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های تابعه با موضوع افق بهره وری و اشتغال به مدت ۲ روز در تاریخ ۲۹ و۳۰ دی ماه در سالن هفده شهریور این وزارتخانه برگزار شد.



منبع

آخرین اخبار

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

عینک هوشمند سامسونگ با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی و شارژدهی ۹ ساعته در راه است

سامسونگ قصد دارد نخستین عینک هوشمند مجهز به هوش...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

تبلیغات متنی