بزرگداشت مهرجویی تا آغاز دوباره فعالیت انجمن دانشجویان باغ فردوس
در این بسته خبری مهمترین خبرهای دریافتی سینما را مرور میکنیم.
برنامه بزرگداشت زندهیاد داریوش مهرجویی و نشستی با عنوان «بازخوانی تصویر زن در سینمای داریوش مهرجویی» در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، مؤسسه فرهنگی و هنری راویان معنا و هنر افران با همکاری خانه سینما، گروه سینمایی هنر و تجربه، مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، آکادمی شمسه و خانه هنرمندان ایران، نشست بازخوانی تصویر زن در سینمای داریوش مهرجویی با نگاهی به سهگانه (سارا، پری و لیلا) را برگزار میکند.
در این نشست مهدی انصاری (پژوهشگر فلسفه و هنر) با عنوان [دیگری درون متنی و دیگری برونمتنی؛ تأملی پیرامون مفهوم هویت در سینمای مهرجویی]، شادمهر راستین (معمار و فیلمنامه نویس) با عنوان [نحوه تأثیرگذاری فضاسازی و طراحی بصری بر نشانه شناسی هویت زنانه]، رضا صائمی (منتقد و پژوهشگر سینما) با عنوان [برساختگی هویت زنانه در سینمای مهرجویی]، ریحانه عابدنیا (روانشناس، منتقد سینما و سینماتراپیست) با عنوان [در جستجوی خویشتن]، الناز راسخ (معمار و پژوهشگر فلسفه و سینما) با عنوان [تأثیر خود و دیگری بر چگونگی انتخاب شخصیتها] سخنرانی خواهند کرد.
این نشست تخصصی روز پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در تالار ناصری خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.
ورود برای تمامی علاقهمندان آزاد است.
آغاز فعالیت دور جدید انجمن دانشآموختگان باغ فردوسی
فعالیت دور جدید انجمن دانشآموختگان باغ فردوس آغاز شد.
به گزارش ایسنا، مجمع عمومی انجمن دانشآموختگان مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی (باغ فردوس) برگزار شد و با رایگیری، به ترتیب میترا مهتریان، رستم ایراننژاد، محمدرضا فهمیزی، پیمان جعفری و رهبر قنبری بهعنوان اعضای جدید هیئت مدیره برگزیده شدند.
رسول بابارضا و حجتالله حافظی به عنوان اعضای علیالبدل و همایون علیخانی نیز به عنوان بازرس اصلی و غلامرضا مفردی دوست به عنوان بازرس علیالبدل برگزیده شدند.
مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی (باغ فردوس) از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۷۵ زیر نظر وزارت ارشاد و با استفاده از برجستهترین استادان سینما به تربیت سینماگران حرفهای در شاخههای گوناگون این هنر پرداخت که نتیجه فعالیت آنان، انبوهی از جوایز مهم جشنوارههای معتبر داخلی و خارجی برای سینمای کشورمان است.
برخی از معروفترین دانشآموختگان این مدرسه سینمایی عبارتند از: زندهیاد خسرو سینایی، پارسا پیروزفر، مینو فرشچی، پیمان قاسمخانی، ارد عطارپور، شادمهر راستین، علی لقمانی پرویز جاهد، مصطفی خرقهپوش، فریدون حسنپور و….
معرفی داوران هفتمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران
اسامی هیات داوران هفتمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران اعلام شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، از سوی دبیرخانه جایزه پژوهش سال سینمای ایران اسامی داوران بخشهای مختلف این رویداد فرهنگی و هنری معرفی شدند.
بنا براین گزارش، امسال نیز مانند ادوار گذشته جایزه پژوهش سال سینمای ایران در سه بخش مختلف با حضور صاحبنظران و کارشناسان ارشد داوری خواهد شد.
بنا بر اعلام دبیرخانه جایزه پژوهش سال سینمای ایران، در بخش پایان نامه های دکترا و کارشناسی ارشد، محمد قهرمانی و محمد شهبا آثار رسیده در این بخش را قضاوت خواهند کرد.
در بخش مقاله و طرح نامه نیز یونس شکرخواه، جواد طوسی و اعظم راود راد کار داوری آثار این حوزه را برعهده خواهند داشت.
همچنین محسن جوادی، بهمن نامور مطلق و حسن بلخاری کار داوری آثار رسیده به بخش پژوهش و کتاب را انجام خواهند داد.
هفتمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران با هدف تقویت فضای تحقیق و پژوهش در حوزه سینمای ایران به ویژه اقتصاد، صنعت، تکنولوژی، آینده نگری، فرهنگ، دین، دفاع مقدس، خانواده، اقتدار و هویت ملی در پایان آذر ماه امسال به دبیری قادر آشنا برگزار میشود.
انتهای پیام