دوشنبه 4 خرداد 1405

انتخابات فدراسیون تکواندو و چالش‌های مبهم/ شایعه عدم تایید صلاحیت ساعی و یک پرونده جنجالی!

“`html

انتخابات فدراسیون تکواندو که به دلیل وقوع جنگ با وقفه‌ای روبه‌رو شده بود، در تاریخ ۲۱ اردیبهشت‌ماه جاری برگزار خواهد شد و این رویداد با حواشی و سوالاتی همراه است.

به نقل از سرویس ورزشی تابناک، وزارت ورزش و جوانان در مورد زمان برگزاری انتخابات فدراسیون‌هایی که فرآیند ثبت‌نام آن‌ها پیش از آغاز جنگ انجام شده بود، تصمیم‌گیری نموده و تاریخ برگزاری مجامع این فدراسیون‌ها را مشخص کرده است. انتخابات فدراسیون تکواندو به‌دلیل موفقیت‌هایش در المپیک و رقابت شدید میان نامزدها، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

طبق اطلاعات منتشر شده، انتخابات فدراسیون تکواندو در روز دوشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد. در این انتخابات، ۱۵ نفر برای دستیابی به صندلی ریاست ثبت‌نام کرده‌اند که در بین آن‌ها چهره‌های ورزشی و مدیریتی شناخته شده‌ای حضور دارند که همواره در تلاش برای کسب پیروزی هستند. نامزدهای انتخابات شامل هادی ساعی، اصغر رحیمی، یوسف کرمی، فریبرز عسگری، مجید نیری، سیدمحمد پولادگر، حسین حسین‌زاده، مجید دیبافر، علی نوری، احمد لاریجانی، میرسلیمان موسوی، سیدحسن زاهدی، مجتبی نظری، علی باوقار و سیروس رضایی هستند. البته چند تن از آن‌ها به دلیل نقص مدارک از دور رقابت حذف شدند و قرار بود در فروردین‌ماه با نامزدهای قبول‌شده انتخابات برگزار گردد که اوضاع نابسامان کشور مجدداً این رویداد را به تأخیر انداخت.

فدراسیون تکواندو تا دی‌ماه تحت مدیریت هادی ساعی بود که با چالش‌ها و حواشی متعددی مواجه شده بود. به همین خاطر پس از پایان دوران چهار ساله این ورزشکار پرافتخار، خانواده تکواندو تمایل بیشتری به ثبت‌نام در پست ریاست نشان دادند تا این رشته را از حواشی اخیر دور کنند. از جمله ثبت‌نام‌کنندگان می‌توان به فریبرز عسکری، محمد پولادگر و یوسف کرمی اشاره کرد که از چهره‌های برجسته این ورزش به شمار می‌آیند. همچنین اصغر رحیمی که در دوره هادی ساعی به عنوان دبیرکل فعالیت می‌کرد، وارد رقابت با او شد و چندی پیش از سمت دبیرکلی خود نیز کناره‌گیری کرد که به وقوع برخی اختلاف نظرها با ساعی مربوط می‌شود.

اکنون تنها چند روز به انتخابات باقیمانده و فدراسیون به سرپرستی مهدی نوایی اداره می‌شود. با وجود این‌که هنوز لیست نامزدهای تأیید شده برای حضور در انتخابات منتشر نشده، سرپرست فدراسیون در این باره بدون اشاره به نام افراد اظهار داشت که همگی نامزدها در انتخابات شرکت خواهند کرد: «مدارک تمام کاندیداهایی که به کمیسیون تطبیق وزارت ورزش ارسال شده بود، تأیید گردید و تنها یک یا دو نفر از ۱۵ نامزد به خاطر ناقص بودن مدارکشان تأیید نشدند و باقی‌مانده کاندیداها همه تأیید شده‌اند.» این اظهارات مهدی نوایی در حالی ابراز شد که چند روز پیش، شایعاتی در خصوص عدم تأیید صلاحیت هادی ساعی که تا دی‌ماه ریاست فدراسیون را بر عهده داشت، در فضای مجازی منتشر شده بود، و نوایی نیز به‌سرعت به این شایعه واکنش نشان داد: «این اخبار صحت ندارد! همه کاندیداها در انتخابات حاضر خواهند بود و تا کنون از وزارت ورزش و جوانان هیچ اطلاعی درباره رد صلاحیت ساعی یا هیچ نامزد دیگری به ما نرسیده است.»

با این حال، هنوز ابهاماتی در مورد انتخابات فدراسیون تکواندو وجود دارد؛ مستقل از تأیید یا رد صلاحیت نامزدها، به‌ویژه شایعه‌ای مبنی بر رد صلاحیت هادی ساعی که دردسرهایی در فضای مجازی به دنبال داشت، اخیراً در رابطه با یک پرونده حساس نیز گفته‌هایی مطرح شده است.

نظارت بر عملکرد فدراسیون‌های ورزشی، مانند دیگر نهادها، توسط سازمان‌ها و مراجع نظارتی از جمله سازمان بازرسی، کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و نهادهای امنیتی انجام می‌شود که گاهی در فواصل سالانه و یا به‌صورت دوره‌ای چهارساله صورت می‌گیرد. به تازگی یکی از رسانه‌ها خبری منتشر کرده که با اشاره به نام فدراسیون مرتبط، به ابهاماتی در بررسی عملکرد یک فدراسیون المپیکی اشاره کرده است. بر این اساس، گفته می‌شود که این خبر به فدراسیون تکواندو مربوط می‌شود و ممکن است همین پرونده جنجالی باعث بروز چالش‌هایی برای انتخابات فدراسیون گردد.

به‌طور کلی، زمان کمی تا انتخابات فدراسیون تکواندو باقی مانده است؛ فدراسیونی که در المپیک ۲۰۲۴ پاریس دستاوردی فوق‌العاده برای کاروان ایران به ارمغان آورد و موفق به کسب ۱۰۰ درصد مدال‌ها شد. این رشته ورزشی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس، چهار ورزشکار را به‌نمایندگی اعزام کرد که همگی آنان مقام‌های قهرمانی کسب نمودند، اما بعد از المپیک مشکلات و حواشی در فدراسیون شدت گرفت. شرایطی که این روزها منجر به انتظار تغییرات اساسی در این فدراسیون شده و ممکن است صندلی ریاست آن به فرد جدیدی واگزار گردد.

“`

آخرین اخبار

پیوستن داروخانه‌ها به طرح «کارت امید مادر»

آفتاب‌‌نیوز : داروخانه‌های عضو شبکه ملی اعتبار...

حمله پلیس ترکیه به مقر حزب مخالف جمهوری خلق

به گزارش خبرآنلاین، پلیس ضد شورش ترکیه با شلیک...

دلار و یورو یک کانال سقوط کردند

به گزارش خبرآنلاین، بازار در ادامه روندی که از...

نیکزاد: دشمن به دنبال افزایش فشار اقتصادی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی نیکزاد در نطق پیش...

البوسعیدی: گفت‌وگوهای مثبتی با غریب‌آبادی برقرار کردیم

به نقل از خبرآنلاین، «بدر البوسعیدی»، وزیر امور خارجه...

رصد لانه‌ موش‌های تهران با GPS

آفتاب‌‌نیوز : حسین صادقی، مدیر اداره کنترل...

ادعای ترامپ: من توافق بد با ایران انجام نمی‌دهم

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، امروز...

چرا سندروم روده تحریک پذیر ایجاد می‌شود؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : گاهی...

علائم نشان دهنده رفلاکس معده

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : احساس...

بیانیه ۱۵ کشور عربی و مسلمان در اعتراض به گشایش سفارت سومالی‌لند در قدس

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین با استناد به الخلیج...

۱۳ نفر در پرونده تراستی‌ها و رفع تعهدات ارزی بازداشت شدند

آفتاب‌‌نیوز : علی صالحی، دادستان عمومی و...

پیامدهای روانی و جسمی کم‌تحرکی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آن‌ها...

قیمت دام زنده در عید قربان ۱۴۰۵ اعلام شد/ قیمت گوسفند چه تغییری کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی بختیاری، روز...

آغاز دوباره فعالیت ستاره استقلال در دنیای فوتبال

جلال‌الدین ماشاریپوف، بازیکن برجسته فوتبال، پس از گذشت حدود...

هواشناسی: هشدار نسبت به وزش باد خیلی شدید در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : خبرگزاری...

تصاویر جدید کاوشگر ناسا از مریخ منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، یکی...

کشف ابرخوک‌های جهش یافته با قدرت تولید مثل بالا در منطقه هسته ای ژاپن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ،...

هزینه ساخت هر متر مسکن اعلام شد/ وام نهضت ملی مسکن ۲ برابر می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار مسکن در هفته‌های اخیر...

خبرگزاری فارس خبر «مستثنی شدن» اسرائیل از توافق ایران و آمریکا را رد کرد

طبق گزارش خبرآنلاین، روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرده است...

امتحانات نهایی مجازی شد؟

آفتاب‌‌نیوز : «هیچ مصاحبه‌ای درباره مجازی شدن...

احتمال شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی نیروگاه بوشهر

آفتاب‌‌نیوز : محمد مظفری از اجرای عملیات...

احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سنندج

آفتاب‌‌نیوز : فرماندهی لشکر ۲۸ پیاده کردستان...

واردات خودرو با بازگشایی مرز ایران – آذربایجان سرعت گرفت

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت: اضافه شدن گمرک...

جان باختن کارمند کنسولگری جمهوری آذربایجان در تبریز

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش از پایگاه پلیس،...

تبلیغات متنی