دیدار صمیمانه معاون پارلمانی رئیس جمهور با جانباز ۷۰درصد حاج «علی کشفیا» در تبریز
ایسنا/آذربایجان شرقی شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیسجمهور و «علیاکبر سلمانی» سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با جانباز سرافراز ۷۰درصد حاج«علی کشفیا» در تبریز دیدار و گفتوگو کردند و در فضایی صمیمانه، درخواستهای او و خانوادهاش را شنیدند.
در این دیدار که امروز، جمعه و با حضور «عبدالرزاق میراب» مشاور امور ایثارگران استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری آذربایجانشرقی، «عزیز جوانپور» مدیرکل حوزه استانداری و «موسی برموده» مدیر موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار آذربایجان شرقی به انجام رسید، معاون پارلمانی رئیسجمهور و سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی گوش شنوای دغدغههای جانباز کشفیا، همسر و دخترش بودند.
این دیدار که به بهانه تجدید دیدار با حاج علی کشفیا بهعنوان سرپرست تیم ملی والیبال نشسته ایران بعد از افتخارآفرینی و کسب مدال طلا توسط این تیم در بازیهای پارالمپیک ۲۰۲۴پاریس ترتیب دیده شده بود، نه فقط یک دیدار صمیمانه، بلکه گفتوشنودی گرم درباره خلاء برخی از قوانین و مقرراتِ حمایتی ایثارگران و بعضاً ضرورت اصلاح روند اجرای قوانین موجود نیز بود.
بعد از اظهار خوشحالی جانباز کشفیا از حضور معاون پارلمانی رئیسجمهور و هیات همراه در منزلش و یادآوری خاطراتی از دورۀ بستری شدن در بیمارستان در زمستان سال ۱۴۰۱ که با طنّازی منحصربفردش همراه بود و از حاضران خنده میگرفت، خانم «شهلا پایسته» همسر جانباز کشفیا با کلامی شیرین، بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به همسران جانبازان، مخصوصاً همسران جانبازان نخاعی تأکید کرد.
خانم پایسته گفت: مثلاً همسران جانبازان ۷۰درصد، مخصوصاً همسران جانبازان نخاعی تقاضای ادامه پرداخت «حق نگهداری» بعد از شهادت جانبازشان به صورت ثابت را دارند تا با ایجاد امکان استفاده از مبلغ یاد شده، از بروز مشکلات مالی و آسیبهای احتمالی به خانواده این جانبازان جلوگیری شود.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی بعد از طرح این دغدغه و در واکنش به پرسش معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: از آنجا که هدف و ماهیت حق پرستاری و حق نگهداری، برای مراقبت، نگهداری و پرستاری شخص جانباز است، با فوت و بعضاً شهادت وی (جانبازان ۷۰ درصد) به جهت از بین رفتن ماهیت موضوع، حق پرستاری یا حق نگهداری آنان قطع میشود که این موضوع باعث ایجاد اختلال و مشکلات مالی در زندگی و معیشت خانواده این عزیزان میشود و بر همین اساس تقاضا دارند حق پرستاری و نگهداری، بعد از فوت و شهادت جانباز، بهصورت ثابت به همسر آنان پرداخت شود.
معاون پارلمانی رئیسجمهور بعد از این توضیحات تاکید کرد: این دغدغه خانوادههای بزرگوار جانبازان باید برطرف شود و پیگیر رفع این مشکل از معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خواهم بود.
جانباز کشفیا در پی قول معاون پارلمانی رئیسجمهور برای پیگیری رفع این مشکل گفت: سالی یک بار همسران جانبازان ۷۰درصد، مهمان استاندار شده و مورد تکریم قرار میگیرند اما تکریم واقعی از زحمات و سختی های فراوان خانواده این جانبازان وضع قوانین حمایتی مانند امکانپذیر کردن تداوم پرداخت حق نگهداری بعد از شهادت جانبازان به همسرانشان و یا برطرف کردن دغدغه اشتغال فرزندان آنان است.
خانم پایسته در ادامه گفت: من یک درخواست شخصی هم دارم؛ آن هم این است که میخواهم بعد از سالهای سال که حاج علی به شهادت رسید، مزاری برای من در مجاورت مزار او اختصاص دهند تا در آن دنیا هم از آثار همجواری با همسر شهیدم برخوردار شوم و بگویند چون در جوار شهید است، در آخرت، اندکی در امان باشم.
جانباز کشفیا اما بلافاصله با خطاب قرار دادن معاون پارلمانی رئیسجمهور و سرپرست بنیاد شهید آذربایجانشرقی، رشته کلام را به دست گرفت و به مزاح عنوان کرد: همسرم بیخیال من در آن دنیا هم نیست؛ لطفاً توجهی به این درخواستش نداشته باشید.
جانباز ۷۰ درصد کشفیا که ریاست ادارۀ ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی را نیز بر عهده دارد، در بخش دیگری از این دیدار صمیمی خواستار اِعطای حکم قطعی مدیریتِ علیاکبر سلمانی بر ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و اتمام دورۀ سرپرستی وی شد و خطاب به دبیری گفت: رضایت افکار عمومی و مردم، اساس کار دولت وفاق ملی است. حال که همه جامعۀ ایثارگری و جامعۀ هدف بنیاد شهید، از آقای سلمانی رضایت کامل دارند و مجموعه بنیاد شهید در سطح استان با مدیریت خوب ایشان به آرامش رسیده است و از سوی دیگر عملکرد مطلوب ایشان، زمینه خرسندی و سرافرازی مسئولان استان و دولت را فراهم کرده، جایز نیست تبدیل حکم ایشان از سرپرستی به مدیرکلی بیش از این بطول بکشد، مخصوصاً که ایشان از جانبازان دوران دفاع مقدس و از بدنه بنیاد شهید هم هستند.
معاون پارلمانی رئیسجمهور هم در واکنش به طرح این درخواست که تائیدهای جداگانه مشاور استاندار در امور ایثارگران و مدیرکل حوزه استانداری را بهدنبال داشت، گفت: در حاشیه اولین جلسه هیات وزیران، این مطالبه را به معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منعکس خواهد کرد.
«مهلا کشفیا» دختر جانباز کشفیا هم که دانشجوی سال ۴ دندانپزشکی پردیس خودگردان دانشگاه علومپزشکی تبریز است، ضمن تاکید بر ضرورت رفع مشکلاتِ استفاده از کمکشهریه تحصیلی بنیاد شهید و امور ایثارگران، بیان کرد: متاسفانه فضای جامعه بهگونهای تغییر کرده است که ایثارگران و فرزندان شهدا و جانبازان حاضر نیستند استفاده از سهمیه را اعلام کنند.
در این دیدار، معاون پارلمانی رئیسجمهور و سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی از رشادتهای جانباز کشفیا در دوران دفاع مقدس و افتخارآفرینیهای او در آوردگاههای جهانی ورزش، قدردانی و برای او و خانوادهاش آرزوی پیروزی و سلامتی کردند و در پایان با حضور همه حاضران، عکس یادگاری گرفتند.
جانباز کشفیا متولد ۱۳۴۲ است که فروردین ۱۳۶۳ بر اثر انفجار مین در سردشت، دچار قطعی دو پا از ناحیه بالای زانو، تخلیه چشم راست، جراحت شدید در دست چپ و ناشنوایی گوش چپ شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، این جانباز ورزشکار در سال ۱۳۶۴ عضو تیم ملی والیبال نشسته ایران شد و در حال حاضر پرافتخارترین ورزشکار و شرکتکنندۀ پارالمپیک کشورمان به حساب میآید که چهار بار بهعنوان کاپیتان و پنج بار بهعنوان سرمربی و سرپرست، تیم ملی والیبال نشسته ایران را در این بازیها همراهی کرده است.
انتهای پیام