چهارشنبه 26 فروردین 1405

سامانه جدید بارشی وارد استان بوشهر می‌شود

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از فردا دومین سامانه بارشی امسال وارد استان بوشهر خواهد شد و فعالیت این سامانه تا روز شنبه در سطح استان ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: این سامانه بارشی از بعدازظهر پنجشنبه وارد استان بوشهر می‌شود و آسمان استان به تدریج ابری و بارانی می‌شود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: طی روزهای جمعه تا ظهر شنبه در برخی ساعات وقوع رگبارهای پراکنده باران همراه با رعد و برق و وزش تند باد لحظه‌ای به‌ویژه در قسمت‌های شمالی و مرکزی استان دور از انتظار نیست.

وی خاطرنشان کرد: در مدت فعالیت سامانه یاد شده، سرعت وزش بادهای جنوبی نیز افزایش می‌یابد و سواحل استان به‌ویژه در قسمت‌های شمالی و مرکزی تا اواخر وقت جمعه مواج و متلاطم خواهد بود.
مساعدی جهت وزش باد را بیشتر شمال غربی تا غربی گاهی شمال شرقی با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و از فردا به‌تدریج جنوب غربی تا جنوب شرقی با سرعت ۸ تا ۳۲ و در فراساحل گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی کرد.

وی ادامه داد: با افزایش شدت وزش باد در استان و به‌ویژه روی دریا، پیش‌بینی می‌شود خلیج فارس طی روزهای آینده مواج و متلاطم باشد و ارتفاع موج دریا تا دو متر افزایش یابد.

آخرین اخبار

سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۵ تمدید شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

برای اولین بار یک زن به فرماندهی ارتش استرالیا منصوب شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

ناوگان جهانی همبستگی با ملت فلسطین بار دیگر راهی غزه می‌شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

تبلیغات متنی