جدیدترین اطلاعات درباره گسترش آنفلوانزا و تب دنگی در ایران

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درباره وضعیت کنونی شیوع بیماری های تنفسی در کشور اظهارنظر کرد و بیان داشت: تفاوت عمده این بیماری با سال گذشته این است که شروع آن دو ماه نسبت به سال گذشته به تأخیر افتاده و اکنون در اوج دوره شیوع آن به سر می بریم.

وی ادامه داد: خوشبختانه روند کنونی افزایش بی رویه بیماری ها را نشان نمی دهد و به نظر می رسد که این روند متوقف شده است؛ ما امیدواریم که در هفته آینده با مشاهده روند کاهشی مواجه شویم.

بهترین زمان برای تزریق واکسن پیش از آغاز فصل پاییز است

رئیسی در پاسخ به سؤالی درباره زمان مناسب برای تزریق واکسن آنفلوآنزا و وضعیت موجود این واکسن در کشور، گفت: بهترین زمان برای تزریق واکسن قبل از آغاز فصل پاییز خواهد بود. واکسن آنفلوآنزا در دسترس داروخانه ها قرار دارد و افرادی همچون سالمندان و کسانی که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند، کاندیدای مناسبی برای تزریق این واکسن هستند؛ به همین دلیل، تزریق آن به همه افراد توصیه نمی شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر کمبودی در زمینه واکسن آنفلوآنزا وجود ندارد و این واکسن جزو واکسن های اجباری وزارت بهداشت محسوب نمی شود. افرادی که نیاز به تزریق این واکسن دارند، تا کنون اقدام کرده اند و اگر کسی هنوز واکسن را دریافت نکرده و در گروه های در معرض خطر قرار دارد، تأکید می شود که لازم است واکسن را تزریق کند.

وضعیت شیوع تب دنگی در کشور

معاون بهداشت در پاسخ به سؤالی درباره آمار مبتلایان به تب دنگی بیان کرد: در حال حاضر مبتلایان تب دنگی فقط در چابهار مشاهده می شوند و بیشترین فراوانی ابتلا به صورت محلی نیز در این منطقه اتفاق می افتد. به طور کلی، حدود ۱۰۸۰ بیمار شناسایی شده اند که بیش از ۹۰ درصد آن ها در چابهار هستند و این موضوع به علت مشکلات محیط زیستی در آن ناحیه است.

وی اضافه کرد: خوشبختانه تا کنون تب دنگی منجر به فوت هیچ فردی نشده و تعداد قابل توجهی از بیماران به دلیل علائمی مشابه سرماخوردگی و تب بستری شده اند. ما در پی بهبود شرایط بهداشتی در این منطقه هستیم و اقداماتی در این راستا اجرا شده است. علاوه بر این، ارتباطات بین بخشی برقرار است و تیم های ما در این ناحیه فعال بوده اند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا