سیدصادق مصطفوی کاشانی، وکیل یاشار سلطانی، اعلام نمود که مباحث مطرح شده درباره عفو موکلش عمدتاً بر پایه شایعات است و این اطلاعات باید بهطور رسمی توسط مرجع ذیصلاحی مانند قوه قضاییه منتشر گردد. تا روز گذشته که به اداره اجرای احکامات مراجعه کردم، نام آقای سلطانی در فهرست مشمولان عفو قرار نداشت و برادر ایشان نیز که اخیراً به همین منظور مراجعه کرده بود، باز هم شاهد عدم وجود نام موکلش در لیست بود. لذا اداره اجرای احکام هنوز هیچ ابلاغیهای دریافت نکرده و آقای سلطانی همچنان در حبس به سر میبرد.
وی ادامه داد: تنها تحولی که در پرونده موکلم ایجاد شده این است که درخواست اعاده دادرسی یاشار سلطانی در تاریخ 26 شهریور ماه مورد پذیرش قرار گرفته و به زودی قرار است اجرای حکم متوقف شود و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع گردد.
کاشانی دیروز اعلام کرده بود که با پذیرش درخواست اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور، پرونده برای بررسی دوباره به شعبه هم عرض فرستاده شده است. به موجب این رای دیوان کشور، باید اجرای حکم ۱۴ ماه حبس که از ۲۰ خرداد اجرا شده است، متوقف گردد. امیدوارم یاشار سلطانی هر چه سریعتر آزاد شود.
یاشار سلطانی، روزنامهنگار، در سال ۱۴۰۰ به ۱۴ ماه حبس محکوم شد که این حکم چهار ماه پیش اجرایی گردید و او به «زندان تهران بزرگ» منتقل شد. اما امروز با رای دیوان عالی کشور این حکم ابطال و به شعبه همعرض ارسال شد.
امروز در فضای مجازی خبری غیررسمی مبنی بر اینکه سلطانی مشمول عفو قرار گرفته است، منتشر شد.
