مرحله دوم از رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ که تحت نظارت نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی برگزار می شود، صبح امروز۱۶ بهمن در ناحیه جنوب غرب کشور آغاز گردید.
این رزمایش که با بهره گیری از یک شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور در نواحی جنوب غرب و مرکز برگزار می شود، شامل عملیات هایی مانند کشف، شناسایی، رهگیری، درگیری و نابودی اهداف خصمانه دشمن خواهد بود.
در این بخش از رزمایش، نیروی پدافند هوایی ارتش با اتکا به تجهیزات راداری بومی و شبکه های دیده بانی گسترده ای که در منطقه عمومی تمرین قرار دارد، به اقدام در جهت شناسایی و کشف اهداف مهاجم می پردازد.
ایستگاه های فرماندهی و کنترل در این رزمایش، با استفاده از سیستم های راداری پیشرفته و بومی که به صورت اکتیو و پسیو عمل می کنند و همچنین با اتکا به نظارت سیگنالی و الکترواپتیک، به پایش منطقه تمرین پرداخته و به محض شناسایی هدف خصمانه، با بهره گیری از سامانه های هوشمند فرماندهی و کنترل، سیستم پدافندی مناسب برای مقابله با تهدیدات را به حالت آماده باش درمی آورند.
مرحله نخست این رزمایش در تاریخ ۲۳ دی ماه برگزار گردید.
رزمایش مشترک اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش که در روزهای اخیر با اعلام رمز «یا علی ابن ابیطالب» شروع شده است، تحت هدایت و فرماندهی شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، از بامداد امروز در مناطق پدافند هوایی غرب و شمال در فردو و خنداب آغاز شده است.
در این رزمایش که تحت شرایط کاملاً واقعی اجرا می شود، یگان های موشکی، راداری، دیده بان های طرح بصیرت، یگان های جنگال، فاشا، سامانه های ترس و فریب پدافند هوایی، به همراه هواپیماهای سرنشین دار و بدون سرنشین نیروی هوایی به انجام ماموریت های هجومی و دفاعی مشغول خواهند بود.
