دوشنبه 4 آبان 1405

آغاز معرفی متقاضیان وام ۲۰۰ میلیونی مسکن روستایی به بانک؛ از فردا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پاسخ به این پرسش که دو روز پیش از سوی سخنگوی دولت اعلام شد که وام مسکن روستایی از ۵ شهریور ماه (شنبه) پرداخت خواهد شد. اما با توجه به اینکه بارها این اقدام منتفی شده است متقاضیان وام مسکن روستایی اعتمادی به این اخبار ندارند؟ گفت: خوشبختانه سخنگوی دولت با اعلام این خبر مردم و متقاضیان وام مسکن روستایی را خوشحال کرد. متقاضیان وام مسکن روستایی از فردا می‌توانند به شعب بنیاد مسکن مراجعه و درخواست خود را ارائه و با تشکیل پرونده به شعب بانک‌ها مراجعه کنند.

وی با تاکید بر اینکه حلقه اتصال مردم با بنیاد مسکن، ادارات بنیاد مسکن هستند و ما آنها را به شعب بانک‌ها معرفی می‌کنیم ادامه داد: از فردا متقاضیان وام مسکن روستایی به ادارت استانی بنیاد مسکن مراجعه خواهند کرد و اگر خدای ناکرده بعد از مراجعه به شعب بانک‌ها با سنگ اندازی آنها مواجه شدند می‌توانند مجدداً به بنیاد مسکن مراجعه و پیگیر مشکلات خود باشند.

نیکزاد در پاسخ به این پرسش که به هر حال چندین بار این اخبار منتشر شده که پرداخت وام مسکن روستایی به زودی آغاز می‌شود، اما هر بار منتفی شده و مردم دیگر اعتمادی ندارند؟ اظهار داشت: این بار مطمئناً و با اعلام دولت می‌توانیم با قاطعیت اعلام کنیم که این خبر صحت دارد و متقاضیان نگران نباشند. این وام با نرخ سود ۵ درصد پرداخت خواهد شد. تمام بانک‌های دولتی مثل بانک ملی، ملت، صادرات، کشاورزی، مسکن، تجارت و سپه اقدام به پرداخت وام ۲۰۰ میلیونی مسکن روستایی با نرخ سود ۵ درصد خواهند کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که بیشترین سهمیه مربوط به کدام بانک دولتی خواهد بود؟ ادامه داد: بیشترین سهمیه مربوط به بانک مسکن است که جزئیات آن را می‌توانید از معاونت بازسازی مسکن روستایی دریافت کنید.

نیکزاد اظهار کرد: خوشبختانه با این پرداخت و این موافقت دولت، خیز مخالفان وام مسکن روستایی خنثی شد. ما معتقدیم پرداخت این وام ۲۰۰ میلیونی و حتی افرادی که وام ۱۰۰ میلیونی دریافت کرده اند و منتظر وام ۱۰۰ میلیونی مانده بودند از این اقدام دولت خوشحال شده اند. قطعاً این وام که تورم زا نیست و پایه پولی را بالا نخواهد برد می‌تواند سرعت نوسازی و ساخت مسکن روستایی را سرعت بدهد.

ماجرای دامنه دار وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی

خاطرنشان می‌شود پیش از این نیز کمتر از یک ماه قبل در ۸ مرداد امسال بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اعلام کرد که مردم و متقاضیان وام ۲۰۰ میلیون تومانی یارانه‌ای مسکن روستایی می‌توانند به ادارات بنیاد مسکن برای تشکیل پرونده مراجعه کنند که این این اتفاق رخ نداد.

گفتنی است مسعود میرکاظمی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست خبری هفته گذشته در خصوص دلایل تأخیر در پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی اظهار کرده بود که این وام، بار مالی سنگینی را به همراه خواهد داشت. پرداخت این وام از دو راه میسر است. یکی این‌که به بانک‌ها بنویسیم که این وام جزو بدهی دولت به بانک‌ها باشد که پایه پولی را بالا می‌برد و تورم وحشتناکی را به همراه دارد.

وی ادامه داد: یکی از ریشه‌های تورم در سنوات گذشته بدهی دولت به بانک‌ها بوده است. یا باید این اجازه را بدهیم یا این‌که بپذیریم از محل یارانه تأمین شود. در مدت ۲۰ سال بازپرداخت وام مذکور، ۸۰ هزار میلیارد تومان بار مالی دارد که باید از یک جایی تأمین شود.

وی افزود: راه دیگر این است که اجازه بدهیم از صندوق مسکن که در قانون دیده شده، مابه‌التفاوت سود وام ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی پرداخت شود، چون وام ۱۰۰ میلیونی ابلاغ شده است.

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در پایان نشست چهارشنبه هفته گذشته هیئت دولت از تصویب پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی یارانه‌ای مسکن روستایی در اولین نشست هیئت دولت در شهریور ۱۴۰۱ خبر داد.

آخرین اخبار

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

تبلیغات متنی