یکشنبه 3 آبان 1405

آمریکایی‌ها از سال ۲۰۰۶ تاکنون جسارت مطرح کردن گزینه نظامی علیه ایران را نداشتند

مدیر مطالعات امنیتی در مرکز پژوهش‌های الخلیج:

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، مصطفی العانی، مدیر مطالعات امنیتی در مرکز پژوهش‌های الخلیج می‌گوید، مقامات آمریکایی از سال ۲۰۰۶ تا به امروز جسارت آن را ندارند که بگویند یکی از گزینه‌های مد نظرشان علیه ایران، گزینه نظامی است.

او در گفتگو با این شبکه درباره دلایل سخت‌تر شدن مواضع ایران در مذاکرات هسته‌ای گفت: موضعگیری سرسختانه ایران نتیجه درک درست این کشور از مواضع متناقض اسرائیل و آمریکاست، اسرائیل به گزینه حمله نظامی تمایل دارد، اما قدرتش را ندارد، آمریکا قادر به حمله نظامی است، اما تمایلی به این گزینه ندارد، سیاست آمریکا از سال ۲۰۰۶ تا به امروز ناامید کننده است، از آن زمان چهره هایی، چون دیک چینی و دیگران از «گزینه دیگر» سخن به میان آوردند، اما تا به امروز هیچ مقام آمریکایی جسارت به کار گیری «گزینه نظامی» یا «استفاده از زور علیه ایران» را نداشت. آنان از اصطلاحات دیگری مثل «گزینه دیگر» استفاده کردند، اما این واژه می‌تواند مفاهیم مختلفی داشته باشد، فشار سیاسی، فشار اقتصادی، جنگ اطلاعاتی و … همه می‌توانند از مفاهیم این واژه باشند، اما به نظر نمی‌رسد واشنگتن در پی ماجراجویی نظامی علیه تهران باشد.

وی افزود: تهران نیز به این درک رسید که آمریکا هرگز به ماجراجویی نظامی روی نمی‌آورد، به همین دلیل موضع سرسختانه‌ای در پیش گرفت، تهران هم زمان احساس می‌کند اسرائیل با وجود جوسازی، قادر نیست به تنهایی وارد جنگی موثر شود، البته شاید اسرائیل ضرباتی به ایران وارد کند، اما قادر به از بین بردن برنامه هسته‌ای ایران نیست.

طحنون بن زاید» مشاور امنیت ملی امارات امروز (دوشنبه) به دعوت رسمی «علی شمخانی» دبیر شورای امنیت ملی کشورمان به همراه هیئتی از ابوظبی به تهران سفر کرد. براساس تحلیل کارشناسان، امارات و برخی دیگر از کشور‌های منطقه که در ائتلافی ضد ایرانی قرار داشتند بعد از سال‌ها دشمنی با کشورمان متوجه اشتباه خود و قدرت ایران شده‌اند و به دنبال برقراری روابطی متعادل با تهران هستند.

/

آخرین اخبار

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

تبلیغات متنی