بر اساس اخبار پارسینه، شرکت گوگل از دیماه سال 2023 تصمیم به حذف حسابهای شخصی غیر فعال و محتویات آنها در جیمیل و دیگر خدمات خود دارد. این بدان معناست که اگر شما بیش از دو سال به حساب گوگلتان ورود نکنید، احتمال دارد اطلاعات شما از بین برود.
در صورتی که قصد دارید خودتان حساب گوگلتان را حذف کنید، دو راهکار دارید: نخستین گزینه این است که فقط جیمیل خود را حذف کنید که برای این کار به یک آدرس ایمیل دیگر نیاز دارید تا بتوانید به خدمات متصل به گوگل دسترسی داشته باشید. گزینه دوم این است که تمامی حسابهای شما در گوگل به طور همزمان حذف شود، که این عمل تمام دسترسیهای شما به خدمات گوگل را قطع خواهد کرد.
برای حذف حساب گوگل، میتوانید از راهنمای تصویری موجود به اینجا مراجعه کنید یا به صفحه حذف خدمات خاص گوگل یا حساب کاربریتان بروید و مراحل را به دقت دنبال کنید. پیش از حذف حساب، پیشنهاد میشود که از اطلاعات خود بکاپ تهیه کنید و آدرس جیمیلتان را در سایر حسابهای کاربری که از آن استفاده میکنید تغییر دهید.
