دوشنبه 4 آبان 1405

از برنامه‌های تئاتر شهر چه خبر؟

برنامه جدید تالارهای نمایشی تئاتر شهر در حالی اعلام شد که شش اثر نمایشی جدید طی روزهای آینده در تالارهای قشقایی، سایه و کارگاه نمایش مجموعه پیش روی مخاطبان قرار می گیرد.

به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر طی روزهای آینده میزبان تماشاگران با ۶ اثر نمایشی جدید خواهد بود.
«آلاء» عنوان نمایش جدید تالار قشقایی به نویسندگی و کارگردانی محمدکاظم تبار است که با بازی مرجان آقانوری و صدای فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد روی صحنه می رود.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «چیزی تا سحر نمانده ، لحظه وداع گاه اندوهگین نیست. هنگامه‌ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بی‌نمان جاری است. من به طلوع خورشید و صالمان ایمان دارم. به خنده‌های ممتد کنار هم. به دستانی که دوباره هم قسم خواهند شد. وعشق تبلور وجودی مان می شود.»
در همین تالار نمایش جدید دیگری با نام «مَرد» به نویسندگی و کارگردانی حسین احمدخانی و بازی حسین احمدخانی، فاطمه زمانی، شیوا اربابی روی صحنه خواهد رفت.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «مرد در آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان است. او برای خود قصه می سازد. از زندگی و آنچه دارد و شاید هم ندارد.»

نمایش «قوی تر» به نویسندگی و کارگردانی جواد تولمی عنوان اثر نمایشی جدید دیگر تئاتر شهر است که طی روزهای آینده در تالار سایه مجموعه با بازی آرزو صراف رضائی ،صدا پیشگی مریم قلهکی و عروسک گردانی آنا نمکچیان، ساجده باقری، مطهره قدسی زاده روی صحنه می‌رود.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است:« نمایش قویتر در فضایی سورئال و با حال و هوایی فانتزی عروسکی با محوریت زن، به بررسی مواجه‌ی ذهنی و رؤیاپردازانه یک زن با رویدادهای فردی، خانوادگی و اجتماعی پیش او می‌پردازد. رویدادهایی که در چارچوب مثلثی عشقی روی می‌دهند؛ و در این میان تشخیص فرد قوی و پیروزمند میدان نه تنها مشکل بلکه دور از ذهن تصویر می‌شود.»

«همه چیز می گذرد تو نمی‌گذری» هم نمایش جدید دیگری به نویسندگی محمد چرم شیر و کارگردانی غلامرضا عربی است که با بازی مریم دیهیم بخت، ندا سلیمانی، شیماشوری، حمیدرضا کیانی خواه، مسیحا موسوی، علی خدایاری، حمیدرضا فلاحی، زهره شعبانی، زهره میرشفیعیان، سهیلاجعفرآبادی، حانیه رستگاری در تالار سایه میزبان علاقه مندان تئاتر خواهد بود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است:«قهرمان به همراه اسبش تاریخ را در می نوردد. عاشق می شود و در این عاشقی اسبش را قربانی می‌کند. او معشوقه‌اش را هم از دست می‌دهد و در انتها در اوج تنهایی مسیری می یابد. این راه روزنه‌ای است برای آینده‌ای روشن»

براساس این گزارش در کارگاه نمایش، تئاتر «هایکوی پارو زن یک دست» به نویسندگی و کارگردانی ماندانا عبقری و بازی ماندانا عبقری، علیرضا دهقانی، محمدرضا لطفی، زهرا مسیب نهاوندی، صدف صمدی و فاطمه سیف روی صحنه می‌رود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «ماسافومی پسری است که در جریان جنگ جهانی با موج یک سونامی که در اثر انفجار بمب اتم ایجاد شده به جزیره‌ای خالی از سکنه برده می شود. پسر در جزیره با پرنده‌ای که او را قاقا می خواند مواجه می شود»

در همین تالار نمایش جدید دیگری با عنوان «جایی در میان ابرها» به نویسندگی و کارگردانی افشین قاسمی و بازی مرتضی مالکی زاده، آرزوخانی، محمود بیات، سمیه رجبی و گلناز عیدی میزبان مخاطبان تئاتر است.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «خانواده‌ای در شمال برای بهبود وضعیت زندگی و دسترسی به امکانات پزشکی تصمیم مهاجرت به تهران را می‌گیرند. ولی اتفاقاتی می افتد که تصمیم هریک از اعضای خانواده را به چالش می کشد.»
تاریخ آغاز اجرا، ساعت و قیمت بلیت این آثار نمایشی جدید طی روزهای آینده از سوی روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر اطلاع رسانی می‌شود.



منبع

آخرین اخبار

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

تبلیغات متنی