دوشنبه 11 آبان 1405

از پایلوت شیرین‌سازی غشایی گاز رونمایی شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری در مراسم رونمایی از پایلوت شیرین سازی غشایی گاز در دانشگاه صنعتی شریف، گفت: بزرگترین دستاوردهای توسعه علم و فناوری کشور با پیروزی انقلاب اسلامی اتفاق افتاد.

 روح الله دهقانی امروز شنبه، ۲۲ بهمن همزمان با چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف مقابل سردر این دانشگاه از پایلوت شیرین سازی غشایی گاز رونمایی کرد. در این مراسم رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، نیز حضور داشت.

دهقانی در حاشیه این مراسم رونمایی، گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی بزرگترین دستاوردهای توسعه علم و فناوری اتفاق افتاد. ما اگر سال‌ها پیش دانشگاه معتبر یا دانشمندان بنام یا محصول فناورانه نداشتیم، اما امروز بهترین و بنام‌ترین دانشگاه‌ها و دانشمندان را داریم که محصولات فناورانه قابل رقابت جهانی تولید می‌کنند و دستاوردهای جوانان ایرانی در حوزه درمان و سلامت نیز تا حوزه‌های مهندسی و دفاعی چشمگیر است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در تمامی زمینه‌ها و به خصوص در زمینه علم و فناوری به دلیل ویژگی خاص مردم که از دوران قدیم علم خیز بوده است، بسیار موفق عمل کرده است. این برنامه در کشور تا دستیابی به مرجعیت علمی جهان ادامه دارد و جوانان‌مان کشور را به قله افتخار می‌رسانند.

دهقانی در پاسخ به این سوال که حضور مردم در راهپیمایی را چگونه می‌بینید، گفت: حضور پرشور مردم همه جا قابل مشاهده است. این حضور حاوی دو پیام است؛ پیام نخست آن، این است که مردم این کشور را دوست دارند. پیام دوم آن نیز این است که مسئولان کشور وظیفه خدمتگزاری به مردم وفادار ایران اسلامی دارند و با این امید از تمامی مشکلات عبور خواهیم کرد، پای مردم را می‌بوسیم.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، فناوری جداسازی غشایی گاز در اختیار چند شرکت‌ محدود در دنیا قرار دارد و کشور ما جزو معدود کشورهایی است که با تلاش محققان دانشگاه شریف تولید این محصول را محقق کرده است. در نخستین گام، شیرین‌سازی گاز سکوی ابوذر با استفاده از پایلوت شیرین‌سازی غشایی با موفقیت مورد ارزیابی قرار گرفت. طی این آزمایشات میزان گاز هیدروژن سولفید از ppm۲۲۰۰۰ به زیر ppm ۲۰۰۰ کاهش یافت که میزانی بسیار خوب برای ورودی توربین است. 

                



منبع

آخرین اخبار

حزب نفتالی بنت، آیزنکوت را برای تشکیل دولت به هرتزوگ معرفی می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، در بیانیه‌ای از سوی نفتالی بنت...

قیمت سکه امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

تبلیغات متنی