دوشنبه 11 آبان 1405

امیرعبداللهیان: کمک‌های بین‌المللی با هزینه‌های مهاجران افغانستانی برای ایران، متناسب نیست

وزیرامور خارجه جمهوری اسلامی در ادامه دیدارهای خود با مقامات بین المللی در ژنو، روز سه‌شنبه ۹ اسفند با رؤسا و مقامات عالی سازمان های بین المللی بشردوستانه مستقر در ژنو شامل کمیساریای عالی پناهندگان، سازمان بین المللی مهاجرت، کمیته بین المللی صلیب سرخ و دفتر هماهنگی های امور بشردوستانه سازمان ملل در ژنو به صورت مشترک دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اوضاع سیاسی و اجتماعی افغانستان بویژه در یک سال و نیم اخیر اظهار داشت که این وضعیت باعث افزایش کم سابقه موج مهاجران افغانستانی به ایران شده است.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در بیش از چهار دهه گذشته میزبان میلیون ها آواره، مهاجر و پناهنده افغانستانی بوده است. با این وجود متأسفانه حمایت های بین المللی با میزان افزایش هزینه‌های تحمیل شده به ایران از ناحیه ورود مهاجران افغانستانی در سالهای اخیر متناسب نبوده است و کمک بسیار اندکی در این موضوع به ایران اختصاص داده شده است.
رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان همچنین خاطرنشان کرد که بحران های جدید بشردوستانه نباید موجب به فراموشی سپرده شدن موارد پیشین مانند مسائل بشردوستانه افغانستان و تبعات آن بر کشورهای همسایه شود.

وزیر امور خارجه همچنین تاکید کرد تحریم های یکجانبه تأثیر مخربی بر انگیزه حامیان مالی برای به دوش گرفتن بار میزبانی از اتباع افغان گذاشته است. از این رو ضروری است سازمان‌های بین‌المللی برای جلوگیری از تأثیر پذیری حمایت‌های بین‌المللی از موانع تحریم ها، تدابیر لازم را بکار گیرند.

فیلیپو گرندی، کمیسر عالی پناهندگان، آنتونیو ویتورینو، رئیس سازمان بین المللی مهاجرت، رامش راجاسینگهام، نماینده دفتر هماهنگی های امور بشردوستانه سازمان ملل در ژنو و خانم میریانا  اسپولجاریک رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز در این نشست ضمن تقدیر از همکاری میان دولت جمهوری اسلامی ایران با نهادهای بین المللی بشردوستانه، بر ضرورت تداوم و تقویت این همکاری ها تأکید کردند.
مقامات بشردوستانه بین‌المللی همچنین بر تعهد خود برای افزایش تلاش برای تقسیم عادلانه بار میزبانی از پناهندگان و مهاجران صحه گذاشته و بر لزوم جلوگیری از تأثیر پذیری فعالیت های بشردوستانه از تحریم ها تأکید کردند.



منبع

آخرین اخبار

چرا حمید علیدوستی هیچ وقت مربیگری استقلال را نپذیرفت؟

استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ دستخوش تحولات مدیریتی شده...

حزب نفتالی بنت، آیزنکوت را برای تشکیل دولت به هرتزوگ معرفی می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، در بیانیه‌ای از سوی نفتالی بنت...

قیمت سکه امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

تبلیغات متنی