مدیرکل سازمان هواشناسی خوزستان اعلام کرد که اهواز با دمای ۴۹.۸ درجه سانتیگراد به عنوان گرمترین نقطه استان در ۲۴ ساعت گذشته به ثبت رسیده است.
به گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان، محمد سبزهزاری افزود: دهدز با دمای ۲۵.۲ درجه سانتیگراد به عنوان سردترین نقطه استان و حداقل دمای ثبتشده در اهواز ۲۹.۷ درجه سانتیگراد گزارش شده است.
وی ادامه داد: مطابق با تحلیل نقشههای پیشیابی، انتظار میرود امروز در بخشهایی از مناطق جنوبی، غربی، مرکزی و شمالی دما به ۴۹ درجه و فراتر از آن برسد.
سبزهزاری اظهار کرد: تا اوایل هفته آینده، با استمرار جریانات مرطوب و جنوبی در صبح و عصر افزایش رطوبت و ظهور مه سبک در نواحی ساحلی، جنوبی، شرقی و مرکزی قابل مشاهده خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان همچنین خاطرنشان کرد: در طول روز جاری، بادهایی با شدت متوسط تا گاهی شدید در نواحی جنوبی و جنوبشرقی خواهد وزید و احتمال پدیدار شدن غبار محلی در این نواحی وجود دارد و در شمال خلیج فارس نیز وضعیت مواج خواهد بود.
به نقل از تسنیم، اداره کل هواشناسی خوزستان در اطلاعیهای نسبت به افزایش رطوبت ناشی از خلیج فارس و همچنین افزایش دمای احساسی از روز دوشنبه تا جمعه این هفته در استان هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.
