شنبه 18 مهر 1405

اکسیوس به نقل از سه مقام آمریکایی: عربستان و سوریه در حال بررسی اعزام نیروهای سوری به یمن برای پیوستن به حمله علیه انصارالله هستند / سوریه ممکن است ۱۰ تا ۲۰ هزار نیرو به یمن اعزام کند / ترامپ هم از سوی هر دو کشور در جریان رایزنی‌ها قرار گرفته و با چنین اقدامی مخالف نیست

اکسیوس نوشت: عربستان سعودی و سوریه در حال بررسی اعزام نیروهای سوری به یمن برای پیوستن به ضدحمله علیه حوثی ها هستند؛ سه مقام آمریکایی گفته‌اند.
 
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه، به‌طور جدی در حال بررسی این پیشنهاد است، اما هنوز تصمیم نهایی را نگرفته است.
 
چرا مهم است: به گفته مقام‌های آمریکایی، اگرچه این گفت‌وگوها عمدتاً میان عربستان و سوریه انجام می‌شود، دولت ترامپ نیز از سوی هر دو کشور در جریان رایزنی‌ها قرار گرفته و در اصل با چنین اقدامی مخالف نیست.
 
با این حال، اعزام نیروهای سوری می‌تواند بُعد مذهبی جنگ یمن را تشدید کرده و به وخیم‌تر شدن درگیری منجر شود. نیروهای اعزامی ممکن است شامل جنگجویان خارجی اسلام‌گرای سنی باشند که در شورش علیه حکومت بشار اسد مشارکت داشتند. این نیروها در صورت اعزام، در برابر حوثی‌ها خواهند جنگید که پیرو مذهب شیعه هستند.
 
خبر اصلی: نیروهای دولتی یمن که تحت حمایت عربستان سعودی هستند، از آخر هفته عملیات زمینی گسترده‌ای را علیه حوثی‌ها آغاز کرده‌اند. هدف این عملیات بازپس‌گیری مناطقی است که حوثی‌ها تحت کنترل دارند، از جمله صنعا، پایتخت یمن، و تنگه راهبردی باب‌المندب.
 
یک مقام آمریکایی گفت موضوع اعزام نیروهای سوری به یمن در جریان دیدار محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، و احمد الشرع در ریاض در اوایل هفته جاری مطرح شده است.
 
عربستان از الشرع می‌خواهد نیرو به یمن اعزام کند تا نیروهای یمنی را که از نظر آموزش و توانمندی نسبت به حوثی‌ها ضعیف‌تر هستند، تقویت کند.
 
اگرچه الشرع هنوز با این تصمیم موافقت نهایی نکرده است، یک مقام آمریکایی گفت احتمال پذیرش درخواست عربستان از سوی رئیس‌جمهور سوریه بسیار زیاد است.
 
پشت پرده: یک مقام آمریکایی گفت ایالات متحده با اعزام نیروهای سوری به یمن مخالف نیست. به گفته او، این اقدام می‌تواند حمایت بیشتری از عملیات تحت حمایت عربستان علیه حوثی‌ها فراهم کند، بدون آنکه آمریکا مجبور شود مستقیماً و به‌طور گسترده وارد درگیری شود.
 
مقام‌های دولت ترامپ همچنین معتقدند استقرار نیروهای سوری در یمن می‌تواند روابط میان دو متحد آمریکا، یعنی عربستان سعودی و سوریه، را تقویت کند.
 
دو مقام آمریکایی گفتند فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) درباره چگونگی استقرار نیروهای سوری در یمن مورد مشورت قرار گرفته است.
 
کاخ سفید و سنتکام از اظهارنظر در این باره خودداری کردند. سخنگویان سفارت عربستان سعودی و وزارت خارجه سوریه نیز به درخواست‌ها برای اظهارنظر پاسخ ندادند.
 
جزئیات: یک منبع مطلع از مذاکرات گفت ارتش سوریه ممکن است ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار نیرو به یمن اعزام کند.
 
یگان‌های مورد بررسی شامل لشکر ۹۰ مستقر در نزدیکی دمشق و لشکر ۸۴ مستقر در جنوب سوریه، در نزدیکی سویداء، هستند.
 
لشکر ۸۴ شامل هزاران جنگجوی خارجی اسلام‌گراست که در جریان جنگ داخلی سوریه وارد این کشور شدند تا تحت چتر گروه شورشی هیئت تحریر الشام (HTS) علیه حکومت بشار اسد بجنگند.

آخرین اخبار

جیلی با فست‌شارژ ۴ دقیقه‌ای به جنگ بی‌وای‌دی رفت!

جیلی با معرفی فناوری شارژ فوق‌سریع ۲.۲ مگاواتی در...

طرح دوفوریتی مجلس برای برخورد با ماینرهای غیرمجاز

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون صنایع...

تکلیف تعطیلی مدارس خراسان رضوی برای همیشه مشخص شد

وزیر آموزش‌و پرورش در سفر به شهرستان‌های گناباد و...

طرفداران اپل بخوانند / فروش آیفون ۱۸ غیرقانونی است

محله‌ای، مدیر دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و...

قیمت تخم‌مرغ نجومی شد / نیمرو و املت غذای لاکچری شد

به گزارش خبرآنلاین،رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرغداران میهن با بیان...

پزشکیان در ترکمنستان؛ از دیدار با پوتین و پاشینیان تا پیشنهاد همکاری منطقه‌ای «CIS+I»

پزشکیان ۱۶ مهرماه برای شرکت در نخستین اجلاس محیط‌زیستی...

هشدار نارنجی مدیریت بحران برای وقوع سیلاب و تندباد در ۷ استان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

تاکید پوتین بر لزوم ایجاد جهان چند قطبی و ساختار مالی با ثبات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه...

لوفت هانزا پروازهای خود را به عربستان تعلیق کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این شرکت هواپیمایی آلمانی در...

قیمت سکه امروز ۱۷ مهر ۱۴۰۵/ نیم‌سکه در نزدیکی کانال ۱۴۳ میلیون تومان ایستاد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

مایکروسافت با RTX Spark به جنگ مک‌بوک پرو می‌رود؛ سرفیس جدید تا ۵۹۰۰ دلار قیمت دارد

مایکروسافت در جریان رویدادی در هفته فناوری سانفرانسیسکو، نسل...

ردپای مرال‌ها در شب‌های جنگل‌های هیرکانی

شب که می‌شود، جنگل هیرکانی شکل دیگری پیدا می‌کند....

بزرگترین شبکه ارتباطی دنیای کهن متعلق به ایرانیان

ایرانیان نخستین ملتی بودند که از حدود سه هزار...

مدل ۳ تسلا با نمایشگر ۱۶ اینچی و قابلیت وی‌تو‌ال به‌روز شد

تسلا مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های جدید را برای مدل ۳...

آنتروپیک Claude Haiku 5.5 را معرفی کرد؛ ۹۰ درصد ارزان‌تر و بسیار سریع‌تر

شرکت آنتروپیک از Claude Haiku 5.5 رونمایی کرده است؛...

تبلیغات متنی