معتبرترین اقتصادهای جهانی بر اساس افزایش تولید ناخالص داخلی (۲۰۱۵ تا ۲۰۲۵)

بر اساس اطلاعات اعلام شده از سوی صندوق بینالمللی پول، کشورها در سطح جهانی بر مبنای پیشبینی تولید ناخالص داخلی (GDP) در سال ۲۰۲۵ و رشد اصلاحشده متناسب با نرخ تورم از سال ۲۰۱۵، رتبهبندی شدهاند.
طبق گزارش ایمنا، رتبهبندی مذکور بهصورت زیر ارائه شده است:
اعداد مربوط به سال ۲۰۱۵ با برعکس کردن تأثیرات رشد واقعی تولید ناخالص داخلی برای هر سال میانی محاسبه شده است و تمامی ارقام به دلار در سال ۲۰۲۵ بیان گردیدهاند.
چین، قهرمان دهه ۲۰۱۰
در حالی که هر دو غول اقتصادی آسیا تولید ناخالص داخلی خود را در دهه گذشته به طور تقریبی ۷۰ درصد افزایش دادهاند، چین این رشد را با پایه اقتصادی بسیار وسیعتری به میزان ۱۱ تریلیون دلار ثبت کرده است. در آن برهه، کارشناسان و اقتصاددانان پیشبینی میکردند که اقتصاد چین به عنوان برترین اقتصاد جهانی از ایالات متحده پیشی بگیرد، اما کاهش رشد اقتصادی ناشی از شیوع بیماری و ناپایداری در حوزه املاک و مستغلات این پیشبینیها را متحول کرده است. به موازات این موضوع، پیشرفت قابل توجه هند موجب شده تا این کشور در ردهبندی به قله پنج کشور برتر دنیا راه یابد.
پیشبینیهای صندوق بینالمللی پول همچنین نشان میدهد که هند در سال جاری میلادی از ژاپن و تا سال ۲۰۲۷ از آلمان نیز جلوتر خواهد زد. کشورهای در حال توسعه دیگر مانند اندونزی و ترکیه نیز با رشد قابل توجهی همراه بودهاند. برای ترکیه، این در حالی اتفاق میافتد که با وجود استمرار نرخ تورم بالا از سال ۲۰۱۸ و افت مداوم ارزش لیر، شاهد این رشد است.
تنها کشوری که در این گروه با افت رشد مواجه شده، برزیل است که با تنها ۸ درصد رشد تولید ناخالص داخلی تعدیلشده بر اساس تورم، اکنون در وضعیت رشد تکرقمی به سر میبرد. افت قیمت کالاها در سال ۲۰۱۴ تأثیرات منفی بر این کشور که به عنوان یک صادرکننده مهم کالا شناخته میشود، داشته و آن را به دوران رکود اقتصادیش کشانده است.