چهارشنبه 6 آبان 1405

بخش‌هایی از «جوکر۲» اجازه انتشار ندارند

حالی که پخش فصل دوم «جوکر» به پایان رسیده و طرفداران در انتظار فصل جدید این برنامه هستند، سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به تازگی خبری منتشر کرده که طبق آن، برخی از قسمت‌های «جوکر ۲» فاقد مجوز انتشار بوده و از سوی ساترا تایید نشده است.

در حالی فصل دوم «جوکر» منتشر شد که احسان علیخانی در نقش مجری این فصل حاضر بود و این در حالیست که فصل اول توسط سیامک انصاری اجرا شد. با پخش قسمت‌های ابتدایی «جوکر ۲» نقدهایی نسبت به محتوا و همچنین سازمان ساترا به عنوان مرجع صدور مجوز مطرح شد. برخی منتقدان از حجم شوخی‌های خاص این برنامه، که مورد توجه مخاطبان کودک و نوجوان قرار دارد، انتقاد کردند.

در حالی که قسمت‌های منتشرشده «جوکر ۲» هنوز در پلتفرم مربوطه در دسترس است، ساترا به تازگی در واکنش به انتقادات عمومی اعلام کرده است: «با توجه به تماس‌های مردمی با سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و انتقاد نسبت به برخی بخش‌های برنامه «جوکر ۲»، به اطلاع می‌رساند که برخی از قسمت‌های این سریال که برخلاف فرهنگ اسلامی ایرانی و موجبات خدشه به عفت عمومی را فراهم می‌کند، مورد تایید ساترا نیست.

بنابراین، مجوز انتشار برای این قسمت‌ها صادر نشده و به تیم تولید این برنامه اعلام گردیده که باید محتوای تولیدی خود را بازبینی و اصلاح کند. در صورت تداوم این وضعیت، مجوز تولید سریال نیز صادر نخواهد شد.»

همچنین ایسنا به این نکته اشاره کرده که پس از سه سال از آغاز پخش برنامه «جوکر» به میزبانی احسان علیخانی، فصل جدید این برنامه با حضور بانوان بعد از ایام سوگواری محرم و در شبکه نمایش خانگی به نمایش خواهد درآمد.

این برنامه در گذشته به دلیل عدم حضور زنان، با نظرات منفی مواجه شده بود. احسان علیخانی در پایان فصل اول «جوکر» درباره غیبت زنان توضیحاتی ارائه داد و گفت: «اگر شرایط مهیا شود و مجوزهایی صادر گردد، آمادگی کامل برای این موضوع داریم. محدودیت‌ها زیاد است و فضا پر از سوتفاهم‌هایی است که هیچ‌کدام از ما به آنها فکر نکردیم. اگر مخاطبان بدانند چهارچوب‌های ما چقدر محدود است، بیشتر ما را خواهند پذیرفت. با کمی تسهیل در چهارچوب‌ها، می‌توان کارهای زیادی انجام داد.»

اکنون علیخانی در این فصل از بانوان برای شرکت در این برنامه دعوت کرده و بر اساس تصاویری که از سوی شرکت‌کنندگان منتشر شده، افراد جدیدی همچون ژاله صامتی، ناهید مسلمی، سوسن پرور، نرگس محمدی، الیکا عبدالرزاقی، رویا میرعلمی، گیتی قاسمی و متین ستوده به این برنامه خواهند پیوست.

در «جوکر ۲» بازیگرانی چون محمدرضا علیمردانی، سید جواد رضویان، نیما شعبان نژاد، نصرالله رادش، بهرنگ علوی، امیرحسین رستمی، هادی کاظمی و مجید مظفری حضور دارند.

آخرین اخبار

مهریه ۱۴ سکه‌ای زیر تیغ انتقاد؛ هشدار معاون امور زنان درباره حقوق زنان

مصوبه مجلس درخصوص کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به...

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

استمرار بلاتکلیفی در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان چه تبعاتی دارد؟

با وجود ابلاغ مصوبه هیأت وزیران درباره آموزش عملی...

سه شرط موفقیت موتورولا ریزر فلکس در رقابت با سامسونگ و اپل

موتورولا ریزر فلکس (Razr Flex)، گوشی تاشوی عریض و...

تل‌آویو پس‌ از انتخابات

 انتخابات سرنوشت‌ساز اسرائیل در میان قطب‌بندی شدید و...

تونل زمان| علی پروین از تیم ملی و پرسپولیس با هم برکنار شد!

ملی‌پوشان ایران که از اواخر مهر سال ۱۳۷۲ درگیر...

قیمت سکه امروز ۵ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت خورد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

خریدوفروش رمزارز از طریق اشخاص و سکوهای مجاز درصورت رعایت شرایط قانونی مشمول مالیات نمی شود

به گزارش خبرآنلاین،مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور...

استفاده حداکثری از ظرفیت مرزهای ریلی و زمینی آستارا برای تسریع صادرات‌

استاندار گیلان در بازدید از محوطه اداره‌کل گمرک آستارا،...

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی برای نقش‌آفرینی در خیزش علمی کشور و تحقق مرجعیت علمی ایران

رئیس جهاددانشگاهی در نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب...

هوش مصنوعی اوپن‌ای‌آی کنسول جدید نینتندو را هک کرد؛ ماجرای جیلبریک سوییچ ۲ چیست؟

نخستین جیلبریک عمومی کنسول نینتندو سوییچ ۲ منتشر شده...

جدول جدید لیگ برتر بعد از اعلام رأی جنجالی بازی انزلی؛ همه‌چیز به نفع پرسپولیس شد!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرانجام رأی دیدار جنجالی تراکتور...

پزشکیان: با مداخلات نظامی آمریکا در خلیج‌فارس، رشد اقتصادی در جهان به خطر می‌افتد

رئیس‌جمهور در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز...

پزشکیان: تحریم و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران ثبات بازار انرژی را به خطر انداخته است

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تأثیر تحولات ژئوپلیتیک...

مدیرعامل کلادفلر: نقص‌های امنیتی اخیر پی‌اچ‌پی فقط آغاز ماجرا هستند

هوش مصنوعی می‌تواند امنیت نرم‌افزارهای حیاتی اینترنت را در...

فراخوان شناسایی متقاضیان همکاری در پروژه‌های تخصصی ایرانداک منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه علوم...

تبلیغات متنی