دوشنبه 4 آبان 1405

به جوانان زمینه ای برای درخشش فراهم می آوریم

۲۱:۱۳ ۰۱ اسفند ۱۴۰۳

 سوتیریس مانولوپولوس، سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال ایران، در حاشیه تمرین عصر امروز (چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳) در نقطه نظرات خود به خبرنگاران گفت: اگر به روند عملکرد تیم ملی در چهار سال گذشته نگاهی بیندازید، متوجه خواهید شد که اگر ارسلان یا مشایخی از ترکیب کنار بروند، سایر بازیکنان یا به ندرت در میدان حضور یافته اند یا به طور کلی بازی نکرده اند.

طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون بسکتبال، او همچنین تصریح کرد: با توجه به حضور سینا واحدی که در پنجره قبلی در مقابل قطر عملکرد خوبی از خود نشان داد، باید اذعان کنم که در سال های اخیر او متوسط زمان بازی کمی برای تیم ملی داشته است. به طور دقیق تر، او کمتر از ۱۰ دقیقه در میدان مسابقه برای تیم ملی حضور یافته است.

سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال ایران به این نکته اشاره کرد که: این مسئله شامل بازیکنان بااستعداد دیگری مثل متین آقاجانپور نیز می شود. او در بازی مقابل قطر پرتاب های سه امتیازی قابل توجهی انجام داد، اما این بازیکنان دارای آینده ای درخشان هستند و ما این فرصت را برای آن ها فراهم کرده ایم تا بتوانند بیشتر خود را در تیم ملی اثبات کنند.

او ادامه داد: فرصتی که به آن ها می دهیم به دلیل روند توسعه و پیشرفتی است که دارند. یا بازیکنانی مثل مهدی جعفری و حیدری که هیچ وقت برای تیم ملی به میدان نرفته اند، اما در لیگ نمایش های خوبی داشته اند. لازم است که به آن ها شانس بدیم تا بتوانند خود را بیشتر در تیم ملی نشان دهند.

سوتیریس مانولوپولوس در مورد آمادگی بازیکنان نیز اظهار داشت: ما تمرینات سختی را پشت سر گذاشتیم و در برخی روزها نتوانستیم تمام بازیکنان را در اختیار داشته باشیم. چند نفر از آن ها به دلیل مصدومیت مشکل دارند و بهنام یخچالی و میثم میرزایی هم به دلایل شخصی قادر به حضور در اردو نیستند.

در پایان، سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران اشاره کرد: در مسابقه با قطر ۴۴ درصد پرتاب های سه امتیازی به ثمر رساندیم و ۲۰ پاس منجر به گل داشتیم. این در حالی است که در بازی های قبلی، آمار مشابهی ثبت نکرده بودیم که نشان دهنده پیشرفت ماست. با این حال در این دیدار، ۲۱ ترن اُور داشتیم که چالشی بزرگ به حساب می آید. من نمی توانم هر روز بازیکنان را در اختیار داشته باشم و غلبه بر این چالش نیازمند زمان زیادی است. باید بیشتر بر روی اشتباهات کار کنیم تا این مسئله بهبود یابد.

آخرین اخبار

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

تبلیغات متنی