دوشنبه 20 مهر 1405

سلطنت گوشی‌های هوشمند از دستان سامسونگ خارج شد

سامسونگ الکترونیکس به دنبال حفظ عنوان خود به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در جهان است، در حالی که بحران رو به رشدی بر فعالیت‌های این غول تکنولوژی در بزرگترین شرکت کره جنوبی سایه افکنده است.

، این غول تکنولوژی کره‌ای در میان پنج شرکت برتر جهانی تولید گوشی‌های هوشمند بوده که در سه‌ماهه سوم سال جاری از کاهش فروش رنج می‌برد. در این شرایط بازار خود را به رقبای دیرینه‌اش شامل اپل و برخی تولیدکنندگان چینی که گوشی‌های تاشو جدیدی را به بازار عرضه کرده‌اند، واگذار کرده است.

براساس گزارش مؤسسه تحقیقاتی آی دی سی، سهم بازار جهانی سامسونگ در سه‌ماهه سوم بر حسب سالانه از ۲۱ درصد به ۱۸ درصد تنزل یافته و فاصله این شرکت نسبت به اپل تا ۰.۶ درصد کاهش پیدا کرده است. تحلیلگران برآورد می‌کنند که سود عملیاتی بخش موبایل این شرکت در همین مدت حدود ۳۰ درصد افت کرده است.

پارک کانگ هو، تحلیلگر شرکت «ایشین سکیوریتیز» اظهار می‌دارد که بخش گوشی‌های هوشمند سامسونگ به رکود دچار شده است. این شرکت انتظار داشت با معرفی گوشی‌های تاشو، بتواند مزیت قابل توجهی در برابر اپل کسب کند، اما واکنش مصرف‌کنندگان از این محصولات چندان امیدوارکننده نبوده است. در حال حاضر، تولیدکنندگان چینی در تلاش هستند تا سهم بازار سامسونگ را به چالش بکشند و گوشی‌های تاشو خود را عرضه کنند.

سلطنت سامسونگ به‌عنوان پیشرو در فروش جهانی گوشی‌های هوشمند بعد از ۱۲ سال در سال گذشته به طور موقت توسط اپل دستخوش تغییر شد، اما این گروه کره‌ای در سه‌ماهه اول سال جاری دوباره توانست مقام نخست را به دست آورد.

با این حال، گروه پژوهشی «تِک اینسایتس» پیش‌بینی کرده که قابلیت‌های جدید هوش مصنوعی مولد اپل می‌تواند این شرکت را یاری دهد تا در سال آینده از سامسونگ پیشی بگیرد.

یکی از کارکنان سامسونگ در حوزه گوشی‌های هوشمند اذعان نموده است که رقبا چینی نه تنها از نظر قیمت، بلکه از نظر کیفیت نیز به‌طرز قابل توجهی بهبود یافته‌اند. ما نگران تحرکات رقبای خود هستیم و تحت نظر داریم که عملکرد آیفون‌های جدید چگونه بوده است.

وضعیت چالش‌برانگیز سامسونگ در بخش موبایل در مقطع حساسی در حال رخ دادن است. این شرکت همچنین در بخش نیمه‌رسانا که ۶۰ درصد سود عملیاتی آن را تشکیل می‌دهد، با یک سری مشکلات مواجه شده است. رئیس بخش تراشه‌ها در این ماه بعد از عقب‌افتادگی نسبت به رقیب کوچک‌تر خود، اس کی هاینیکس، در توسعه تراشه‌های حافظه پیشرفته برای کاربردهای هوش مصنوعی معذرت‌خواهی نادری را اعلام کرد.

کارشناسان بر این اعتقادند که مشکلات موجود در بخش‌های مختلف این گروه به طور متقابل مرتبط هستند و به گزارش‌هایی اشاره می‌کنند که سامسونگ ممکن است به دلیل عملکرد نامناسب پردازنده‌های Exynos خود، به استفاده از تراشه‌های تولیدی کوالکام برای گلکسی اس ۲۵ (مدل پرچم‌دار آینده‌اش) روی آورد.

سامسونگ از هرگونه اظهارنظر درباره این گزارش‌ها خودداری کرده است. ارزش سهام این شرکت نسبت به سال گذشته ۲۷ درصد کاهش یافته است.

پارک جو گئون، مدیر گروه تحقیقات در شرکت «لیدرز ایندکس» بیان کرد: سامسونگ با چالش‌های ساختاری رو به افزایش در بخش‌های متعدد خود مواجه است، از جمله تراشه‌ها، گوشی‌های هوشمند و نمایشگرها که در گذشته در آن‌ها برتری داشت.

در دنیای گوشی‌های هوشمند، سامسونگ به‌عنوان پیشگام در تولید گوشی‌های تاشو شناخته می‌شود، اما اوایل امسال این مقام را به هواوی واگذار کرد که بر اساس گزارش آی دی سی، طی سه‌ماهه دوم ۲۷.۵ درصد از بازار گوشی‌های تاشو را به خود اختصاص داده، در حالی که سهم سامسونگ تنها ۱۶.۴ درصد بوده است.

اگرچه گوشی‌های تاشو تنها ۱.۲ درصد از بازار جهانی گوشی‌های هوشمند را تشکیل می‌دهند، اما آن‌ها سریع‌ترین رشد را در این بازار کم‌تحرک تجربه کرده‌اند.

هواوی همچنین با معرفی مدل «میت ایکس تی»، که نخستین گوشی تاشوی «سه تکه» در جهان با قیمتی نزدیک به ۳۰۰۰ دلار است، به موفقیت قابل توجهی دست یافته است.

شرکت «آنر»، که یکی دیگر از رقابت‌کنندگان سریع‌الرشد چینی است، در یک نمایشگاه تجاری اخیر در برلین، با درج یک «عذرخواهی کوچک» روی گوشی تاشو «مجیک وی تری» خود از مشتریانی که «محصولات بزرگ‌تر» سامسونگ را تحمل کرده بودند، به تمسخر سامسونگ پرداخت.

سامسونگ سعی کرد برای رقابت، یک مدل خاص باریک‌تر و سبک‌تر از سری گلکسی زد فولد ۶ را معرفی کند، ولی با تأخیر در عرضه این مدل در داخل کشور در روز جمعه، به شدت انتقاد شد، چرا که مدل جدید نتوانست به فروشگاه‌ها برسد. این شرکت اعلام کرد که قادر به تأمین حداقل میزان لازم نیست.

این شرکت تأکید کرد که گوشی پرچم‌دار سری گلکسی اس ۲۴ که با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ژانویه عرضه خواهد شد، با استقبال بسیار بیشتری نسبت به انتظارات آن‌ها روبه‌رو شده و به این نکته اشاره کرد که فناوری هوش مصنوعی در سال جاری برای حدود ۲۰۰ میلیون دستگاه گلکسی قابل استفاده خواهد بود.

براساس گزارش فایننشیال تایمز، تحلیلگران می‌گویند که آزمون کلیدی در عملکرد گوشی پرچمدار گلکسی اس ۲۵ است که در ژانویه عرضه می‌شود و باید با آیفون‌ها و گوشی‌های اندرویدی دارای ویژگی‌های هوش مصنوعی رقابت کند.

آخرین اخبار

قیمت طلا امروز ۲۰ مهر ۱۴۰۵/ مثقال طلا ۴۶۲ هزار تومان دیگر ارزان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

وزنه زدن پیش از کاهش وزن، چربی‌های بدن را تغییر می‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تمرین...

گزارش بازار سرمایه امروز/ رشد شاخص‌ بورس در آغاز معاملات ۲۰ مهر ۱۴۰۵

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در ساعت...

رقبای ایرانی‌ها در آمریکا مشخص شدند

با برگزاری مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳...

حسین شریعتمداری از کدام حرف محسن رضایی خوشش آمد؟

به گزارش خبرآنلاین، حسین شریعتمداری در  روزنامه...

نخستین مک‌بوک لمسی اپل و آیفون تاشو در آستانه رونمایی؛ جزئیات محصولات جدید

اپل ظاهراً برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ برنامه‌ای شلوغ در...

کانال ۴۰کیلومتری که رطوبت صالحیه را می‌بلعد/«سیلاب» واقعیت طبیعی ایران

معاون زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با...

رقیب ارزان‌تر پیکسل واچ ۵؛ هرآنچه از فیت‌بیت اج گوگل می‌دانیم

گوگل سرانجام از ردیاب سلامتی جدید خود با نام...

آکسیوس: ترامپ از دست زلنسکی واقعا عصبانی است

به گزارش خبرآنلاین، یک مقام کاخ سفید شامگاه یکشنبه...

همایش محمد بن حسن کرجی در البرز برگزار می‌شود

مهدی نوید ادهم، دبیرکل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی،...

عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد

به گزارش خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری عربستان با اعلام...

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس؛ اسرائیل را شخم می‌زنیم و در آن گندم می‌کاریم!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی زارعی نماینده مردم تهران، ری،...

قیمت طلا امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان ارزان شد+ جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

درآمد عوارض خروج از مرزهای متعلق به مناطق آزاد به خود مناطق واگذار می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،معصومه حجتی با اعلام این خبر افزود:...

کرملین: احتمال تماس تلفنی اعلام‌نشده بین پوتین و ترامپ وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور...

تلسکوپ جیمز وب منشأ یک انفجار سریع رادیویی دوردست را شناسایی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان...

کمبود متخصص و پوشش ناکافی بیمه؛ دو مانع درمان اختلالات خواب در ایران

نتایج یک مطالعه منتشرشده در «Journal of Clinical Sleep...

تبلیغات متنی