رئیسجمهور پیشین آمریکا به دلیل پرداخت حقالسکوت به یک بازیگر فیلمهای غیر اخلاقی که با او در رابطه بوده، به عنوان مجرم شناخته شد.
، اعضای هیات منصفه دادگاه نیویورک به مجرم بودن «دونالد ترامپ» رئیسجمهور سابق ایالات متحده در ارتباط با پرونده حقالسکوت برای یک بازیگر فیلمهای غیراخلاقی در تمامی ۳۴ مورد اتهامی رای دادند.
ترامپ در این زمینه به تخلف در اسناد مالی به منظور پنهانسازی حقالسکوت متهم شده است.
این حکم سبب میشود تا ترامپ به نخستین رئیسجمهوری تبدیل شود که به خاطر ارتکاب بزه مجرم شناخته شده است، هرچند این مساله او را از شرکت در رقابتهای انتخاباتی ریاستجمهوری منع نخواهد کرد.
قرار است حکم نهایی محکومیت ترامپ در تاریخ ۱۱ جولای (۲۱ تیر) اعلام شود و براساس اطلاعات مندرج در روزنامه واشنگتنپست، او ممکن است با ۴ سال زندان مواجه شود.
با این حال، ترامپ در خارج از محوطه دادگاه، خود را بیگناه دانست و اظهار داشت: «این دادگاه، یک عمل متقلبانه و مایه شرمندگی بوده است. مردم در روز پنجم نوامبر (روز انتخابات) رأی واقعی خود را خواهند داد. کشور ما به سوی تباهی میرود و ما تا آخر برای حق خود مبارزه خواهیم کرد.»
کمپین انتخاباتی «جو بایدن» نیز با اشاره به اینکه هیچکس فراتر از قانون نیست، اعلام کرد: «تنها راه جلوگیری از ورود ترامپ به کاخ سفید، از طریق صندوقهای رأی است».
