دوشنبه 11 آبان 1405

بررسی عمیق رزمایش مشترک دریایی آیونز ۲۰۲۴ به روایت امیر دریادار تاجدینی

سخنگوی رزمایش مشترک دریایی آیونز ۲۰۲۴ جزئیات مربوط به این رزمایش را بیان کرد.

، امیر دریادار دوم مصطفی تاجدینی در یک ارتباط زنده با برنامه سلام که از شبکه خبر به‌روی آنتن رفت، در توضیح جزئیات رزمایش مذکور اظهار داشت: جلسات تخصصی و توجیهی روز گذشته با موفقیت برگزار شد. یگان‌های حاضر و ناظران برای هماهنگی بهتر در این جلسات شرکت کردند. از بامداد امروز یگان‌های دریایی به دریا اعزام شدند و تحت کنترل عملیاتی فرمانده تاکتیکی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: یگان‌ها پس از قرار گرفتن زیر فرماندهی تاکتیکی به انجام تمرینات متنوع تخصصی می‌پردازند و پس از ارتباط بین اتاق‌های عملیات، به سمت شرق تنگه هرمز حرکت می‌کنند، جایی که سناریوهای مختلفی برای اجرای تمرینات طراحی شده است. این رزمایش تحت نظارت کمیته امنیت دریایی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود و مهم‌ترین بخش آن به چالش‌های امنیتی مربوط می‌شود.

وی افزود: هنگامی که یکی از ناوهای ما در این منطقه با مشکل امنیتی مواجه شود، ناوگان جمهوری اسلامی به همراه سایر یگان‌های مستقر در منطقه، مسئولیت این امر را بر عهده می‌گیرد و ناو جماران به عنوان مرکز فرماندهی این عملیات مدیریت خواهد شد. سایر یگان‌ها از جمله یگان‌های هوایی نیز جهت اطفاء حریق و نجات جان پرسنل کشتی‌ها فعال خواهند بود.

سخنگوی رزمایش مشترک دریایی آیونز ۲۰۲۴ خاطرنشان کرد: گروه دیگری از شناورها به سمت مأموریت بعدی که کنترل لکه نفتی است، حرکت خواهند کرد و با جمع‌آوری و مهار این لکه‌ها از بروز فاجعه زیست‌محیطی جلوگیری می‌کنند.

دریادار تاج‌الدینی اضافه کرد: مرحله بعدی شامل رژه نیروهاست که نمادی از همدلی و هماهنگی بیشتر میان شرکت‌کنندگان است. همانطور که برنامه‌های روز نخست را با قدرت و در هماهنگی کامل انجام دادیم، برنامه‌های روز دوم رزمایش که به هم‌افزایی، همدلی و همکاری کشورهای همسایه اقیانوس هند مربوط می‌شود را نیز پیاده‌سازی خواهیم کرد.

وی به تفاوت‌های این رزمایش با رزمایش‌های گذشته اشاره کرد و گفت: ما رزمایش‌های متعدد و همکاری‌های سه‌جانبه با کشورهای مختلف را برگزار می‌کنیم. این رزمایش، چهارمین رزمایشی است که در چارچوب گردهمایی آیوز و به ابتکار جمهوری اسلامی ایران اجرا می‌شود. شمال اقیانوس هند از نظر انتقال انرژی و تجارت جهانی اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد، بنابراین قصد داریم به تمامی کشورها در منطقه پیشنهاد همکاری برای برقراری امنیت در این آبراه استراتژیک را ارائه دهیم.

سخنگوی رزمایش مشترک دریایی آیونز ۲۰۲۴ تأکید کرد: ما نیازی به کشورهای فرامنطقه‌ای برای برقراری امنیت در این منطقه حس نمی‌کنیم. آرزو می‌کنم که این رزمایش هر سال با حضور بیشتر کشورهای دیگر برگزار شود و شاهد مشارکت کشورهای شمال اقیانوس هند و کشورهای همسایه در این رزمایش باشیم.

آخرین اخبار

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

تبلیغات متنی