سه‌شنبه 5 آبان 1405

تلفات زلزله اندونزی به ۱۶۲ نفر رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، شمار قربانیان زلزله اندونزی به ۱۶۲ نفر و صدها زخمی رسید. کشوری که بیش از ۲۷۰ میلیون نفر جمعیت دارد، به دلیل قرار گرفتن بر روی گسل‌های فعال، مرتباً تحت تأثیر زلزله، فوران‌های آتشفشانی و سونامی قرار می‌گیرد.

روز گذشتته زمین لرزه‌ای قدرتمند جزیره اصلی جاوه اندونزی را لرزاند و امدادگران همچنان در حال جستجوی بازماندگانی هستند که زیر آوار گیر افتاده‌اند.

گفته شدده کانون زمین لرزه ۵.۶ ریشتری در نزدیکی شهر سیانجور در کوهستانی جاوه غربی، حدود ۷۵ کیلومتری (۴۵ مایلی) جنوب شرقی جاکارتا، پایتخت بود. این منطقه بیش از ۲.۵ میلیون نفر را در خود جای داده است.

رضوان کمیل، فرماندار جاوه غربی، هنگام اعلام آمار جدید کشته شدگان در این منطقه دورافتاده، گفت که بسیاری از کشته شدگان دانش‌آموزان مدارس دولتی بودند که کلاس‌های خود را در روز تمام کرده بودند و در چند مدرسه اسلامی درس‌های اضافی می‌خواندند.

انتظار می‌رود آمار این تلفات افزایش یابد. ساکنان سیانجور بیشتر در شهرهای ساختمان‌های یک و دو طبقه و در خانه‌های کوچک‌تر در حومه اطراف زندگی می‌کنند.

کمیل گفت که بیش از ۱۳ هزار نفر که خانه‌هایشان به شدت آسیب دیده بود به مراکز تخلیه منتقل شدند. همچنین آدام، سخنگوی اداره محلی شهر سیانجور در جاوه غربی، این میزان تلفات را در گفتگو با خبرگزاری فرانسه تأیید کرد.

از سوی دیگر آژانس ملی کاهش بلایای اندونزی هنوز تلفات را ۶۲ نفر اعلام کرده است و امدادگران در جستجوی ۲۵ نفر هستند که گمان می‌رود زیر آوار گیر افتاده باشند. سخنگوی این سازمان گفت که جستجو در طول شب ادامه خواهد داشت.

به دلیل شمارش نادرست، مقامات تعداد تلفات ناشی از فاجعه ماه گذشته در استادیوم اندونزی را به شدت تغییر می‌دادند.

ز سوی دیگر کمیل به خبرنگاران گفته است: «بسیاری از ساختمان‌ها فرو ریخت و شکسته شده است. ساکنانی هستند که در مکان‌های دور افتاده به دام افتاده‌اند… بنابراین ما بر این فرض هستیم که تعداد مجروحان و کشته‌شدگان با گذشت زمان افزایش خواهد یافت.»

زمین لرزه‌ها اغلب در سراسر مجمع الجزایر رخ می‌دهد، اما غیر معمول است که آنها در جاکارتا احساس شوند. این کشور با بیش از ۲۷۰ میلیون نفر به دلیل قرار گرفتن در حلقه گسل‌ها آتش آتشفشان ها و خطوط گسل در حوضه اقیانوس آرام، مکرراً تحت تأثیر زلزله، فوران‌های آتشفشانی و سونامی قرار می‌گیرد.

در فوریه ۲۰۲۲، زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر در استان سوماترای غربی حداقل ۲۵ کشته و بیش از ۴۶۰ زخمی برجای گذاشت. هممچنین در ژانویه ۲۰۲۱، زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر در استان سولاوسی غربی بیش از ۱۰۰ کشته و نزدیک به ۶۵۰۰ زخمی برجای گذاشت. زلزله و سونامی قدرتمند اقیانوس هند نیز در سال ۲۰۰۴ نزدیک به ۲۳۰۰۰۰ کشته بر جای گذاشت.

آخرین اخبار

ناترازی پرهزینه

صنعت فولاد ایران در سال‌های گذشته با چالش...

یاشیکا با Y16 دوربینی از دل دهه ۱۹۵۰ به دنیای دیجیتال آورد

یاشیکا دوربین کامپکت دیجیتال جدید Y16 را معرفی کرد...

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه

به گزارش خبرآنلاین، ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب مدعی...

رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیام آیت الله سید مجتبی خامنه...

رفغ مشکل فنی، و فعالیت مجدد ایتنا

به اطلاع خوانندگان و کاربران گرامی ایتنا می‌رسانیم: همانطور که...

مدیرعامل اتحادیه دام سبک: قیمت منطقی هر کیلوگرم لاشه گوسفندی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام...

سندرم «کم‌ آوردن در ورزش»؛ چرا مردان در سکوت رنج می‌کشند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بی‌بی‌سی:...

تبیین برنامه‌های آئین روز دانش‌آموز در سراسر کشور

رئیس ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان از برگزاری راهپیمایی...

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فروش دلار سهمیه‌ای چقدر ضرب بازار ارز را گرفت؟

بانک مرکزی به دنبال افزایش نوسانات بازار ارز، در...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

تبلیغات متنی