اظهار عجیبی از سوی مدیرعامل استقلال: من که ناشنوا نیستم!

مدیرعامل باشگاه استقلال اظهار داشت: من یکی از طرفداران این تیم هستم و با تمام توان آن را به راه درست هدایت می‌کنم.

به گزارش تابناک به نقل از طرفداری، گروهی از هواداران استقلال با تجمع در مقابل ساختمان باشگاه، به عملکرد مدیریت در دوران نقل‌وانتقالات اعتراض کردند. این تجمع که با سر دادن شعارهایی همراه بود، ساعت‌ها به طول انجامید و در نهایت نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه، در جمع هواداران حاضر شد و به پرسش‌ها و انتقادات آنان پاسخ داد.

نظری جویباری در پیامی کوتاه به هواداران گفت: از صبح همه شما مشغول انتقاد هستید. ما همه استقلالی هستیم ولی برخی افراد را نمی‌پذیرم. مثل شما من هم برای استقلال نگرانم، اما نمی‌گویم که از نظر طرفداری برتر از شما هستم.

او ادامه داد: من از طرفداران این باشگاه هستم و هدفم بهبود وضعیت آن است. سال‌های زیادی با این تیم قهرمانی‌ها را تجربه کرده‌ام. هر چیزی که خواستید به من انتقال یافت و من تمامی آن‌ها را از بالا شنیدم! نمی‌توانم خود را نادان فرض کنم.

مدیرعامل باشگاه استقلال تصریح کرد: به شما می‌خواهم بگویم که من توانایی بستن تیم را دارم. طی ۵ ماه گذشته تمرکز خود را حفظ کرده‌ام و با وجود اینکه بدترین تهمت‌ها را شنیدم و تلاش کردند تمرکزم را به هم بریزند، ولی هرگز از مسیر خود فاصله نگرفتم. حال باید دید سایر تیم‌ها در چه وضعیتی هستند؟

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا