سه‌شنبه 5 آبان 1405

ریشه مشکلات زیست‌ محیطی، اجرا نشدن سند آمایش سرزمین است

ایسنا/قزوین رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: ریشه مشکلات زیست‌ محیطی، اجرا نشدن سند آمایش سرزمین است، مشکل دیگر این است که استانداردهای زیست‌ محیطی کشور ما تعاریف مشخصی ندارد.

سمیه رفیعی در نشست هم‌اندیشی فراکسیون محیط زیست با بانوان فعال اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی استان قزوین که ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ برگزار شد، اظهار کرد: باغستان قزوین نقش بی‌بدلیلی در حفظ محیط زیست و اکولوژی قزوین دارد و وجود باغستان در این شهر، فناوری فوق‌العاده‌ای بوده که برای حفظ محیط زیست و پایداری زیست بوم کاربرد داشته است.

وی افزود: مشکل این است که برخی از مسئولین سخن از محیط زیست می‌زنند اما عملکرد غیر محیط زیستی دارند و همین تناقض سبب مشکلاتی می‌شود.

رفیعی تصریح کرد: ریشه مشکلات زیست‌ محیطی، اجرا نشدن سند آمایش سرزمین است، مشکل دیگر این است که استانداردهای زیست‌ محیطی کشور ما تعاریف مشخصی ندارد.

وی گفت: معضل دیگر برخورد سلیقه‌ای مدیران با مجموعه‌های صنعتی و اقتصادی است که این عوامل سبب جلوگیری از رقم خوردن اتفاقات خوب در حوزه محیط زیست می‌شود.

این مسئول در خصوص آلودگی هوای قزوین بیان کرد: آلودگی در قزوین که یک شهر صنعتی است دور از تصور نیست، امروزه شاهد هستیم در شهرهای کوچک هم آلودگی هوا وجود دارد که باید برای اصلاح این شرایط تصمیمات اثرگذاری گرفته شود.

وی افزود: باید درک مسئولین از حوزه محیط زیستی افزایش یابد و در کنار هم با کمک یکدیگر و با همدلی بیشتر برای این حوزه تمهیدات لازم اندیشیده شود.

رفیعی خاطرنشان کرد: پایداری سرزمینی هدف اصلی ما است و در این مسیر به کمک مردم احتیاج داریم چراکه حوزه محیط زیست اینطور نیست که تصمیم بگیریم و سریع اثر لازم حاصل شود بلکه همراهی مسئولین و مردم نیاز است.

وی اظهار کرد: کار ما در محیط زیست حفظ حیات است و دستورات الهی و قرآنی بسیاری نیز برای این حوزه وجود دارد که ما وظیفه می‌دانیم به این موارد عمل کنیم.

این مسئول گفت: در حوزه بهره‌برداری از معادن باید نظارت دقیق‌تری صورت گیرد که در این راستا قانون معادن توسط مجلس مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: شهرداری قزوین به فناوری‌های جدید اعتماد کرده است و با یک شرکت پسماند در راستای بی‌خطرسازی شیرابه پسماند قرداد بسته است که اگر این موضوع حل شود به طور قطع مدل و راه حلی کاربردی برای کل کشور خواهد بود.

رئیس فراکسیون محیط زیست کشور در پایان گفت: هم اکنون بازنگری به قانون پسماند در مجلس در حال انجام است و برای این حوزه ۱۴۰۰ ساعت کار مطالعاتی در نظر گرفته شده است تا مشکلات این حوزه مرتفع شود.



منبع

آخرین اخبار

توپ طلا ۲۰۲۶؛ هری کین در زادگاهش توپ طلا را برد/ جوایز پرشمار به اسپانیایی‌ها رسید

دوشنبه ۲۶ اکتبر (۴ آبان) سالن تئاتر لندن پالادیوم میزبان...

ناترازی پرهزینه

صنعت فولاد ایران در سال‌های گذشته با چالش...

یاشیکا با Y16 دوربینی از دل دهه ۱۹۵۰ به دنیای دیجیتال آورد

یاشیکا دوربین کامپکت دیجیتال جدید Y16 را معرفی کرد...

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه

به گزارش خبرآنلاین، ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب مدعی...

لانچیا گاما ۲۰۲۶ معرفی شد؛ خودروی برقی با برد ۷۴۰ کیلومتر برای نجات یک برند ایتالیایی

شرکت لانچیا (Lancia) در آستانه صدوبیستمین سالگرد تأسیس خود،...

رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیام آیت الله سید مجتبی خامنه...

رفغ مشکل فنی، و فعالیت مجدد ایتنا

به اطلاع خوانندگان و کاربران گرامی ایتنا می‌رسانیم: همانطور که...

مدیرعامل اتحادیه دام سبک: قیمت منطقی هر کیلوگرم لاشه گوسفندی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام...

سندرم «کم‌ آوردن در ورزش»؛ چرا مردان در سکوت رنج می‌کشند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بی‌بی‌سی:...

تبیین برنامه‌های آئین روز دانش‌آموز در سراسر کشور

رئیس ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان از برگزاری راهپیمایی...

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فروش دلار سهمیه‌ای چقدر ضرب بازار ارز را گرفت؟

بانک مرکزی به دنبال افزایش نوسانات بازار ارز، در...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

تبلیغات متنی