دوشنبه 20 مهر 1405

هشدار جدی برای تیروکمان ایران پیش از رقابت های کشورهای اسلامی!

نمایش کمانداران ایرانی پیش از برگزاری بازی های همبستگی کشورهای اسلامی که در ریاض عربستان سعودی برگزار خواهد شد، چراغ قرمزی را برای این رشته به نمایش گذاشته و موجب نگرانی هایی گردیده است.

تیم های ملی تیراندازی با کمان ایران در رشته های کامپوند و ریکرو با حضور ۸ کماندار به مسابقات کاپ قهرمانی آسیا در تایلند اعزام شدند تا علاوه بر به دست آوردن سهمیه بازی های جهانی چین، خود را برای مسابقات کشورهای اسلامی آماده سازند.

در شرایطی که ۶ کماندار در رشته کامپوند و ۲ کماندار در رشته ریکرو به این مسابقات اعزام شدند، به جز یک مدال که توسط گیسا بایبوردی، ملی پوش کامپوند ایران کسب شد، سایر اعضای تیم موفق به کسب مدال نشدند که این موضوع زنگ خطر را پیش از بازی های همبستگی کشورهای اسلامی به صدا درآورده است.

تیم ملی ایران در بخش کامپوند آقایان با ترکیب آرمین پاکزاد، محمد معدن دار و میلاد رشیدی و در بخش کامپوند بانوان با ترکیب گیسا بایبوردی، بیتا عاشق زاده و فاطمه باقری به مسابقات کاپ قهرمانی آسیا رفت. در رشته ریکرو نیز محمدحسین گلشنی اصل و مبینا فلاح، کماندار المپیکی ایران در پاریس، در این دوره از مسابقات شرکت کردند. لازم به ذکر است که تیم ملی کامپوند با هدایت اسماعیل عبادی به عنوان سرمربی و سودابه صادقی به عنوان مربی به این مسابقات اعزام شد.

تیم میکس ریکرو ایران با ترکیب مبینا فلاح و محمدحسین گلشنی به مقام چهاردهم رسید و تیم میکس کامپوند ایران نیز با ترکیب آرمین پاکزاد و بیتا عاشق زاده در جایگاه چهارم ایستاد. محمدحسین گلشنی در ریکرو آقایان در دور سوم رقابت های حذفی با نتیجه ۶ بر ۴ از کمانداری از بنگلادش شکست خورد و نتوانست به مراحل بعدی صعود کند. جالب است بدانید گلشنی در مرحله مقدماتی کاپ آسیایی تایلند موفق به شکستن رکورد ریکرو ایران شد و با امتیاز ۶۸۱، رکورد پیشین که به رضا شبانی تعلق داشت را با ۴ امتیاز افزایش ارتقاء داد.

فاطمه باقری در بخش کامپوند بانوان پس از استراحت در دور اول، در دور دوم پس از تساوی ۱۴۴۱۴۴ با کماندار تایلندی در تیر طلایی شکست خورد و از مسابقات کنار رفت. بیتا عاشق زاده نیز بعد از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۱۴۵ بر ۱۴۴ مقابل کمانداری از قزاقستان شکست خورد و به مراحل بعدی صعود نکرد.

همچنین آرمین پاکزاد در دور دوم مسابقات حذفی کامپوند با نماینده بنگلادش روباته رو شد و با نتیجه ۱۴۵ بر ۱۴۴ شکست خورد و حذف شد. میلاد رشیدی نیز در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف کمانداری از هند رفت و با نتیجه ۱۴۹ بر ۱۴۵ از دور مسابقات کنار رفت. محمد معدن دار نیز در دور دوم رقابت های حذفی کامپوند با نماینده هند با نتیجه ۱۴۸ بر ۱۴۳ شکست خورد و از مسابقات خارج شد.

تنها مدال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

در نهایت گیسا بایبوردی در بخش کامپوند بانوان با پیروزی ۱۴۴ بر ۱۴۳ برابر کمانداری از هند، مدال برنز این رقابت ها را از آن خود کرد و موفق به کسب سهمیه بازی های جهانی چین گردید.

دلایل عدم حضور کامل تیم ریکرو در مسابقات

یکی از سوالات مهم عدم سرمربی گری و وجود ترکیب ناقص تیم ملی ریکرو مردان و بانوان در این مسابقات است. در حالی که امکان حضور تیم ملی با ترکیب کامل وجود داشت، این کمانداران از اعزام محروم مانده اند و همچنین سرمربی و مربی تیم ملی ریکرو نیز در کنار تیم نبودند.

غلامرضا شعبانی بهار، رییس فدراسیون تیروکمان در مورد عملکرد ضعیف کمانداران ایرانی در این دوره از مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند و عدم حضور تیم های ملی با ترکیب کامل، توضیح داد: سال گذشته سال المپیک بود و در رشته کامپوند هیچ اعزامی نداشتیم، که این موضوع قطعا نادرست است اما باید در نظر داشت که منابع مالی فدراسیون محدود است. در سال گذشته بودجه مصوب ما ۱۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بود و در سال جاری به ۱۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان رسیده، در حالی که اعزام ها دو برابر شده است.

او ادامه داد: کیومرث هاشمی، وزیر وقت ورزش و جوانان، در جریان این موضوع قرار داشت و در این مورد با احمد دنیامالی، وزیر فعلی ورزش و جوانان نیز صحبت کردیم و ایشان اعلام کرده اند که کمک مالی انجام خواهد شد.

رییس فدراسیون تیروکمان با اشاره به اینکه اگر بخواهید ۲۰ درصد به بودجه فدراسیون اضافه کنید، نزدیک به ۳ میلیارد تومان باید به بودجه افزوده شود، اظهار داشت: در حالی که فقط ۲۰۰ میلیون تومان به اعتبار فدراسیون اضافه شده است و از سوی وزیر فعلی ورزش و جوانان دستور صادر شده تا مبلغ مابه التفاوت به فدراسیون پرداخت گردد، اما این مسئله همچنان تأثیر منفی خود را دارد و به دوره قبلی وزارت ورزش برمی گردد. متاسفانه معاون قبلی توسعه مدیریت و منابع مالی وزارت ورزش علی رغم پیگیری های مکرر، به این موضوع توجهی نداشت.

شعبانی بهار افزود: در سال جاری در مسابقات مختلفی شرکت کردیم و اردوی تیم ملی در کره جنوبی برگزار شد و در نهایت در ترکیه موفق به کسب سهمیه شدیم و به المپیک رفتیم. در سال ۱۴۰۳ در رشته کامپوند، با توجه به حضور در المپیک و مشکلات مالی، اولویتی برای اعزام نداشتیم تا اینکه به مسابقات کاپ قهرمانی آسیا رسیدیم و اولویت فدراسیون در این مسابقات اعزام در رشته کامپوند بوده و سه کماندار مرد و سه کماندار زن به همراه کادر فنی به این مسابقات اعزام شدند.

او در پاسخ به این پرسش که چرا تیم ریکرو به طور کامل به مسابقات اعزام نشده است، نبودن اولویت مالی فدراسیون در این رویداد را مد نظر قرار داد و بیان کرد: رشته ریکرو به دلیل محدودیت های مالی در این رویداد در اولویت فدراسیون نبود و یقینا اگر شرایط مالی فدراسیون فراهم باشد به تمام مسابقات اعزام خواهیم داشت. تیم کامپوند به صورت کامل به رقابت ها اعزام شد و تیم ریکرو ناقص عازم گردید و با توجه به اینکه فقط دو کماندار به این مسابقات اعزام شدند، کادر فنی هم در کنار کمانداران ریکرو حضور نداشتند.

رییس فدراسیون تیروکمان با تاکید بر لزوم حرکت در مسیر اعزام های رشته کامپوند، تصریح کرد: هدف ما کسب ۴ مدال در بازی های کشورهای اسلامی است و باید با تأمین منابع مالی نسبت به اعزام در این رشته اقدام کنیم. به طور کلی انتظار می رفت که در این رشته نتیجه بهتری بگیریم، هرچند موفق به کسب سه مقام چهارمی شده ایم و برخی رقابت ها را با تیر طلایی واگذار کرده ایم، این در حالی است که این رقابت ها بخشی از مسابقات جهانی محسوب می شد.

شعبانی بهار در خصوص شرکت در بازی های کشورهای اسلامی ۲۰۲۵ ریاض گفت: اگر مشکلی از نظر سیاست های کشور میزبان در خصوص جلوگیری از حضور این رشته در مسابقات نداشته باشیم، به طور کامل همراه با کادر فنی در این رقابت ها شرکت خواهیم کرد.

آخرین اخبار

وزنه زدن پیش از کاهش وزن، چربی‌های بدن را تغییر می‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تمرین...

گزارش بازار سرمایه امروز/ رشد شاخص‌ بورس در آغاز معاملات ۲۰ مهر ۱۴۰۵

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در ساعت...

رقبای ایرانی‌ها در آمریکا مشخص شدند

با برگزاری مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳...

حسین شریعتمداری از کدام حرف محسن رضایی خوشش آمد؟

به گزارش خبرآنلاین، حسین شریعتمداری در  روزنامه...

نخستین مک‌بوک لمسی اپل و آیفون تاشو در آستانه رونمایی؛ جزئیات محصولات جدید

اپل ظاهراً برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ برنامه‌ای شلوغ در...

کانال ۴۰کیلومتری که رطوبت صالحیه را می‌بلعد/«سیلاب» واقعیت طبیعی ایران

معاون زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با...

رقیب ارزان‌تر پیکسل واچ ۵؛ هرآنچه از فیت‌بیت اج گوگل می‌دانیم

گوگل سرانجام از ردیاب سلامتی جدید خود با نام...

آکسیوس: ترامپ از دست زلنسکی واقعا عصبانی است

به گزارش خبرآنلاین، یک مقام کاخ سفید شامگاه یکشنبه...

همایش محمد بن حسن کرجی در البرز برگزار می‌شود

مهدی نوید ادهم، دبیرکل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی،...

عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد

به گزارش خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری عربستان با اعلام...

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس؛ اسرائیل را شخم می‌زنیم و در آن گندم می‌کاریم!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی زارعی نماینده مردم تهران، ری،...

قیمت طلا امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان ارزان شد+ جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

درآمد عوارض خروج از مرزهای متعلق به مناطق آزاد به خود مناطق واگذار می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،معصومه حجتی با اعلام این خبر افزود:...

کرملین: احتمال تماس تلفنی اعلام‌نشده بین پوتین و ترامپ وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور...

تلسکوپ جیمز وب منشأ یک انفجار سریع رادیویی دوردست را شناسایی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان...

کمبود متخصص و پوشش ناکافی بیمه؛ دو مانع درمان اختلالات خواب در ایران

نتایج یک مطالعه منتشرشده در «Journal of Clinical Sleep...

پیشنهاد ترمیم دستمزد کارگران مطرح شد

با گذشت بیش از سه هفته از آخرین جلسه...

تبلیغات متنی