چهارشنبه 6 آبان 1405

سفر مطمئن در جاده‌ها با رعایت سرعت قانونی

ایسنا/اصفهان «خودروهایی که بیش از ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلومتر در ساعت سرعت دارند، به مدت سه روز در پارکینگ توقیف خواهد شد. اگر سرعت خودرو بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ کیلومتر باشد، این توقیف به مدت هفت روز ادامه خواهد داشت. همچنین، خودروهایی که سرعتشان بیشتر از ۱۸۰ کیلومتر در ساعت باشد، برای مدت یک ماه توقیف خواهند شد.»

این گفته‌ها بخشی از اظهارات سرهنگ علی مولوی، رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان است که در شرح توصیه‌های این مرکز در ایام سفرهای تابستانی مطرح کرده است. وی در مصاحبه‌ای با ایسنا اظهار داشت: فعالیت‌های پلیس راهور در زمینه سفرهای تابستانی و با هدف تامین ایمنی مسافران، به سه بخش اصلی شامل مدیریت ترافیک، رفع نقاط پرحادثه و برخورد با تخلفات تقسیم می‌شود.

وی به ادامه روند مدیریت ترافیک اشاره کرد و گفت: پلیس راهور تیم‌های ویژه‌ای را در محورهای مواصلاتی مستقر می‌کند. نظارت بر رفتار رانندگان و خودروهای مسافران بر عهده نیروهای این بخش است و پلیس با هر گونه تخلف که نظم جاده‌ها را مختل کند، به شدت برخورد خواهد نمود.

سرهنگ مولوی در ادامه افزود: در حوزه عملیاتی و مهندسی ترافیک، پیگیری‌های پلیس منجر به کاهش نقاط پرحادثه از ۶۷ نقطه به ۲۹ نقطه شده است. ما بخشی از مشکلات این نقاط پرحادثه را در سال ۱۴۰۲ برطرف کرده‌ایم و با نصب علائم افقی و عمودی، دیگر نقاط را نیز ایمن ساخته‌ایم تا سفرهای تابستانی برای رانندگان و مسافران بدون مشکل باشد.

رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان همچنین به اوضاع جاده‌ها اشاره کرد و گفت: برای بهبود سفر سالم و ایمن برای شهروندان، یقینا برخورد قاطع با رانندگان پرخطر که تهدیدی برای دیگر رانندگان محسوب می‌شوند، انجام خواهد شد. در این راستا، ۵۰ تیم نامحسوس در محورهای مواصلاتی استان اصفهان به‌صورت شبانه‌روزی فعال هستند و با رانندگانی که به سرعت‌های غیرمجاز و خطرناک متوسل می‌شوند، برخورد می‌شود.

او در خصوص سرعت‌های غیرمجاز و بحران‌آفرین توضیح داد: بر اساس مجوزی که از مراجع قضایی دریافت شده، خودروهایی که سرعتشان از ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلومتر در ساعت تجاوز کند، برای سه روز در پارکینگ توقیف خواهند شد. همچنین، اگر سرعت خودرو بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ باشد، توقیف به مدت هفت روز ادامه خواهد یافت و در صورتی که خودرو بیش از ۱۸۰ کیلومتر در ساعت برود، مدت زمان توقیف به یک ماه افزایش خواهد یافت.

مولوی خاطرنشان کرد: چنانچه وضعیت خودرو به گونه‌ای باشد که نتوان آن را توقیف کرد، آن خودرو در سامانه راهبر به عنوان توقیفی ثبت می‌شود و مشابه سایر خودروهای توقیفی، اجازه تردد در جاده‌ها را نخواهد داشت. این خودرو همچنین اگر در سایر استان‌ها تردد کند، توسط همکاران توقیف خواهد شد. این اقدام بسیار مؤثر بوده و مانع از سرعت‌های بالا و مخاطره‌آمیز می‌شود.

رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان اعلام کرد: حتی رانندگانی که با سرعت غیرمجاز عادی در حرکت هستند نیز تحت طرح توقیف ساعتی قرار خواهند گرفت. این خودروها در کنار ایستگاه‌های پلیس یا مکان‌های مشخصی که در طول مسیر وجود دارد، برای مدت مشخصی توقیف می‌شوند. ضمن ارائه آموزش‌های لازم به رانندگان و اخذ تعهد از آنان، پس از اعمال قانون، اجازه تردد دوباره به آن‌ها داده خواهد شد.

او در ادامه چند توصیه برای ایمنی سفر بیان کرد و اظهار داشت: موضوع واژگونی خودرو بسیار حیاتی است، زیرا بخش اعظم تصادفات جاده‌ای به این پدیده مرتبط می‌شود. لذا توصیه می‌شود رانندگان در حین حرکت به جلو دقت کافی داشته باشند و از هر گونه عاملی که ممکن است حواس آن‌ها را پرت کند، در خودرو پرهیز نمایند.

مولوی همچنین خاطرنشان کرد: برای اینکه سفر به نحو احسن انجام گیرد، برنامه‌ریزی دقیق قبل از شروع سفر امری ضروری است و لازم است مسیرهای سفر به دقت شناسایی شود و راننده در زمینه آن اطلاعات کافی کسب کند. رانندگان باید در حین سفر به‌طور یکنواخت حرکت نکنند و هر دو ساعت برای ۱۵ دقیقه در نقطه‌ای امن توقف کنند و استراحت نمایند.

رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان تأکید کرد: رانندگان باید با سرعت مطمئن و ایمن حرکت کنند و تمامی سرنشینان خودرو اعم از جلو و عقب باید کمربند ایمنی ببندند. اطمینان حاصل شود که هیچ یک از سرنشینان بدون کمربند نباشند، زیرا در حوادث رانندگی، آسیب بیشتر متوجه راننده و پس از آن به سرنشینی است که کمربند ایمنی ندارد.

او در پایان و با توجه به گرمای مردادماه، گفت: با توجه به شرایط جوی و حرارت بالا در میانه روزهای تابستان، توصیه می‌شود رانندگان در ساعات خنک‌تر رانندگی کنند و از رانندگی در ساعات پایانی شب اجتناب کنند.

مولوی در نهایت بر اهمیت همکاری مردم و همکاری بین سازمان‌ها در کاهش حوادث ترافیکی تأکید کرد و گفت: مشارکت مردم و نهادها بسیار تأثیرگذار بوده و از ابتدای سال جاری تاکنون در کنترل ترافیک موثر واقع شده است. از عموم مردم خواهش می‌کنم در سفر به نکات ایمنی توجه نمایند تا شاهد حوادث جاده‌ای کمتری باشیم.

آخرین اخبار

انویدیا سه میلیارد دلار برای تقویت ابرهوش شخصی زاکربرگ هزینه می‌کند

شرکت‌های انویدیا و متا روز سه‌شنبه از گسترش همکاری...

افقه: مشکلات اقتصاد ایران نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط است، نه غربی بودن علم اقتصاد

به گزارش خبرآنلاین آیا مشکلات اقتصادی ایران ناشی از...

توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی از محل بودجه ۱۴۰۴/سفارش‌های دارای تأمین ارز مستثنی شدند

به گزارش خبرآنلاین،براساس ابلاغیه رسمی سازمان توسعه تجارت ایران،...

اروپا به دنبال شکستن سلطه استارلینک

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد محدودسازی اخیر دسترسی اوکراین به...

چرا برخی مالکان پیامک کالابرگ گرفتند، اما برخی مستاجران نه؟

با آغاز فرآیند شناسایی مشمولان افزایش اعتبار کالابرگ، دریافت...

آب زغال‌اخته قرمز می‌تواند به سلامت دندان‌ها کمک کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پژوهش...

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که مهلت ثبت‌نام...

علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی شد

به گزارش تابناک و به نقل از روابط عمومی...

مهریه ۱۴ سکه‌ای زیر تیغ انتقاد؛ هشدار معاون امور زنان درباره حقوق زنان

مصوبه مجلس درخصوص کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به...

یک انفجار ۲۷ روزه در فضا کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، این...

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

برای خرید یک خانه‌ ۸۰ متری ۸۲ سال حقوق‌ کارمندی را پس‌انداز کنید!

یک کارشناس بازار مسکن با اشاره به پیامدهای تداوم...

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

استمرار بلاتکلیفی در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان چه تبعاتی دارد؟

با وجود ابلاغ مصوبه هیأت وزیران درباره آموزش عملی...

سه شرط موفقیت موتورولا ریزر فلکس در رقابت با سامسونگ و اپل

موتورولا ریزر فلکس (Razr Flex)، گوشی تاشوی عریض و...

تل‌آویو پس‌ از انتخابات

 انتخابات سرنوشت‌ساز اسرائیل در میان قطب‌بندی شدید و...

تونل زمان| علی پروین از تیم ملی و پرسپولیس با هم برکنار شد!

ملی‌پوشان ایران که از اواخر مهر سال ۱۳۷۲ درگیر...

قیمت سکه امروز ۵ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت خورد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

تبلیغات متنی