زبیر نیک نفس، فوتبالیست ۳۰ ساله اهل سنندج که در آغاز لیگ برتر بیست و یکم به تیم استقلال ملحق شد، در نخستین مسابقه این تیم در برابر صنعت نفت، به مدت ۹۰ دقیقه در پیروزی ۳ بر صفر در آبادان مشارکت داشت.
این بازیکن در بازی دوم که با پیروزی مقابل ملوان همراه بود، به مدت ۶۸ دقیقه در ترکیب اصلی حضور یافت و در دیدار سوم نیز برابر سپاهان، ۸۹ دقیقه در زمین بود. اما به نظر میرسد که شکست استقلال در برابر سپاهان، باعث به وجود آمدن تغییراتی در تصمیمات جواد نکونام برای انتخاب ترکیب اصلی تیمش در برابر استقلال خوزستان شده است.
این تغییرات به حدی پیش رفت که زبیر نیک نفس که در سه بازی قبل به عنوان بازیکن اصلی به میدان رفته بود، در آخرین مسابقه تنها ۱۲ دقیقه فرصت قدردانی از حضور در زمین را پیدا کرد. وی در بازی آخر، که استقلال با نتیجه یک بر صفر بر استقلال خوزستان غلبه کرد، در دقیقه ۷۸ به جای مهدی مهدیپور وارد زمین شد تا در دقایق پایانی به یاری تیمش بشتابد.
جالب است بدانید؛ زبیر نیک نفس در نخستین فصل حضورش در استقلال، تحت سرپرستی فرهاد مجیدی، در ۲۳ مسابقه به مدت ۱۵۷۱ دقیقه در ترکیب تیم به میدان رفت و همراه این تیم موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
در فصل گذشته، او تحت هدایت ریکارد ساپینتو تنها در ۱۷ بازی به میزان ۶۷۸ دقیقه فرصت بازی پیدا کرد که این مساله نشان میدهد نتوانسته اعتماد ساپینتو را جلب کند. حال باید دید این بازیکن سنندجی در ادامه فصل چه شرایطی را برای خود مهیا خواهد کرد و تا چه حد خواهد توانست نظر مثبت نکونام را جلب نماید.
