نمایش دلپذیر و هیجان انگیزی که تراکتور و سپاهان ارائه دادند، منجر به یک پیروزی شایسته برای تیم تبریزی گردید. با عبور از سپاهان، شاگردان دراگان اسکوچیچ به صدر جدول صعود کردند و تیم مورایس را در خانهشان مغلوب ساختند.
این دیدار با حملات کوبنده تراکتور آغاز شد و آنها سه موقعیت فوقالعاده ایجاد کردند که واکنشهای شگفتانگیز پیام نیازمند و بدشانسی در نهایت مانع از ثبت گل برای مهاجمان تراکتور گردید.
با این وجود، تراکتور با اخراج مهدی ترابی دچار شوک شد. برخورد شدید او با محبی پس از بازبینی صحنه توسط VAR به کارت قرمز منجر شد و تیم تبریزی را وادار کرد که ۱۵ دقیقه پایانی نیمه اول را با ۱۰ بازیکن به میدان برود.
اما در حالی که به نظر میرسید نیمه اول به پایان رسیده، یک شوت ناگهانی و قدرتمند از ایگور پوستونسکی با مهار نیمهکاره پیام نیازمند همراه شد تا امیرحسین حسین زاده بتواند در دقیقه ۴۵+۱ گل برتری را برای تیمش به ثمر برساند.
در نیمه دوم، سپاهان به شدت به حمله پرداخت اما تراکتور به خوبی از گل برتری خود دفاع کرد و در برابر هجمه مداوم شاگردان ژوزه مورایس ایستادگی کرد تا آنها از رسیدن به گل تساوی ناکام بمانند و ناکامی تلخی را در مقابل هوادارانشان تجربه کنند.
با این نتیجه، تراکتور با ۱۳ امتیاز و به واسطه تفاضل گل بهتر، صدر جدول را در اختیار گرفت و به پرسپولیس که ۱۱ امتیاز دارد، این فرصت را داد که در صورت پیروزی در بازی معوقه، جایگاه این تیم را تصاحب کند.
