روز دوشنبه، فرهاد آراوند به خبرنگاران اطلاع داد که پس از دریافت گزارشی از مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ درباره بروز درگیری که منجر به جراحت یکی از افراد شده، نیروهای پلیس برای بررسی دقیق موضوع به محل حادثه در یکی از روستاهای اطراف شهر فسا اعزام شدند.
وی بیان کرد: در تحقیقات اولیه مشخص گردید که دو نفر هنگام برگزاری یک شب نشینی دچار نزاع شده اند و در این میان، یک جوان ۱۸ ساله، دوست ۲۰ ساله اش را با استفاده از چاقو مجروح کرده و سپس از محل حادثه فرار نموده است.
فرمانده انتظامی فسا در ادامه گفت که فرد مجروح به بیمارستان منتقل شده اما به دلیل شدت جراحات وارده فوت می کند. او همچنین افزود که کارآگاهان پلیس بلافاصله تحقیقات خود را آغاز کرده و با انجام اقدامات فنی موفق به شناسایی و دستگیری قاتل شدند.
آراوند با اشاره به توضیحات قاتل در نخستین مراحل بازجویی، عنوان کرد که وی انگیزه و دلیل درگیری را اختلافات شخصی اعلام کرده است و در نهایت متهم به منظور طی مراحل قانونی به دادسرا منتقل گردید.
