طارمی: مسئولیت همگانی داشتیم

تیم ملی فوتبال ایران در پنجمین دور از مرحله سوم رقابت‌های انتخابی برای جام جهانی ۲۰۲۶، در تاریخ پنجشنبه ۲۴ آبان در لائوس به مصاف کره شمالی رفت و موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز شود.

مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی در این دیدار که هر سه گل ایران را با پاس‌ گل‌هایش به ثمر رساند، در پایان بازی اظهار داشت: خدا را شکر که موفق به کسب پیروزی شدیم. در نیمه اول، بازی خوبی را ارائه کردیم و ۳ گل زدیم. اما در نیمه دوم، به دلیل وقایعی که پیش آمد، نتوانستیم تمرکز خود را حفظ کنیم و ۲ گل دریافت کردیم. در نهایت آنچه که می‌خواستیم، به دست نیامد، اما مهم این است که توانستیم بازی را به پیروزی ختم کنیم.

او افزود: زمان کمی برای تمرین مشترک داشتیم، اما نیاز است تا در مسابقات آتی با تمرکز و دقت بیشتری عمل کنیم. در نیمه دوم، تمام اعضای تیم در وقوع چنین اتفاقی مقصر بودند.

لازم به ذکر است که طارمی در این بازی یک پنالتی را نیز از دست داد و گل اول کره شمالی به‌دلیل گل به خودی او به ثبت رسید.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا