کیومرث هاشمی پیش از دیدار پرسپولیس – النصر به بازدید پرداخت
لیگ قهرمانان آسیا هفته آینده آغاز میشود و پرسپولیس در نخستین مسابقه خود در ورزشگاه آزادی از تیم النصر عربستان، که با تمامی ستارههایش به تهران آمده، پذیرایی خواهد کرد. این بازی به کمک سیستم کمک داور ویدیویی (VAR) برگزار خواهد شد، سیستمی که به صورت موقت از سوی AFC (کنفدراسیون فوتبال آسیا) در اختیار فدراسیون فوتبال ایران قرار گرفته است.
در این راستا، کیومرث هاشمی امروز به مجموعه ورزشی آزادی مراجعه و از مراحل آمادهسازی این استادیوم پیش از آغاز مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دیدن کرد.
سرپرست وزارت ورزش و جوانان، ابتدا از مکان اختصاصیافته برای اتاق VAR و همچنین بازسازی اتاق کنترل دوپینگ و رختکنهای استادیوم بازدید به عمل آوردند.
به دنبال این بازدید، کیومرث هاشمی به بررسی مراحل ترمیم چمن استادیوم نیز پرداخت. مسئولین مربوطه به آنها توضیحاتی درباره مراحل بازسازی ارائه کردند.
یکی از مسئولان نصب سیستم VAR در ورزشگاه آزادی بیان کرد: افسر VAR دیروز از استادیوم بازدید کرد و تمام نیازمندیها تا زمان نصب سیستم برطرف خواهد شد. با ورود تجهیزات به تهران، فرایند نصب کلید میخورد و با گروه سیار تستهای عملیاتی به انجام خواهد رسید. روز دوشنبه قضاوتکنندگان سیستم را بررسی خواهند کرد و در همین روز، دو تیم در یک تمرین شبیهسازی مسابقه اجرا خواهند کرد تا عملیات VAR پیش از بازی که روز سهشنبه خواهد بود، پیادهسازی شود و هیچ گونه مشکلی وجود نداشته باشد.
