یکشنبه 3 آبان 1405

فعالیت بیش از ۲۳۰۰ زن کارآفرین در شهرک‌های صنعتی کشور

ایسنا/خراسان رضوی مشاور بانوان سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به اینکه ۲۳۰۲ زن کارآفرین در کل شهرک‌های صنعتی کشور فعالیت می‌کنند، گفت: زن ایرانی در تمام عرصه‌ها فعال است اما نتوانستیم این موضوع را به جهان به خوبی منعکس کنیم.

پروانه رامین، امروز ۱۳ بهمن ماه، در همایش ملی بانوان کارآفرین در تولید دانش‌بنیان و شکوفایی اقتصاد که در سالن همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: هدف اصلی دفتر امور زنان و خانواده سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ایجاد فضای مناسب و بسترسازی برای افزایش نقش‌آفرینی زنان در صنعت و اقتصاد است که در حول ۴ محور برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: محور اول شبکه‌سازی بانوان است که با شناسایی، ایجاد بانک اطلاعاتی و تکمیل زنجیره در حال انجام است. ۲۳۰۲ زن کارآفرین در کل شهرک‌های صنعتی کشور فعالیت می‌کنند که شناسایی و بانک اطلاعاتی آن‌ها تکمیل شده است. امیدواریم با حمایت‌های لازم این اقدامات انجام شود.

رامین تصریح کرد: محور دوم آموزش و توانمندسازی زنان است. ۳۳ هزار و ۵۸۸ ساعت دوره آموزشی برای زنان کارآفرین برگزار کردیم و ۴۶۹۰ بانوی کارآفرین آموزش دیده‌اند. این آموزش‌ها حتی در خارج از کشور نیز برگزار شده که بسیاری از بانوان برای شرکت در این دوره‌ها به کشور آلمان رفتند. محور سوم بازاریابی، بازارسازی و ایجاد بستر مناسب برای فروش محصولات زنان کارآفرین است که با برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در این زمینه تلاش‌های لازم صورت گرفته است.

مشاور بانوان سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه کرد: مهمترین محور که به امروز به آن نیاز داریم، الگوسازی و روایت‌سازی بانوان کارآفرین است. متن، محتوا و پیام داریم اما روایت‌سازی نداریم. جهان ما را نشناخته و تصور کرده‌اند، زن مسلمان ایرانی، زنی اسیر و برده مردان است، در صورتی که ثابت کردیم، زن ایرانی در تمام عرصه‌ها فعال است اما نتوانستیم این موضوع را به جهان به خوبی منعکس کنیم. امیدوارم در این زمینه به ما کمک کنند. از زنانی که فکر می‌کنند تجربه زیست کارآفرینی آن‌ها ارزشمند است تا از آن مستند ساخته شود، دریغ نکنند و کمک کنند روایت درستی از بانوان کارآفرین و فعال داشته باشیم.



منبع

آخرین اخبار

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

گوجه‌فرنگی پخته خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معمولاً...

تبلیغات متنی