
تیم روسونری برای تثبیت جایگاه خود در جمع چهار تیم برتر و کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا تنها به یک امتیاز در آخرین دیدار سریآ نیاز داشت. آنها پیش از شروع مسابقه با دو امتیاز برتری نسبت به کومو مواجه بودند و در تقابلهای مستقیم نیز میلان از آنها پیش بود.
با این حال، میلان نتوانست برتری ۱-۰ خود را حفظ کند و در نهایت با نتیجه ۲-۱ در خانه مقابل کالیاری شکست خورد؛ تیمی که عملاً دیگر انگیزهای برای رقابت نداشت.
امروز منابع خبری مختلف گزارشی منتشر کردند مبنی بر اینکه در دوشنبهشب در میلان تغییرات گستردهای در کادر مدیریتی باشگاه رخ خواهد داد و جری کاردیناله، مالک باشگاه تصمیم به تغییر ساختار مدیریتی گرفته و تنها زلاتان ایبراهیموویچ را به عنوان مشاور ویژه حفظ خواهد کرد.
چند ساعت بعد، این خبر به تأیید رسید؛ زیرا باشگاه در یک بیانیه رسمی اعلام کرد که تمام اعضای مدیریت همزمان برکنار شدهاند. در این بیانیه آمده است:
پس از فصل ناامیدکننده گذشته، هدف تعیینشده توسط مالکان باشگاه بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا و ایجاد بنیادی برای موفقیت پایدار در سطح اول سریآ بود.
در طول بخش عمدهای از فصل، ما در دو رتبه نخست جدول قرار داشتیم و شانس واقعی برای رقابت بر سر اسکودتو را داشتیم. اما عملکرد تیم در هفتههای پایانی کاملاً با روند قبلی در تضاد بود و شکست ناامیدکننده شب گذشته در آخرین بازی فصل، این فصل را به تجربهای غیرقابل توجیه تبدیل کرد.
اکنون زمان آن رسیده که تغییرات اساسی و بازسازی کامل در بخش فوتبال آغاز شود. به همین خاطر، همکاری ما با مدیرعامل جورجو فورلانی، مدیر ورزشی ایگلی تاره، سرمربی ماسیمیلیانو آلگری و مدیر فنی جفری مونکادا به پایان میرسد. از تلاشها و تعهدشان در دوران حضورشان در میلان قدردانی میکنیم.
اطلاعرسانیهای مربوط به انتصابهای جدید در زمان مناسب انجام خواهد شد تا باشگاه برای فصل آینده با آمادگی و سازماندهی بهتر آماده باشد.
بیشتر بخوانید: جدایی دوباره؛ کونته از ناپولی هم رفت
