۱۵:۳۴ – ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
غلامرضا شعبانی بهار، رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان، در رابطه با دستیابی مبینا فلاح به رکوردهای تاریخی اظهار کرد: وی با عملکردی قابل توجه موفق شددر رتبه ۲۸ از میان ۶۴ شرکتکننده قرار گیرد. پیش از این، بالاترین مقام کشور ما در بخش آقایان ۳۹ و در زنان ۴۹ بوده است که مبینا با ثبت این رکورد، هر دو مرز را به نام خود جاودانه ساخت.
شعبانی بهار در ادامه تبریک گفت: این موفقیت برجسته که به نام کشور ثبت گردید، شایسته تبریک به این ورزشکار، خانوادهاش و تمامی مردم ایران است. فلاح تنها نماینده کشور ما در بخش بانوان تیراندازی با کمان در پاریس است و برای نخستین بار تجربه حضور در المپیک را به دست میآورد.
مبینا فلاح پیش از آغاز رسمی بازیها، با هدف تعیین رنکینگ تمام ورزشکاران المپیکی، امروز در برابر رقبای خود به رقابت پرداخت و در یک نبرد سه ساعته سخت، در میان ۶۴ ورزشکار، به مقام بیست و هشتم دست یافت و موفق به ثبت این تاریخسازی گردید.
او در هفته آینده در بورسی اصلی مسابقات، در نخستین دیدار خود به مصاف «نگویت دتا» از ویتنام میرود، که مرتبه سی و هفتم را در این رقابتها بدست آورده است.
