چهارشنبه 13 آبان 1405

مدارس تا تاریخ ۲۸ اسفند به فعالیت‌های خود ادامه خواهند داد

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص آزمون استخدام آموزگاری اعلام کرد: نتایج ابتدایی آزمون از تاریخ ۱۴ تا ۲۰ فروردین ماه منتشر خواهد شد و ارزیابی تکمیلی نیز تا تاریخ ۲۸ اردیبهشت به پایان می‌رسد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حمید طریفی در نشست امروز خاطرنشان کرد که مدارس کشور تا تاریخ ۲۸ اسفند به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند و حضور معلمان در مدارس الزامی است. وی افزود که امسال بر خلاف سال‌های گذشته، پیک نوروزی وجود نخواهد داشت و هیچ تکلیف یکسانی از سوی ستاد به مدارس ابلاغ نمی‌شود و به جای آن، مدارس می‌توانند از تکالیف مهارتی استفاده کنند.

طریفی با بیان اینکه معاونت ابتدایی را به عنوان نظام آموزش ابتدایی می‌نگریم که ماموریت آن ارتقای نظام علم و فناوری در کشور است، گفت: ضروری است که جایگاه و اهمیت این نظام را دوباره احیا کنیم.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای یک تحول اساسی در همکاری با سایر معاونت‌ها خبر داد و افزود: نگاه ما به سیستم یک نگاه جامع است که به درگیر کردن عناصر و ذی‌نفعان در محیط پیرامون نظام آموزشی کشور می‌انجامد.

معاون آموزش ابتدایی همچنین بازماندگان از تحصیل و جلوگیری از بی‌سوادی را از موضوعات مهمی دانست که نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف برای حل آن است.

او در ادامه سه حوزه فعالیت را مشخص کرد که شامل موضوعات کارکردی و مهارتی است و مدارس و معلمان به جای استفاده از تکالیف نوشتاری می‌توانند از این فعالیت‌ها بهره ببرند.

طریفی با اشاره به موضوع فرصت‌های متنوع یادگیری عنوان کرد که دانش‌آموزان می‌توانند در راستای ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین، محتوای خود را به صورت متن یا ویدئو برای مدارس ارسال کنند. این فعالیت‌ها ممکن است شامل شرکت در مراسم‌های ماه رمضان یا انجام فعالیت‌های ورزشی و غیره باشد که به عنوان مهارت‌های عملی تلقی می‌شود.

وی دومین موضوع را نوروز و روایتگری داستان معرفی کرد که در آن دانش‌آموزان می‌توانند به داستان‌خوانی و داستان‌گویی بپردازند.

موضوع سوم که به عنوان فعالیت‌های نوروزی شناخته می‌شود، دوستی با محیط‌زیست نام دارد و به همین منظور دانش‌آموزان می‌توانند فعالیت‌های زیست‌محیطی خود را به مدارس ارسال کنند.

اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی آموزگاری؛ ۱۴ تا ۲۰ فروردین

طریفی درباره آزمون استخدامی آموزگاری افزود: حدود ۶۳۶ هزار داوطلب در این آزمون شرکت کرده‌اند که ما برای جذب ۲۸ هزار آموزگار ابتدایی و ۱۱۶۸ آموزگار استثنایی اقدام خواهیم کرد. نتایج اولیه آزمون میان ۱۴ تا ۲۰ فروردین منتشر خواهد شد و مرحله ارزیابی تکمیلی نیز تا تاریخ ۲۸ اردیبهشت به اتمام می‌رسد.

معاون آموزش ابتدایی همچنین به فعالیت‌های اخیر این معاونت اشاره کرده و گفت: در طرح شهید همت، تاکنون ۱۸۰ هزار معلم آموزش دیده‌اند که هدف از این طرح توانمندسازی معلمان است.

وی با بیان اینکه از سال گذشته به صورت آزمایشی ۸ هزار مدرسه با اجرای برنامه زبان‌آموزی دانش‌آموزان پوشش داده شده‌اند، ادامه داد: بسته‌های زبان‌آموزی طراحی شده‌اند تا به دانش‌آموزان در تقویت مهارت‌های زبانی و سواد خواندن کمک کند و همچنین زبان و ادبیات فارسی به عنوان زبان معیار آموزش در میان دانش‌آموزان ارتقا یابد.

طریفی به جذب بازماندگان از تحصیل و جلوگیری از بی‌سوادی اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع در برنامه دوم توسعه، تبصره ۶۲، مطرح شده و در برنامه‌های توسعه‌ای به آن توجه شده و اکنون نیز در برنامه هفتم توسعه پیگیری می‌شود.

وی به تکالیف وزارت آموزش و پرورش در این زمینه اشاره کرده و گفت: آیین‌نامه‌ای تحت عنوان انسداد مبادی بی‌سوادی و جذب بازماندگان از تحصیل تنظیم شده است تا پیش‌دستی در راستای ماموریت و تکلیفی که داریم صورت گیرد.

معاون آموزش ابتدایی همچنین گفت که توسعه مدارس استثنایی، مدارس عشایری، هزینه‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزان، و مدارس روستامحور در قالب این آیین‌نامه مورد توجه قرار خواهد گرفت و پیش‌نویس آن به زودی نهایی می‌شود.

وی افزود: پوشش تحصیلی واقعی در دوره ابتدایی در کشور ۹۸ درصد است و وقوع ۱۰۰ درصدی آن به دلایلی چون عدم ثبت‌نام به موقع دانش‌آموزان، شناسایی به عنوان بازمانده از تحصیل یا مهاجرت به خارج از کشور، همچنین عدم مراجعه دانش‌آموزان با معلولیت شدید به سازمان آموزش و پرورش استثنایی، و مواردی از این دست است.

طریفی اعلام کرد که ۱۹۶ هزار کودک بین ۶ تا ۱۱ سال به دلایل مختلف در مدارس ثبت‌نام نکرده‌اند و ما شرایط تحصیل آن‌ها را در قالب طرح شهید محمودوند با مراجعه به در منزل بررسی می‌کنیم.

وی به مهاجرت حدود ۹ هزار و ۴۰۰ نفر به خارج از کشور اشاره کرد که این افراد جزو بازماندگان از تحصیل محسوب نمی‌شوند یا مربوط به کودکان فوت‌شده‌ای هستند که در سامانه ثبت احوال به‌روزرسانی نشده و به اشتباه بازمانده اعلام شده‌اند. برخی نیز با مشکلات تاریخ рождения روبه‌رو هستند که لازم است ثبت احوال پیگیری کند.

شایان ذکر است که طریفی تصریح کرد ۷۰ هزار نفر از ۱۹۶ هزار دانش‌آموز تعیین تکلیف شده‌اند تا علل بازماندگی از تحصیل آنان مشخص گردد و در این بین، حدود ۴۳۲ نفر به شغل مشغولند و در واقع کودک کار شناخته شده‌اند.

در پایان، وی با تأکید بر اینکه تقویم آموزشی تا ۲۸ اسفند معتبر است، خاطرنشان کرد که فعالیت‌های آموزشی در مدارس تا تاریخ مذکور ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار

آلفارومئو کوئوروسو معرفی شد؛ کوپه‌ای آینده‌نگر با قدرت بیش از ۵۰۰ اسب‌بخار

آلفارومئو (Alfa Romeo) در نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۲۶ از...

ورود نخستین پرنده‌های مهاجر به شمال کشور

با سرد شدن هوا در سرزمین‌های شمالی، طبیعت آرام‌آرام...

سد لجستیک تجارت از خزر

دریای خزر در معادلات تجاری فراتر از مسیری...

قیمت طلا امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر مثقال طلا ۱۱۰ میلیون تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش اتحادیه طلا و...

قیمت سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به قیمت ۲۵۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رفت +...

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

بولتون: ترامپ نمی‌داند چه می‌خواهد

به گزارش خبرآنلاین، جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین...

شوک دارنده توپ طلا به تیم ملی ازبکستان/ اولین قربانی تعلیق جام ملت‌ها؟

جام ملت‌های آسیا به دلیل شرایط عربستان به صورت...

حمله سایبری به ۹ کشور اروپایی؛ مقامات در حال بررسی‌اند

در طول ۲۴ ساعت گذشته برای دومین‌بار سیستم‌های کنترل...

لاوروف: حضور بازیگران خارجی امنیت خاورمیانه را افزایش نداده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سرگئی لاوروف، رئیس دستگاه دیپلماسی...

هواشناسی: باران و وزش باد شدید در تهران/ کاهش دما تا ۷ درجه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

کسب ۲۵ درصد از نشان‌های نوآوری شستا توسط هلدینگ سیمان تأمین و شرکت‌های تابعه

نخستین دوره اعطای «نشان پیشتازان نوآوری در شستا» با...

بازخوانی استکبارستیزی در کتاب‌های درسی

بازتاب مفاهیم استکبارستیزی، استقلال‌خواهی و مقاومت در کتاب‌های درسی،...

قطعات یدکی کاشت حلزون شنوایی بیمه‌ شد / کاهش سهم خانواده‌ها در پرداخت این هزینه‌ها

نوسانات ارزی و افزایش قیمت قطعات وارداتی کاشت حلزون،...

اصلاح دستورالعمل جدید قیمت‌گذاری فرآورده‌های نفتی به نفع سرمایه‌گذاران

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار...

تاوان انتخاب امباپه به جای یامال؛ خبرنگار اسپانیایی تهدید به مرگ شد!

خوسه فلیکس دیاس، سردبیر روزنامه اسپانیایی «آاس»، فاش کرد...

از طلا تا مس؛ چشم‌انداز بازار جهانی فلزات تا پایان ۲۰۲۶

به گفته یک تحلیلگر بازار بین‌المللی فلزات کاهش تولید...

دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران در ارزیابی منافذ سنگ‌های کربناته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

شناسایی متخصصان اثرگذار در خارج کشور؛ جهش علمی پرشتاب بودجه می‌خواهد

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مجازی خدایگان قائم‌مقام بنیاد...

تبلیغات متنی