معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه جندی شاپور اهواز از مراجعه ۲۵۰۰ فرد دارای مشکل تنفسی به بیمارستانها به دنبال افزایش آلودگی هوا خبر داد.
دکتر میثم معزی در خصوص وضعیت مراجعهکنندگان به مراکز درمانی در اثر آلودگی هوای اخیر در برخی از شهرهای خوزستان اظهار داشت: در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ آبانماه، ۲۵۰۰ نفر به بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به دلیل مشکلات تنفسی مراجعه کردهاند.
وی بیان کرد: ۱۰ درصد از این مراجعهکنندگان در این مدت در بیمارستانها بستری شده و بقیه بیماران به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتهاند.
معزی همچنین به وضعیت آمادهباش اورژانسهای بیمارستانی در پی افزایش آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: با تشدید آلودگی و قرار گرفتن اهواز در وضعیت بنفش و بسیار ناسالم، تعداد افرادی که با مشکلات تنفسی به بیمارستانها مراجعه کردند، به طرز قابل توجهی افزایش یافت. در روزهای عادی حدود ۳۵۰ نفر با مشکلات تنفسی به مراکز درمانی ما مراجعه میکنند، اما در تاریخ ۱۹ آبانماه، این رقم به ۵۸۰ نفر رسید که نشان دهنده افزایش قابل ملاحظهای است.
