دوشنبه 11 آبان 1405

مسیر بومی‌سازی صنعت‌نوشت افزار را تا مرز خودکفایی طی می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، فعالین صنعت نوشت افزار در پاسخ به پیام مقام معظم رهبری و حیاتی شماردن نوشت افزار به عنوان یک کالای مهم در قالب عهدنامه نکاتی را مطرح کرده و استمرار و تداوم هرچه بیشتر این جریان تاکید کردند.

جریان نوشت‌افزار ایرانی پس از آنکه از سال ۱۳۹۱ توسط فعالان این صنعت شکل گرفت، توانست با تلاش‌های شبانه‌روزی فعالانش با تولید میلیون‌ها محصول نوشت‌افزار ایرانی اسلامی بخشی از این بازار را از آن خود کنند به طوری که امروزه بیش از ۵۰% این بازار را نوشت افزار ایرانی تشکیل می‌دهند و ۸۰% مخاطبین آن از نوشت افزار ایرانی رضایت کامل دارند. این جریان در طی این سال‌ها تلاش کرده است تا جهت ساماندهی مراکز تولید و توزیع، رفع موانع قانونی، توسعه فعالیت‌های این حوزه، شناسایی نقاط قوت و ضعف مراکز، تلاش در تقویت قوت‌ها و اصلاح ضعف‌ها، افزایش فعالان و همچنین افزایش کمی و کیفی تولیدات گام بردارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ ۰۸/‏۱۱/‏۱۴۰۰‬ با صدور پیامی خطاب به فعالین این صنعت، مسیر ده ساله رشد جریان نوشت افزار ایرانی اسلامی را این گونه توصیف نمودند:

«بسم‌الله الرّحمن الرّحیم
نوشت‌افزار، در شمار کالاهای حیاتی برای امروز و فردای هر کشور است. تولید باکیفیت آن نیز برای کشور تولیدکننده، مایه‌ی افتخار است. از اینکه مجموعه‌هایی در کشور ما بر این اقدام افتخارآفرین همت گماشته و گام‌های موفقیت‌آمیز برداشته‌اند، خرسندم و پایداری آنان در این راه را از خداوند متعال مسألت می‌کنم. توفیقاتتان مستدام باد ان‌شاءالله.»

در همین راستا، فعالین صنعت و جریان بنا بر تکلیف بر خود واجب دانستند تا جهت حفظ مسیر و رشد روزافزون و همزمان با شروع دهه دوم، در پاسخ به پیام رهبری در قالب عهدنامه نکاتی را مطرح کرده و بر استمرار و تداوم هر چه بیشتر این جریان تاکید نمایند.

متن عهدنامه به شرح زیر است:

«باسم رب القلم

محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی

با عرض سلام و تحیات الهی

ده سال پیش حرکتی آغاز شد تا بازار نوشت افزار کشورمان که در اشغال کامل محصولات خارجی بود آزاد شود! مجاهدتی شبانه روزی، سخت و بی پایان صورت گرفت تا بازارمان رنگ پرچم پرافتخار ایران را به خود بگیرد. امروز باگذشت یک دهه، شاهد شکسته شدن زنجیره محاصره‌ایم؛ از تولید دو برابری محصولات باکیفیت ایرانی در قالب صدها تولیدکننده؛ تا محتوای ایرانی اسلامی که حالا جای خود را در بازار بازکرده است.

پیام حضرتعالی که در بخشی از آن مرقوم فرموده‌اید صنعت نوشت افزار کشور، افتخارآفرین شده و از آن خرسندید جانی تازه در وجودمان دمید تا همچنان سرتا پا شوق و با همت و اراده پولادین مسیر را ادامه دهیم. نیک میدانیم در ابتدای مسیر هستیم و راهی طولانی در پیش داریم. عهد بسته‌ایم تا آخرین لحظه در مسئولیت تاریخی و مقدسی که به دوشمان محول کردید سربازی کنیم. برای نقشه راه آینده مان قدم‌های سه گانه ای تعریف کرده‌ایم:

اول؛ در دهه پیش رو مسیر بومی سازی صنعت نوشت افزار را تا مرز خودکفایی کامل و دسترسی آسان همه خانواده‌های ایرانی به سبد نوشت افزار باکیفیتِ تولید داخل و دارای محتوای ایرانی اسلامی پیش ببریم. همچنین قدم‌هایمان را فراتر از مرزها گذاشته، قطب تولید نوشت افزار منطقه شده و پرچم نوشت افزار ایرانی را در سطح بین المللی به اهتزاز در بیاوریم و این بار در سطح جهانی مایه افتخار ایران و ایرانیان باشیم.

دوم؛ در شرایط امروز که جنگ تمام عیار اراده‌ها در حال وقوع است و دشمن با تمام توان خود به صحنه آمده تا با فشار اقتصادی و عملیات رسانه‌ای به گمان خود، کار را بر این ملت و انقلابش سخت کند نیاز است تا جوانان انقلابی و غیرتمند در عرصه اقتصاد و تولید وارد میدان شده و نقش آفرینی داشته باشند. پیام حضرتعالی به مناسبت ده سالگی جریان نوشت افزار و همچنین بیانات حضرتعالی در دیدار با هیئت دولت (۰۷/۰۶/۱۳۹۷) و همچنین فعالان نوشت افزار ایران اسلامی را مصداق جهاد تبیین میدانیم و با تمام وجود این جهاد را ادامه می‌دهیم تا الگویی باشیم مثال زدنی.

با ابزار هنر و رسانه به جوانان این مرز و بوم نشان دهیم می‌توانند همچون سال‌های دفاع مقدس به نبرد با موانع اقتصاد و تولید بروند و با ورود به عرصه تولید و حمایت از رزمندگان اقتصادی «نهضت مردمی تولید)) را آغاز کرده و با حل یک به یک مسائل، مقدمات جهش اقتصادی کشور را فراهم آورند. نیک میدانیم این همان نقشی است که باید حلقه‌های میانی در میانه میدان ایفا کنند.

سوم؛ در دنیای امروز، الگوهای رسانه‌ای با ورود به همه عرصه‌های سبک زندگی، تمامی اعتقادات، باورها و روح و روان خانواده‌ها بالأخص کودک و نوجوان را تسخیر نموده‌اند. این موضوع در کشور ما نیز مورد غفلت واقع شده است به طوری که هر ده شخصیت محبوب کودک و نوجوان ایرانی، غیرایرانی است! حرکت این چند سال نشان داد که می‌توان در این نبرد نابرابر مقاومت کرد و به موفقیت رسید. ما با همه وجودمان اهتمام داریم تا مسیر پیشرفت صنایع فرهنگی کشورمان با اولویت زنجیره محصولات شخصیت محور (با گردش مالی ۵۰۰ هزار میلیارد ریالی در کشور و در برگیری بیش از ۳۰ صنعت تولیدی و خدماتی) از پویانمایی و بازی؛ تا پوشاک، اسباب بازی و شهرهای بازی آغاز شود و به زودی شاهد این باشیم پهلوانان و قهرمانانی از جنس خودمان در خانه‌های این سرزمین و در کنار فرزندان ایران اسلامی و انقلابی جای گیرند.

حضرت آقا! از شما که در این سال‌ها حامی این جریان و سایر حرکت‌های جوانان کشورمان همچون هسته‌ای، سلول بنیادی، موشکی، نانو، واکسن و… بوده‌اید با تمام وجود ممنون و قدردانیم. و همچنین سپاسگزار حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مردم عزیزمان از فرزندان خود که در جبهه تولید در حال نبردند هستیم. امید است تا سیاستگذاران فرهنگی و کارگزاران اجرایی کشور نیز نقش تاریخی خود را در این عرصه ایفا نموده و با حمایت، پشتیبانی و مانع زدایی در مسیر سربازی فرهنگیِ فعالین این صنعت، خود را در این حرکت جهادی مبارک سهیم نمایند. ان شا الله.

بر همان عهد که بستیم برآنیم هنوز»

آخرین اخبار

خشم شهریار مغانلو از جواد نکونام/ نتیجه تصمیم غیرمنتظره سرمربی تراکتور

در جریان بازی تساوی‌آمیز تراکتور ایران و نفتچی فرغانه...

جزییات دیدار وزیر خارجه با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ترکمنستان

به گزارش خبرآنلاین، طرفین در این ملاقات با اشاره...

پیام مکتوب ولی‌عهد عربستان به رئیس جمهور چین

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از خبرگزاری عربستان (واس)،...

اعتبار هست، نقدینگی چطور؟

تأمین مالی تولید همواره یکی از محورهای سیاست‌گذاری پولی...

تجارت دریایی با وجود محدودیت‌ها برقرار است

دبیر انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران گفت: با...

استقلال و تراکتور، برنامه لیگ برتر را تغییر دادند

دو دیدار از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال...

هشتمین نمایشگاه تستا ۱۴۰۵ دی‌ماه در ایران‌مال برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دبیرخانه شورای...

قیمت سکه ظهر امروز ۱۱ آبان ۱۴۰۵/ سکه ۲۶۴ میلیون تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

قیمت دلار ، یورو و انواع ارزها ظهر امروز ۱۱ آبان ۱۴۰۵/ دلار به قیمت ۲۷۳ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا،...

سه اپراتور هوش مصنوعی داخلی در انتظار دریافت مجوز

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح آخرین...

اینستاگرام تا نتفلیکس؛ همه یک تکه از یوتیوب می‌خواهند

غول‌های فناوری و شرکت‌های بزرگ هالیوودی در رقابتی تنگاتنگ...

شورای نگهبان به مصوبه «مهریه ۱۴ سکه‌ای» چه ایراداتی گرفت؟

مجلس برای کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به ۱۴سکه...

کلاس درس را از محیط خسته کننده خارج کنید

استفاده از فناوری‌های دیجیتال در آموزش،کلاس درس را از...

جنگ جهانی استعدادها؛ کشورها چگونه برای جذب و حفظ نخبگان می‌جنگند؟

خبرگزاری مهر، گروه فناوری: در حالی که رقابت جهانی...

چرا حمید علیدوستی هیچ وقت مربیگری استقلال را نپذیرفت؟

استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ دستخوش تحولات مدیریتی شده...

پایان عصر ابهام؛ شطرنج اتمی در ساعت صفر جنگ

دنیای اقتصاد: آنچه امروز در آسمان و پایگاه‌های...

حزب نفتالی بنت، آیزنکوت را برای تشکیل دولت به هرتزوگ معرفی می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، در بیانیه‌ای از سوی نفتالی بنت...

قیمت سکه امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

تبلیغات متنی