چهارشنبه 6 آبان 1405

من فیلم ساز دست و دلباز نیستم

کارگردان فیلم کمدی «دو روز دیرتر» که با محوریت فرزندآوری در جشنواره فیلم فجر به سرمایه‌گذاری بنیاد روایت فتح معرفی شد، اظهار داشت: بنیاد روایت فتح در اقدامی خلاقانه و شجاعانه مسیری نو را آغاز کرده و من نیز به عنوان یک فیلم‌ساز، به دنبال محتوای خالی از معنا نیستم و صرفاً برای خنداندن تماشاگر فیلم نمی‌سازم.

در شامگاه روز پنج‌شنبه ۱۲ بهمن‌ماه، نشست پرسش و پاسخ پیرامون فیلم کمدی «دو روز دیرتر» با حضور کارگردان، تهیه‌کننده و طراح صحنه در سینمای رسانه در برج میلاد به‌اجرا درآمد.

اصغر نعیمی در مورد عدم حضور برخی بازیگرانش در این نشست مطبوعاتی گفت: دو بازیگر اصلی، سینا مهراد و پردیس احمدیه به دلیل در دسترس نبودن در خارج از کشور، نتوانستند حضور پیدا کنند. آقای آییش نیز به خاطر اجرای تئاتر و عکاسی پس از اینجا رفت و تعدادی از عوامل دیگر هم به علت مشغولیت با پروژه‌های متفاوت موفق به شرکت در جلسه نشدند، اما آن‌ها از من خواسته‌اند که سلام گرمشان را به شما برسانم.

او همچنین افزود: سال گذشته برای سینمای ایران سالی خاص و متفاوت بود. در حالی که موفقیت‌هایی در جذب تماشاگران به وقوع پیوست، اما از سوی دیگر، فقدان استاد مهرجویی و همسر هنرمند ایشان غمگین‌کننده بود. من به احترام این هنرمند بزرگ و تاثیرگذار در روز اول جشنواره، تقاضا می‌کنم به یاد ایشان یک دقیقه سکوت کنیم.

نعیمی با تأکید بر اهمیت رویکرد تجربی در سینما، تصریح کرد: در جستجوی راه‌هایی هستم که ارتباطی سالم و موثر با مردم برقرار کنم. وقتی به آثارم می‌نگرم، تفاوت‌های زیادی بین آن‌ها مشاهده می‌کنم. اما بر اساس تجربیاتم دریافتم که جامعه ما در شرایطی است که ژانر کمدی رمانتیک در آن کمرنگ شده است. در کنار داشتن فیلم‌های اجتماعی خوب، فیلم‌های کمدی مطلقی نیز وجود دارند که موفق بوده‌اند، اما علاقه شخصی من به گونه کمدی رمانتیک معطوف است.

این کارگردان همچنین به فیلم «بی‌وفا» به عنوان یکی از آثار مورد علاقه‌اش اشاره کرد و گفت: در فیلم «دو روز دیرتر» تلاش کردم ضمن حفظ جذابیت داستان، جنبه‌های اجتماعی را نیز به داستان بیفزایم. برای من مهم است که به معضلات خانوارهای متوسط بپردازم، بدون اینکه به سیاه‌نمایی متهم شوم. در نهایت، آرزو دارم که توانسته باشیم دو جوان را در دنیای امروز به خوبی به تصویر بکشیم.

نعیمی در پاسخ به پرسشی در خصوص تغییر رویکرد بنیاد روایت فتح در زمینه سرمایه‌گذاری، که معمولاً به پروژه‌های دفاع مقدسی مختص می‌شود، عنوان کرد: روایت فتح اقدامات جالب و قابل توجهی انجام داده که وارد حوزه‌ای نو شده و چه چیزی زیباتر از این است که فیلمی تولید شود که به دغدغه‌های جوانان بپردازد. من فیلم‌سازی نیستم که تنها به دنبال بودجه باشم و هدفم ساختفیلمی است که مخاطب آن را تماشا کند و حداقل بودجه‌ای که برای ساختش صرف شده به هدر نرود. لازم است که دیدگاه محافظه‌کارانه را کنار گذاشت. چرا باید در نهادها فیلمی تولید شود که نتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند؟ من این مسیر را نادرست می‌دانم.

او در مورد شوخی‌های نامتعارف فیلم خود برای تماشا توسط خانواده‌ها گفت: هنگامی که فیلم می‌سازیم، با طیف وسیعی از مخاطبان با درجات متفاوت سر و کار داریم. من این فیلم را با نظارت بر مخاطبان از نسل زد تا خانواده‌های متدین دیدم، ولی مشکل خاصی پیش نیامد. فقط یک شوخی وجود داشت که با اینکه خیلی به آن علاقه‌مند بودم، به خاطر احتمال سوءتفاهم و به احترام سرمایه‌گذار و خودم از آن صرف‌نظر کردم. من فیلمی خنده‌دار نساخته‌ام که هدفش تنها خنداندن مردم باشد.

نعیمی و محسن شیرازی (تهیه‌کننده) در انتها بر آمادگی خود برای نمایش فیلم به هر مقام مسئولی تأکید کردند.

آخرین اخبار

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که مهلت ثبت‌نام...

مهریه ۱۴ سکه‌ای زیر تیغ انتقاد؛ هشدار معاون امور زنان درباره حقوق زنان

مصوبه مجلس درخصوص کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به...

یک انفجار ۲۷ روزه در فضا کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، این...

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

استمرار بلاتکلیفی در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان چه تبعاتی دارد؟

با وجود ابلاغ مصوبه هیأت وزیران درباره آموزش عملی...

سه شرط موفقیت موتورولا ریزر فلکس در رقابت با سامسونگ و اپل

موتورولا ریزر فلکس (Razr Flex)، گوشی تاشوی عریض و...

تل‌آویو پس‌ از انتخابات

 انتخابات سرنوشت‌ساز اسرائیل در میان قطب‌بندی شدید و...

تونل زمان| علی پروین از تیم ملی و پرسپولیس با هم برکنار شد!

ملی‌پوشان ایران که از اواخر مهر سال ۱۳۷۲ درگیر...

قیمت سکه امروز ۵ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت خورد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

خریدوفروش رمزارز از طریق اشخاص و سکوهای مجاز درصورت رعایت شرایط قانونی مشمول مالیات نمی شود

به گزارش خبرآنلاین،مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور...

استفاده حداکثری از ظرفیت مرزهای ریلی و زمینی آستارا برای تسریع صادرات‌

استاندار گیلان در بازدید از محوطه اداره‌کل گمرک آستارا،...

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی برای نقش‌آفرینی در خیزش علمی کشور و تحقق مرجعیت علمی ایران

رئیس جهاددانشگاهی در نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب...

هوش مصنوعی اوپن‌ای‌آی کنسول جدید نینتندو را هک کرد؛ ماجرای جیلبریک سوییچ ۲ چیست؟

نخستین جیلبریک عمومی کنسول نینتندو سوییچ ۲ منتشر شده...

جدول جدید لیگ برتر بعد از اعلام رأی جنجالی بازی انزلی؛ همه‌چیز به نفع پرسپولیس شد!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرانجام رأی دیدار جنجالی تراکتور...

پزشکیان: با مداخلات نظامی آمریکا در خلیج‌فارس، رشد اقتصادی در جهان به خطر می‌افتد

رئیس‌جمهور در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز...

پزشکیان: تحریم و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران ثبات بازار انرژی را به خطر انداخته است

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تأثیر تحولات ژئوپلیتیک...

مدیرعامل کلادفلر: نقص‌های امنیتی اخیر پی‌اچ‌پی فقط آغاز ماجرا هستند

هوش مصنوعی می‌تواند امنیت نرم‌افزارهای حیاتی اینترنت را در...

تبلیغات متنی