چهارشنبه 6 آبان 1405

زمان تعیین‌شده از سوی آمریکا برای انتقال مالکیت تیک‌تاک افزایش پیدا می‌کند

رئیس کمیته تجاری سنای آمریکا در روز چهارشنبه بیان کرد که احتمال دارد مهلت تعیین شده برای اجبار شرکت بایت دنس به واگذاری تیک‌تاک تا یک سال افزایش یابد.

مجلس نمایندگان ایالات متحده در تاریخ ۱۳ مارس، با آرا ۳۵۲ موافق و ۶۵ مخالف، تصمیم به اعطای فرصت حدود شش ماه به بایت دنس گرفت تا دارایی‌های این پلتفرم ویدئویی کوتاه در آمریکا را منتقل کند. در غیر این صورت، این شرکت با خطر ممنوعیت مواجه خواهد شد.

ماریا کانتول، رئیس کمیته تجاری سنا، اعلام کرد که از ایده تمدید مهلت تا یک سال حمایت می‌کند. او در گفتگو با خبرنگاران در روز چهارشنبه، ابراز داشت: به نظر من این ایده می‌تواند یک عنصر مثبت برای تضمین موفقیت باشد. ما در حال تبادل نظر با همکارانمان هستیم، زیرا مردم سوالات متعددی دارند.

دستیاران کنگره به خبرگزاری رویترز گفتند که پیشنهاد مهلت یک ساله در حال بررسی است. با تمدید این مهلت، هرگونه ممنوعیت احتمالی برای تیک‌تاک به سال ۲۰۲۵ و بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری در نوامبر موکول خواهد شد.

کانتول در روز دوشنبه، به خبرنگاران اعلام کرد که دیداری با چاک شومر، رهبر دموکرات‌های سنا و مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا خواهد داشت و سپس یک برنامه برای ادامه روند کار تدوین خواهند کرد.

این مقام آمریکایی در روز چهارشنبه اظهار کرد که ممکن است سنا موفق به تصویب لایحه مجلس نمایندگان شود، اما به‌طور واضح بیان کرد که سناتورها تمایل دارند این لایحه را بهبود بخشند و در چارچوب قانونی محکم‌تری قرار دهند. او همچنین اشاره کرد که تلاش‌های دولت دونالد ترامپ و ایالت مونتانا برای ممنوع کردن تیک‌تاک با شکست مواجه شده است.

میچ مک کانل، رهبر جمهوری‌خواهان سنا، در هفته جاری به طور ضمنی از اجبار واگذاری تیک‌تاک حمایت کرد و تأکید کرد: دشمن استراتژیک عمده آمریکا، امنیت ملی ما را در داخل خاک این کشور و در منزل ده‌ها میلیون آمریکایی به خطر می‌اندازد.

تیک‌تاک بالغ بر ۱۷۰ میلیون کاربر در ایالات متحده دارد و این اپلیکیشن چینی به موضوعی حاد در واشنگتن تبدیل شده است. قانونگذاران با موجی از تماس‌های کاربران مواجه شده‌اند که مخالف این قانون هستند.

تیک‌تاک در روز جمعه اعلام کرد که ممنوعیت این اپلیکیشن حقوق قانون متمم اول ۱۷۰ میلیون آمریکایی را زیر پا می‌گذارد.

تعداد زیادی از قانونگذاران و دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، ادعا می‌کنند که تیک‌تاک خطرات امنیت ملی را به همراه دارد، چرا که ممکن است چین این شرکت را مجبور کند تا داده‌های کاربران آمریکایی را افشا کند. با این حال، تیک‌تاک بر این نکته تأکید دارد که هرگز داده‌های کاربران آمریکایی را به اشتراک نگذاشته و در آینده نیز چنین کاری نخواهد کرد.

طبق گزارش رویترز، تیک‌تاک اعلام کرده که بیش از ۱.۵ میلیارد دلار برای حفاظت از داده‌های کاربران آمریکایی و نگهداری آن‌ها در داخل آمریکا هزینه کرده است.

آخرین اخبار

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

استمرار بلاتکلیفی در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان چه تبعاتی دارد؟

با وجود ابلاغ مصوبه هیأت وزیران درباره آموزش عملی...

سه شرط موفقیت موتورولا ریزر فلکس در رقابت با سامسونگ و اپل

موتورولا ریزر فلکس (Razr Flex)، گوشی تاشوی عریض و...

تل‌آویو پس‌ از انتخابات

 انتخابات سرنوشت‌ساز اسرائیل در میان قطب‌بندی شدید و...

تونل زمان| علی پروین از تیم ملی و پرسپولیس با هم برکنار شد!

ملی‌پوشان ایران که از اواخر مهر سال ۱۳۷۲ درگیر...

قیمت سکه امروز ۵ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت خورد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

خریدوفروش رمزارز از طریق اشخاص و سکوهای مجاز درصورت رعایت شرایط قانونی مشمول مالیات نمی شود

به گزارش خبرآنلاین،مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور...

استفاده حداکثری از ظرفیت مرزهای ریلی و زمینی آستارا برای تسریع صادرات‌

استاندار گیلان در بازدید از محوطه اداره‌کل گمرک آستارا،...

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی برای نقش‌آفرینی در خیزش علمی کشور و تحقق مرجعیت علمی ایران

رئیس جهاددانشگاهی در نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب...

هوش مصنوعی اوپن‌ای‌آی کنسول جدید نینتندو را هک کرد؛ ماجرای جیلبریک سوییچ ۲ چیست؟

نخستین جیلبریک عمومی کنسول نینتندو سوییچ ۲ منتشر شده...

جدول جدید لیگ برتر بعد از اعلام رأی جنجالی بازی انزلی؛ همه‌چیز به نفع پرسپولیس شد!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرانجام رأی دیدار جنجالی تراکتور...

پزشکیان: با مداخلات نظامی آمریکا در خلیج‌فارس، رشد اقتصادی در جهان به خطر می‌افتد

رئیس‌جمهور در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز...

پزشکیان: تحریم و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران ثبات بازار انرژی را به خطر انداخته است

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تأثیر تحولات ژئوپلیتیک...

مدیرعامل کلادفلر: نقص‌های امنیتی اخیر پی‌اچ‌پی فقط آغاز ماجرا هستند

هوش مصنوعی می‌تواند امنیت نرم‌افزارهای حیاتی اینترنت را در...

فراخوان شناسایی متقاضیان همکاری در پروژه‌های تخصصی ایرانداک منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه علوم...

شاباک به دلایل امنیتی حوزه رأی‌گیری وزیر جنگ را تغییر داد

به گزارش خبرآنلاین، شبکه صهیونیستی آی۲۴نیوز گزارش داد، سازمان...

از دریافت کمک تا مطالبه ارزش؛ آفریقا در جست‌وجوی سهم بیشتر از ثروت و تولید جهانی

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به پررنگ‌تر شدن...

تبلیغات متنی