چهارشنبه 6 آبان 1405

هزینه سفر عراق و سوریه اعلام شد

در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت از ظرفیت‌سازی برای اعزام ۴۷ هزار زائر در قالب کاروان‌های زیارتی تحت نظارت سازمان حج و زیارت در سفر‌های زمینی و هوایی به عتبات عالیات در مهرماه خبر داده شد.

حمیدرضا محمدی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت در این‌باره گفت: تاکنون ۲۷ هزار نفر برای عتبات ثبت‌نام کرده و وجه واریز کرده‌اند.

 او با اشاره به اینکه درحال حاضر ۳۳ شرکت مجری در زمینه اعزام زائر به عتبات عالیات عراق فعال هستند و هشت شرکت به دلیل نداشتن شرایط تطبیقی حذف شده‌اند، اظهار کرد: هم‌اکنون سفر عتبات بر مبنای شش شب و هفت شب طول سفر به صورت زمینی از مبدأ تهران، از پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تا هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هزینه دارد.

به گفته معاون سازمان حج و زیارت، هزینه اعزام هوایی از مبدأ تهران به عتبات عالیات عراق نیز از ۱۳ تا ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

او افزود: هزینه این سفر بنا به هتل محل اسکان متغیر داست و برای استان‌های مرزی نیز بسته‌های دو شب و سه شب تعریف شده است.

معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت همچنین از آخرین اقدامات برای افزایش اعزام‌ها به سوریه گزارشی داد و گفت: درحال حاضر در قالب کاروان‌های زیارتی با هزینه ۱۳ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان، هفته‌ای یک پرواز به مقصد دمشق انجام می‌شود و تلاش داریم که تعداد پرواز‌ها افزایش یابد.

در این نشست، سیدعباس حسینی ـ رئیس سازمان حج و زیارت ـ نیز بر لزوم همکاری سازمان هواپیمایی کشوری برای افزایش پرواز‌ها از طریق شرکت‌های هواپیمایی به سوریه تاکید کرد و گفت: این آمادگی در سازمان حج برای افزایش اعزام زائران وجود دارد.

او همچنین با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در حوزه‌های تأمین ارز و پرواز برای از سرگیری سفر‌های عمره، گفت: با توجه به نیاز جامعه و زائران، بسته‌های متنوعی برای این سفر‌ها درحال تعریف است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب ـ نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت ـ نیز گفت: مجموعه فعالیت‌های اجرایی و فرهنگی در سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری برای از سرگیری سفر‌های عمره نهایی شود تا با مشخص شدن وضعیت ارز و هواپیمایی، کاروان‌بندی زائران به تعویق نیفتد.

او بار دیگر بر لزوم پیگیری مطالبات مربوط به دو حج ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از طرف‌های عربستانی تاکید کرد و از رئیس سازمان حج و زیارت خواست که کارگروهی در این ارتباط تشکیل شود و حتما از طریق وزیر حج و عمره عربستان پیگیری لازم انجام شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بیان کرد: این حق زائر است و ما به عنوان مدافع حقوق زائر از کشور میزبان که خود را خادم ضیوف‌الرحمان معرفی می‌کند انتظار داریم به استیفای حقوق زائر کمک کند.

آخرین اخبار

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که مهلت ثبت‌نام...

مهریه ۱۴ سکه‌ای زیر تیغ انتقاد؛ هشدار معاون امور زنان درباره حقوق زنان

مصوبه مجلس درخصوص کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به...

یک انفجار ۲۷ روزه در فضا کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، این...

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

استمرار بلاتکلیفی در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان چه تبعاتی دارد؟

با وجود ابلاغ مصوبه هیأت وزیران درباره آموزش عملی...

سه شرط موفقیت موتورولا ریزر فلکس در رقابت با سامسونگ و اپل

موتورولا ریزر فلکس (Razr Flex)، گوشی تاشوی عریض و...

تل‌آویو پس‌ از انتخابات

 انتخابات سرنوشت‌ساز اسرائیل در میان قطب‌بندی شدید و...

تونل زمان| علی پروین از تیم ملی و پرسپولیس با هم برکنار شد!

ملی‌پوشان ایران که از اواخر مهر سال ۱۳۷۲ درگیر...

قیمت سکه امروز ۵ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت خورد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

خریدوفروش رمزارز از طریق اشخاص و سکوهای مجاز درصورت رعایت شرایط قانونی مشمول مالیات نمی شود

به گزارش خبرآنلاین،مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور...

استفاده حداکثری از ظرفیت مرزهای ریلی و زمینی آستارا برای تسریع صادرات‌

استاندار گیلان در بازدید از محوطه اداره‌کل گمرک آستارا،...

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی برای نقش‌آفرینی در خیزش علمی کشور و تحقق مرجعیت علمی ایران

رئیس جهاددانشگاهی در نامه‌ای به محضر رهبر معظم انقلاب...

هوش مصنوعی اوپن‌ای‌آی کنسول جدید نینتندو را هک کرد؛ ماجرای جیلبریک سوییچ ۲ چیست؟

نخستین جیلبریک عمومی کنسول نینتندو سوییچ ۲ منتشر شده...

جدول جدید لیگ برتر بعد از اعلام رأی جنجالی بازی انزلی؛ همه‌چیز به نفع پرسپولیس شد!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرانجام رأی دیدار جنجالی تراکتور...

پزشکیان: با مداخلات نظامی آمریکا در خلیج‌فارس، رشد اقتصادی در جهان به خطر می‌افتد

رئیس‌جمهور در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز...

پزشکیان: تحریم و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران ثبات بازار انرژی را به خطر انداخته است

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تأثیر تحولات ژئوپلیتیک...

مدیرعامل کلادفلر: نقص‌های امنیتی اخیر پی‌اچ‌پی فقط آغاز ماجرا هستند

هوش مصنوعی می‌تواند امنیت نرم‌افزارهای حیاتی اینترنت را در...

تبلیغات متنی