جمعه 8 خرداد 1405

هشدار ورود موج گرمای شدید به ایران

محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، گفت: امروز جمعه (۸ خرداد) و همچنین روز شنبه (۹ خرداد)، با حاکمیت جریانات نسبتاً خنک خزری، در استان‌های آذربایجان غربی، بخش‌های زیادی از آذربایجان شرقی به‌ویژه مناطق شمالی و شرقی، استان اردبیل، گیلان، مازندران و با تأخیر در گلستان، همچنین ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و کردستان، بارندگی و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

وی افزود: پیش از ورود این جریانات خنک و تا ظهر امروز، بخش‌هایی از کشور همچنان گرمای شدید را تجربه می‌کنند و در استان خوزستان، به‌ویژه شهر‌های شادگان، آبادان و خرمشهر، ثبت دمای ۴۹ درجه و حتی بالاتر دور از ذهن نیست.

اصغری بیان کرد: در استان بوشهر نیز در شهرستان‌های جم، عسلویه، دیر و دشتی، از شنبه تا دوشنبه هفته آینده، حداکثر دما به آستانه ۵۰ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

وی ادامه داد: در استان تهران نیز برای نخستین‌بار در سال خورشیدی جدید، بیشینه دمای هوا به ۳۶ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

این کارشناس هواشناسی با اشاره به تداوم گرمای هوا در شرق کشور، اظهار کرد: در استان خراسان جنوبی و شهر‌هایی مانند طبس، قائنات و سرایان، مردم طی امروز و فردا با گرمای غیرمتعارف مواجه خواهند شد.

وی یادآور شد: از آنجا که این موج گرمایی برای نخستین‌بار در سال جاری رخ می‌دهد، توصیه می‌شود افراد به‌ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر و کودکان، تا حد امکان در فضای باز و زیر نور مستقیم خورشید حضور نداشته باشند تا از بروز تنش‌های گرمایی جلوگیری شود.

اصغری درباره سایر پدیده‌های جوی کشور نیز گفت: وزش باد نسبتاً شدید در اغلب استان‌ها پیش‌بینی می‌شود و در استان همدان، به‌ویژه مناطق بادخیزی مانند قهاوند، سرکان و بهار، سرعت وزش باد ممکن است به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

وی تصریح کرد: در استان ایلام نیز نفوذ گرد و غبار از کشور عراق مورد انتظار است و در استان اصفهان، از اواسط هفته آینده، وقوع گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

این کارشناس هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: برای استان یزد نیز از عصر امروز تا فردا شب، هشدار وزش باد و گرد و خاک صادر شده است.

آخرین اخبار

قالیباف در سه بخش وضعیت مذاکرات را مشخص کرد/ توئیت روشنگر رئیس مجلس برای آمریکایی‌ها

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف که همزمان...

ماجرای ۱۵ شلیک در منطقه ۲۲ تهران چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز : سردار محمد قنبری رئیس پلیس...

وجود ۱۸ میلیون فرد هرگز ازدواج نکرده در ایران

آفتاب‌‌نیوز : علیرضا رحیمی در خصوص مسئله...

خبر مهم وزیر راه برای مستاجران / سقف وام اجاره ۳۰ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرزانه صادق وزیر...

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۳/۰۸/ افزایش باد و گردوخاک در برخی نقاط کشور

آفتاب‌‌نیوز : صادق ضیاییان در گفت‌وگو با...

بسنت: دولت ترامپ سخت‌ترین تحریم‌ها را بر علیه صنعت نفت روسیه اجرا نمود

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری...

ادعای سنتکام: هیچ هواگرد آمریکایی در نزدیکی بوشهر ساقط نشده

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس...

سفیر ایران در مکزیک: تیخوانا یک شهر امن به حساب می‌آید

بر اساس گزارشی از خبرآنلاین، ابوالفضل پسندیده، سفیر جمهوری...

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ۲۵ فرد، شرکت و کشتی

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه به...

مهار آتش سوزی در بندر کاسپین

آفتاب‌‌نیوز : محمدعلی ویشکایی با اشاره به...

مامور انتظامی در ایرانشهر ترور شد

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان‌ و بلوچستان گفت: ساعتی...

بازگشت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به دانشگاه‌ها از شنبه آینده

آفتاب‌‌نیوز : حسین سیمایی‌صراف امروز (پتج‌شنبه ۷...

3 سناریو دویچه بانک از تاثیر جنگ با ایران بر فدرال رزرو آمریکا

به گزارش خبرآنلاین دویچه بانک با اعلام اینکه تنش‌ها...

تورم آمریکا اوج گرفت/ فشار انرژی اقتصاد را به بالاترین سطح سه سال اخیر رساند

به گزارش خبرآنلاین، رویترز نوشت: تازه‌ترین داده‌های اقتصادی آمریکا نشان می‌دهد تورم...

قهرمان ایران موفق به ثبت رکوردی جدید شد

برنامه‌ای که از سال ۱۳۹۹ با کوشش شبکه ورزش...

کدام واقعیت پشت آتش‌زدن ماکت ظریف نهفته است؟

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، علی نصیبی، فرماندار گرگان،...

تبلیغات متنی