یکشنبه 3 آبان 1405

پیش‌بینی آب و هوا برای تاریخ ۱۱ مهر ۱۴۰۴: بارش‌های جزئی، افزایش دما و بادهای ملایم

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وضعیت دمای جوی بیان کرد که در ساعات امروز و فردا، دما در اکثر نقاط کشور به طور نسبی بالا خواهد رفت، در حالی که در روزهای یکشنبه و دوشنبه، به ویژه در نواحی شرقی، کاهش دما محسوس خواهد بود.

صادق ضیاییان در مورد آخرین تحولات جوی استان‌های مختلف کشور توضیح داد: امروز (۱۱ مهر) در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان طی برخی ساعات بارش‌های پراکنده باران پیش‌بینی شده است و از روز شنبه تا سه‌شنبه (۱۲ تا ۱۵ مهر) جوی پایدار در اکثر مناطق حاکم خواهد بود.

وی افزود که در پنج روز آینده، وزش باد به عنوان پدیده غالب در نوار شرقی کشور در نظر گرفته می‌شود، و سرعت این وزش باد از بعدازظهر شنبه تا روز دوشنبه (۱۴ مهر) افزایش خواهد یافت، که این امر می‌تواند منجر به خیزش گردوخاک و افت کیفیت هوا در برخی مناطق گردد. همچنین انتظار می‌رود که جمعه و یکشنبه نیز شدت وزش باد در دامنه‌های جنوبی البرز و مناطقی از مرکز کشور افزایش یابد و احتمال گرد و خاک وجود داشته باشد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین خاطرنشان کرد که دما به طور نسبی در بیشتر نقاط کشور در امروز و فردا افزایش خواهد داشت، ولی از روز یکشنبه و دوشنبه به ویژه در نواحی شرقی، کاهش دما رخ خواهد داد. علاوه بر این، خلیج فارس و تنگه هرمز در دو روز آینده و شرق دریای عمان در سه روز آینده با وضعیت موج‌زنی مواجه خواهند بود.

در ادامه، او به شرایط جوی تهران برای دو روز آتی اشاره کرد و گفت: آسمان تهران فردا (۱۲ مهر) صاف خواهد بود و با افزایش باد در بعدازظهر، شب وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. حداقل دما در این روز ۱۸ درجه و حداکثر دما ۲۹ درجه سانتی‌گراد خواهد بود. همچنین در روز یکشنبه (۱۳ مهر)، آسمان صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۷ درجه و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

آخرین اخبار

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

تبلیغات متنی