وفاق ملی برای حل مسائل جامعه است

یک استاد دانشگاه و جامعه شناس گفت: حکومت و مردم می توانند همدیگر را فرسوده کنند. تاریخ معاصر ایران چنین موردی را تجربه کرده است. توافق یعنی به جای فرسایش بر مسائل مشترک بایستیم. نقطه شروع این موضوع از معیشت و اقتصاد و توزیع منافع شروع می‌شود.

به گزارش ایسنا،  محمد فاضلی، پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ در اختتامیه همایش «گفت‌وگوی ملی درباره وفاق ملی» ادامه داد: نباید خواسته‌های عده‌ای نادیده گرفته شود و منافع عده‌ای همواره برآورده شود. در نقطه خوبی نایستاده‌ایم.باید مدل جدیدی از اقتصاد سیاسی در کشور شکل بگیرد و منافع بین فرادستان و فرودستان به درستی توزیع شود. قصه جدیدی از ایران باید روایت شود. اقتصاد جدید و جا نمایی جدیدی از ایران در جهان ضروری است‌.

فاضلی تاکید کرد: وفاق ابزاری است که در صورت پایبند بودن به آن نتایج خوبی را به همراه خواهد داشت.زمان زیادی نداریم تا مردم و حکومت از هم رهانیده نشوند.

در ادامه محمدرضا جلایی‌پور، پژوهشگر اجتماعی گفت: از بسیاری از هزینه‌های اضافی در این همایش صرف نظر کردیم. نیاز به نهادهای عادلانه تر و فراگیرتر داریم. این‌ها نتیجه وفاق است. وفاق ابتدا از پایین جامعه و در اندیشکده‌ها جوشید. قبل از تایید صلاحیت آقای پزشکیان عده‌ای گفتند پیروزی ایشان برد برد است.

وی ادامه داد: وفاق ملی برای تقسیم پست‌های دولت نیست. وفاق ملی محدود کردن صداهای مختلف و نادیده گرفتن مسائل اصلی جامعه نیست.وفاق ملی برای حل مسائل اصلی جامعه است.

سپس کیومرث اشتریان، استاد دانشگاه گفت:در هراس از یکدیگر زندگی می‌کنیم. هراس انسان را به خطا می‌اندازد. جامعه ایرانی نباید از یکدیگر بترسد. باید فضای گفتمانی را بسازیم. کار فکری در کشور کم انجام شده است. این گفتمان از میان گفت‌وگوهای احزاب شکل می‌گیرد. همایش امروز ما مقاله‌ای نبود. بحث و گفت‌وگویی بود.

وی در پایان گفت: خودآگاهی برای دولت و شخص آقای پزشکیان باید شکل بگیرد.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا