
طبق گزارش خبرآنلاین و به نقل از نیویورک تایمز، لئو در پرواز بازگشت به خانه در روز گذشته (پنجشنبه)، بار دیگر به انتقاد از جنگ علیه ایران پرداخت و نظرات خود را در این باره با خبرنگاران در میان گذاشت.
بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط ایرنا، رهبر کلیسای کاتولیک از وقوع این درگیری و پیامدهای تلخ آن، از جمله «مرگ بسیاری از بیگناهان»، ابراز تاسف کرد.
وی همچنین از روند کند مذاکرات صلح ناامید بود و اظهار کرد: ما نمیتوانیم پیشبینی کنیم که این روند به کجا خواهد رسید، (روندی) که این وضعیت بحرانی را برای اقتصاد جهانی به همراه داشته است.
ویلیام تی. کاوانا، کارشناس الهیات سیاسی در دانشگاه دیپال شیکاگو، اشاره کرد که لئو حتی پس از اینکه از مواجهه مستقیم با ترامپ کنارهگیری کرده، همچنان به انتقاد از جنگ و سبک زندگی اقتدارگرا ادامه داده است.
کاوانا افزود: با این حال، لحن بیانات وی طوری بود که نشان نمیداد مایل است به نحوی به تصویر کشیده شود که در حال دعوا با دونالد ترامپ است.
در دیدار با مقامات در الجزایر، لئو به آنانی که «در قدرت» قرار دارند، گفت که باید به ترویج «یک جامعه مدنی فعال، پرتحرک و آزاد» بپردازند.
در کامرون، پاپ با «پل بیا»، رهبر ۹۳ ساله این کشور که بیش از چهار دهه در رأس حکومت است، ملاقات کرد و نسبت به «اشتیاق بتپرستانه برای منافع» هشدار داد.
315
