یکشنبه 3 آبان 1405

نگرش‌هایی به سفر و خواسته‌هایی پیرامون انرژی، بیماری تب دنگی و بلیط‌های هوایی

ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با پیش‌بینی افزایش شدید حجم سفر در ایام تاسوعا و عاشورا، تأکید کرد که به هیچ وجه نباید برق مراکز اقامتی قطع شود.

ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر به مناسبت دهه اول ماه محرم در تاریخ چهارشنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳ جلسه‌ای برگزار کرد. علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و رئیس این ستاد، با اشاره به تلاقی سفرهای تابستانی و تعطیلات تاسوعا و عاشورا، گفت: این جلسه به منظور تأمین هماهنگی میان اعضا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به طور قطع، سفرها در این ایام بسیار پرحجم خواهد بود و این موضوع مسئولیت ما و همکاران‌مان در استان‌ها را دوچندان می‌کند.

عدم قطع برق در مراکز اقامتی

او همچنین به تعداد بالای متقاضیان سفر در هفته آینده اشاره کرد و اظهار داشت: تغییرات اقلیمی و احتمال قطع برق از مسائلی است که باید به آن توجه شود. روزهای پیش رو به گرمی گرایش پیدا خواهد کرد و بنابراین احتمال قطعی برق وجود دارد. لازم است تدابیر لازم جهت رصد و جلوگیری از قطع برق در مراکز اقامتی اتخاذ گردد.

رئیس این ستاد از ستادهای سفر استانی و استانداری‌ها خواست که پیگیر این موضوع باشند و مردم را به رعایت الگوی صحیح سفر ترغیب کنند.

وی همچنین به اهمیت اطلاع‌رسانی صدا و سیما درباره گرما و ترغیب مردم برای انتخاب زمان مناسب سفر تأکید کرد.

نرخ بلیت هواپیما، جنبه‌ای غیرقابل پیش‌بینی است

معاون گردشگری به نرخ‌های جدید بلیت هواپیما اشاره و تأکید کرد: ضرورت دارد سازمان هواپیمایی، چارچوب سیاست‌گذاری خود را در خصوص مجوز پروازهای خارجی، تعداد پروازها به مقاصد متفاوت و اعلام شفاف قیمت‌ها از سوی انجمن شرکت‌های هواپیمایی مشخص کند و بسته‌های سیاست‌گذاری لازم را ارائه دهد. هنگامی که از ایرلاین‌ها انتظار می‌رود به قیمت‌های انجمن پایبند باشند، باید این قیمت‌ها به وضوح مشخص گردد. برخی مسیرها به شکل قابل توجهی افزایش قیمت یافته‌اند و این موضوع در نهایت بر قیمت تورها تأثیرگذار خواهد بود و قابل مدیریت نیست.

شالبافیان اضافه کرد: افزایش نرخ بلیت هواپیما در مسیرهای پرتردد در این روزها و فصل تابستان محسوس‌تر است. سیاست‌های سازمان هواپیمایی باید در زمینه چارتر ثابت بماند، زیرا اقتصاد گردشگری این مسیرها به شکل مستقیمی به پروازها وابسته است. با برقراری دیوان عدالت اداری، ایرلاین‌ها توان بیشتری برای انعطاف خواهند داشت.

رئیس ستاد سفر بر لزوم نظارت تعزیرات و بهره‌گیری از این ظرفیت برای جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت بلیت هواپیما و نظارت بر وب‌سایت‌های غیرمجاز تأکید کرد و گفت: نرخ بلیت هواپیما، فنری است که باز شده و اگر این مسائل مدنظر قرار نگیرد، ابزاری برای کنترل آن وجود نخواهد داشت.

جلوگیری از تأثیر تب دنگی بر گردشگری داخلی!

معاون گردشگری در رابطه با شیوع بیماری تب دنگی همزمان با آغاز سفرهای تابستانی بیان کرد: استان‌های جنوب شرق و شمال کشور باید دقت کنند که این موضوع به صورت صحیح اطلاع‌رسانی شود تا فضای گردشگری داخلی تحت تأثیر قرار نگیرد.

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر همچنین با اشاره به برگزاری مراسم آئینی در سراسر کشور به عنوان فرصتی مناسب برای گردشگران و زائران برای آشنایی با فرهنگ‌ها و رویدادهای آئینی، بر اهمیت اطلاع‌رسانی این رویدادها از طریق صدا و سیما تأکید کرد و افزود: تماشای این رویدادها می‌تواند در مدیریت سوانح جاده‌ای و خستگی رانندگان تأثیر مثبت داشته باشد.

معاون گردشگری همچنین درباره سفرهای اربعین و نزدیکی این مناسبت با دهه آخر ماه صفر و افزایش سفر به مشهد گفت: استان‌های ایلام، خوزستان، کرمانشاه و استان‌های پشتیبان مانند همدان که در مسیر اربعین قرار دارند، باید از هم‌اکنون برای تدارکات اربعین آماده شوند. ادارت کل میراث فرهنگی در کنار سایر نهادها و ستاد اربعین همکاری خوبی در گذشته داشتند و نیاز است که اقدامات و هماهنگی‌های لازم را انجام دهند. این دو رویداد نیازمند تلاش‌های مشترک تمامی نهادهاست و لذا تشکیل ستادهای خدمات سفر در استان‌ها نباید به تعویق بیفتد، به ویژه در استان‌هایی که درگیر این دو رویداد هستند.

آخرین اخبار

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

تبلیغات متنی