در شب شنبه، تیم یوونتوس برابر ورونا نتوانسته بود نتیجهای بگیرد و میلان یکشنبهشب فرصت داشت تا با پیروزی بر مونتزا به مقام دوم جدول بیانکونریها دست یابد، اما این اتفاق نیفتاد.
میلان در نیمه اول با نتیجه ۲ بر صفر به رختکن رفت، اما در نیمه دوم و در دقیقه ۸۸ موفق شد بازی را به تساوی بکشاند. با این حال، داستان به اینجا ختم نشد و تیم مونتزا در وقتهای اضافه دو بار دروازه تیم پیولی را باز کرد و اینچنین شانس آنها را برای پیشی گرفتن از یووه از بین برد.
هفته بیست و پنجم لالیگا نیز بعد از توقف رئال مادرید با برگزاری ۳ بازی دیگر دنبال شد که طی آن گرانادا و آلمریا به تساوی یک بر یک رسیدند، سوسیهداد در زمین مایورکا با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی دست یافت و در آخرین دیدار روز یکشنبه، بتیس در خانه برابر آلاوس متوقف شد و جایگاه ششم خود را از دست داد.
