دوشنبه 11 آبان 1405

فصل اوج آنفلوآنزا در دو هفته آتی | ویروس‌های رایج امروزی کدام‌ها هستند

“`html

متخصص در زمینه بیماری‌های عفونی اظهار داشت: در حال حاضر با شیوع جدی‌تر آنفلوآنزای نوع A مواجه هستیم که دارای عوارض شدیدتری است.
، آمیتیس رمضانی که در حوزه بیماری‌های عفونی تخصص دارد، در خصوص وضعیت شیوع آنفلوآنزا در کشور بیان کرد: تعداد مبتلایان به آنفلوآنزا همچنان در سطح بالایی قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود که در اواخر آذر و اوایل دی، به‌ویژه در بازه یک تا دو هفته‌ای، به اوج خود برسد و سپس شاهد کاهش موارد بیماری باشیم.

شیوع شدیدتر آنفلوآنزای نوع A در ایران

وی ادامه داد: ما اکنون با شیوع آنفلوآنزای نوع A که نسبت به انواع دیگر جدی‌تر و شدیدتر است، مواجهیم. این نوع آنفلوآنزا از اواخر شهریور و اوایل مهر آغاز و تا اواخر آذر و اوایل دی ادامه خواهد داشت. هنوز برای اعلام کاهش موارد ابتلا به این بیماری زود است، هرچند که شدت آن نسبت به گذشته کمتر شده و بررسی‌های انجام‌شده نشان از کاهش نسبی آن دارد.

رمضانی خاطرنشان کرد که آنفلوآنزای نوع A در سال‌های قبل از شیوع کرونا دیرتر شروع می‌شد و روند صعودی آن نیز طولانی‌تر بود. او همچنین افزود که از نیمه بهمن به بعد شیوع آنفلوآنزای نوع B را خواهیم داشت که این نوع نیز تا فروردین و اوایل اردیبهشت ادامه خواهد یافت.

ویروس‌ها و باکتری‌ها در صدر شیوع فصلی

این متخصص به این نکته اشاره کرد که عفونت‌های تنفسی به‌طور کلی در فصل‌های پاییز و زمستان رواج بیشتری دارند و در این فصول با ویروس‌های تنفسی مانند انواع کروناهای فصلی، امیکرون، آنفلوآنزا، آدنو ویروس و رینو ویروس مواجه هستیم.

او افزود: علاوه بر این ویروس‌ها، عفونت‌ها و گلودردهای باکتریایی نیز دیده می‌شود و مخصوصاً باکتری پنوموکوک که در میان کودکان شایع است، وجود دارد. این باکتری ممکن است موجب عفونت‌های جدی در کودکان شود که درگیری‌های ریوی و ذات‌الریه را به همراه داشته باشد و در موارد شدید حتی می‌تواند به مغز نیز آسیب برساند.

خطر دورهمی‌های شب یلدا/ این دو گروه باید مراقب باشند

این متخصص بیماری‌های عفونی تأکید کرد: با توجه به شیوع این بیماری‌ها، در هر گونه تجمع امکان انتقال عفونت‌ها وجود دارد. بنابراین در تجمعات خانوادگی شب یلدا باید به افراد سالمند و کودکان توجه ویژه‌ای داشته باشیم، زیرا عفونت‌های تنفسی که ممکن است در جوانان و افراد سالم خفیف و بدون عارضه باشند، در مورد سالمندان، افرادی با بیماری‌های زمینه‌ای و کودکان می‌تواند به شکل جدی و با عوارض خطرناک بروز کند. لذا ضروری است که دستورالعمل‌های بهداشتی که در دوران شیوع کرونا به کار گرفته می‌شد، در تمام زمان‌ها رعایت گردد.

این پزشک متخصص اضافه کرد: حضور در فضاهای بسته و غیرمناسب که تعداد زیادی از افراد در آنجا تجمع می‌کنند، به‌ویژه در زمستان که تهویه مطلوبی ندارند، می‌تواند منجر به انتقال انواع ویروس‌ها و باکتری‌ها گردد. این مسئله به‌ویژه برای کودکان زیر ۵ سال، سالمندان بالای ۷۰ سال و افراد مبتلا به شرایط پزشکی خاص می‌تواند عواقب خطرناکی به همراه داشته باشد؛ چرا که این گروه‌ها بیشتر از دیگر افراد در معرض ابتلا به عفونت‌های ویروسی و باکتریایی تنفسی قرار دارند.

 

همشهری آنلاین


“`

آخرین اخبار

اعتبار هست، نقدینگی چطور؟

تأمین مالی تولید همواره یکی از محورهای سیاست‌گذاری پولی...

تجارت دریایی با وجود محدودیت‌ها برقرار است

دبیر انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران گفت: با...

استقلال و تراکتور، برنامه لیگ برتر را تغییر دادند

دو دیدار از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال...

قیمت سکه ظهر امروز ۱۱ آبان ۱۴۰۵/ سکه ۲۶۴ میلیون تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

قیمت دلار ، یورو و انواع ارزها ظهر امروز ۱۱ آبان ۱۴۰۵/ دلار به قیمت ۲۷۳ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا،...

سه اپراتور هوش مصنوعی داخلی در انتظار دریافت مجوز

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح آخرین...

شورای نگهبان به مصوبه «مهریه ۱۴ سکه‌ای» چه ایراداتی گرفت؟

مجلس برای کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به ۱۴سکه...

کلاس درس را از محیط خسته کننده خارج کنید

استفاده از فناوری‌های دیجیتال در آموزش،کلاس درس را از...

جنگ جهانی استعدادها؛ کشورها چگونه برای جذب و حفظ نخبگان می‌جنگند؟

خبرگزاری مهر، گروه فناوری: در حالی که رقابت جهانی...

چرا حمید علیدوستی هیچ وقت مربیگری استقلال را نپذیرفت؟

استقلال در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ دستخوش تحولات مدیریتی شده...

پایان عصر ابهام؛ شطرنج اتمی در ساعت صفر جنگ

دنیای اقتصاد: آنچه امروز در آسمان و پایگاه‌های...

حزب نفتالی بنت، آیزنکوت را برای تشکیل دولت به هرتزوگ معرفی می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، در بیانیه‌ای از سوی نفتالی بنت...

قیمت سکه امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

ادامه فشارهای نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به...

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

تبلیغات متنی